CS 1.6 a FPS

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

vertikalna synchronizacia neznamena ze ti miesto 40fps da 60fps - ale ze maximalne fps nastavi na 60 ;) v pripade ze mas fps nizsie ako obnovovaciu frekvenciu, tak nedochadza k prilisnemu prisunu snimkov - takze by nemal byt problem.

a to ze ti hadze iba 15 fps.. to je dost pruser u CS1.6 - aku mas grafiku? alebo tiez nastavenie fps_max? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

KoCi napísal:a to ze ti hadze iba 15 fps.. to je dost pruser u CS1.6 - aku mas grafiku? alebo tiez nastavenie fps_max? :)
to bol len priklad... :)

ale som skusal CS: source a tam pri normalnom teste (kde ti vypocita FPS... podobny test ako je vo FEAR) som skusal dat vsetko na max... a na konci testu ukazalo nieco cez 70fps... ale ked som si pustil hru.. len s botmi... nebolo cez net... tak som mal 5FPS :smt044 ... a newiem preco.. ked som si dal iba 1 bota som mal normalne tych 70fps...
divne kua :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

inac u CS:Source to stupidne obmedzenie XP na 60Hz neplati.. takze ak ti CRT maka na 85Hz, tak aj so zapnutou vertikalnou synch budes mat 85Hz ..

a 5 fps? :D to sa mi nepodarilo ani so starou sunkou na ktorej CSS ozaj slapal len tak tak :D .. ze si defragmentoval HDD na pozadi :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

naozaj to slo na 5fps... trust me :wink: ... a nedefragmentoval som... newiem.. ale HW chyba to urcite nebola...
toto ale neni treba riesit... bo aj tak ma nexcelo pripojit na ziaden server takze som sa na to vytoto :)
Napísať odpoveď