Ale ak si chces zahrat hraj tento srver : r4g3 1.6 CZ .... tento neni vzdy plny ip: 212.71.143.70:26700 mas to tam ale ked sa ti neda pripojit tak si daj tam internet a tam ti vyhlada dost vela servrov tam si dole daj potom stop refresh a neklikaj na tie servre kde mas taky stit alebo zamok klikaj len na tie kde neni nic mozno pochopis . . . .
robí to pri viacerých serveroch aj ten čo si mi dal.... aj pri BSIDE.....
PS: Toy nemohol by si podrobný návod ako to spraviť ? lebo to čo si pisal je tracha chaotické...
Lord_3D napísal:robí to pri viacerých serveroch aj ten čo si mi dal.... aj pri BSIDE.....
PS: Toy nemohol by si podrobný návod ako to spraviť ? lebo to čo si pisal je tracha chaotické...
pojdes do zlozky kde je subor client.dll, nakopirujes ho na plochu, z plochy ho nakopirujes naspat kde bol a das prepisat stary subor malo by to ist
takže uz ide nainstaloval som patch v.23 a ide super... mam tam ikonu CS.1.6 a CS 1.6 NON STEAM ktoru ikonu mam pouźivať ???
teraz mam nainstalovaných 2 CS alebo iba jedneho ???
// FAKT ďakujem za rady....pomohlo to....
admin na BSIDE by poradil ten patch. ale aj Vám dakujem za rady....
Mohli by sme zahrať niekde ??? Nie som veľmi zdatný....... ale tréning.....bude
Jo mozme co ja viem ja mam nick: <<LuCker>> (hladam clan) ... A nemas za co .... tvoj nick?? a mozme si zahrat na nejakom servry potom napis nemaz za co ....
teraz som hral na tom servery čo si my dal a bol si taj aj ty
Ja mam Lord_3D budem hravať na tom servery......mohli by sme hrať mapu de_snipe_id15 je to super mapa.............
Len tak pre informaciu (nevsimol som si co to tu uz je) pri errori s rozlisnym cl.dll tam ide o to ze mate iny patch ako server, cize treba prepatchovat novsim patchom (alebo starsim, podla toho aky patch ma server) alebo najst iny server Ak to tu je tak naozaj SORRY...
PS: vymazanie z registrov nepomoze, tam sa mu nepaci verzia cl.dll