Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
Crysis
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale on pisal na DX10 a very highjarmen napísal:ja mam core 2 duo 3ghz,2x2G ram dual chanel a GF8800GTS SLI mam DX9 afici mi to na high detajls bez seknutia vysoke fps..ja stym problem emam a to po celu hru presiel som to za dva dni:D a na very high treba 2x a fici to plynule
-
jarmen
Light Expert
hh tak dobru chut:D nee dosiel som zoskoly a nemal som co robit a pocasie bolo na kkt tak som to mastil...stvrtok som to hral od 3 do 8 alebo tak a potom na druhy den od 2 do 11 (: a bolo ..hmm ja moc hry nehravam ale ked je volaco dobre:D tak to uz hej...fuu sa tesim gta 4 dufam ze mi to pojde v pohode..ak to budemiskot napísal:Ale no netrep,mne to islo na high detail na Amd 3800+,2GB ram,ati 165O pro 256MB,ak si presiell tu hru za 2 dni tak ja zozerem kefu do zachoda,to si co ani nespal ani nejedol,nesral,nic?
-
Daggertail
Light Professional
jeziss si necital moj prvy prispevok... uz som dole v dedinke bol ale tam nikde niesu vojaci na zachranu... ked som tam bol jedine co som zachranil bola taka vedkina .. som tam vykopol dvere...Šu-Do napísal:Ravenman
stale neviem kde mas problem
ako tak kukam tak si na tom kopceku a si nasmerovany, kebyze ides dopredu tak uvidis dole tu dedinku kde mas vyhladit vojakov
-
Šu-Do
Redeemer
tak v tom pripade ak si ponicil tie tanky.. tak pojdes smerom.. hmmm.. ked si otoceny na stranu (takto)Ravenman napísal:jeziss si necital moj prvy prispevok... uz som dole v dedinke bol ale tam nikde niesu vojaci na zachranu... ked som tam bol jedine co som zachranil bola taka vedkina .. som tam vykopol dvere...
tam kde je ta vedkina.. a ked vchadzas do tych dveri kde je.. tak presne ked sa otocis o 180° a pojdes vzdusnou ciarou (mimo toho baraku uz) naspät tak dojdes na taky kopec.. potom tam bude vodopad... a vyskaces ho
-
Daggertail
Light Professional
-
lekoklatik
VIP
-
Daggertail
Light Professional
-
Šu-Do
Redeemer
jop pravda.. staci kuknut RAM a CPU.. s 512mb ram ? z toho cca 200mb je len Windows.. CPU 2200+.. no takto.. moja zostava AMD 2500+, 1.5gb ram, 6600GT.. na LOW pri 1024 to islo.. hmm najlepsie na 35fps (pri pozerani do oblohy) inak 15-20... najmenej, to pri bojoch 8fps.. (nehratelne)
pri 800*600.. o kolko.. hmm.. mozno o 5fps viac
pri 800*600.. o kolko.. hmm.. mozno o 5fps viac
ludia mam taky problem. som v misii recovery a mam dojst k arecheologickemu nalezisku cez jaskynu. pri nej ma caka prophet-ten leader a spolu ideme ku jaskyni. prophet tam pride a nic sa nedeje a neda sa do jaskyne vojst. prophet tam len pobehuje ako splaseny. mam verziu 1.2 a vsetko doteraz islo fajn. mam skusit reinstall?skusal som aj misiu robit odznova. poradte pls