lekoklatik napísal:kks no super dávaj im rady
Tak trénujte trénujte. Snáď nás oklamete
Je oveľa lahšie hrať dobre bez WH ako hrať s WH aby si to vedel dobre skryť. Nakoľko zo zapnutým WH už vopred vieš o polohe hráča, a v tejto situácii chce to chce naozaj "skill" aby si reagoval prirodzene ( ako keby si wh nemal ).
Zdravim. Dnes, asi o tej siedmej som dosiel na server. Vsetko bolo vpohode, bol de_dust2 myslim. Potom sa nahodilo de_inferno. Asi 10min pred koncom... zacal nejaky tipek co mal v mene "B()NG" so zatvorkami pisat zelenou farbou do chatu... potom prisla ale ta vec co mi vrta v hlave. Inmate 11. Mam taky dojem, ze nejaky admin mal taky nick. T dali bombu. Eur0 defusoval. Ja som si bol spravit jest a [Daviz] zatial robil co chcel (tiez hra na Hojku), tak prv dal Eur0-vi taku fajnu palku jak defusoval, ze defusne on. Zrazu som sa prepadol pod zem do takej chodby, nick sa mi zmenil na Inmate 11, pisalo daco s jailom. Tu je screen. Viete o co mohlo ist? WTF? Inmate 11 hned potom odisiel a moj nick _[mo0sha]_ sa zmenil spat.
Ved to je obycane vezenie na 45 sekund za teamkill. Zmeni sa nick na inmate a hodi ta to na kazdej mape do vselijakych miest, odkial sa neda vyjst. Za 45 sekund ta to vrati a zmeni ti nick naspat. Ak to buglo a nevrati ta to, tak si das reconnect a vsetko bude ok.
A ten zeleny chat je bug, je to jednoduche aj ked malo ludi to vie ide to na kazdom servery skoro.
dodo.gold napísal:lol jaka haluz to akoze valve pocital s tymto ? ale treba na to aj nejaky mod aby ta tam teleportlo a zmenilo meno ne ?
Valve s tym nepocitalo, proste ten kto modeloval tu mapu, spravil mensiu chybu a z objektov ktore pouzil pri modelovani mapy vznikol maly priestor po mapou. Konkretne na cestne na Becko pod bananom v inferne. Na D2 sa ako jail pouziva ten priestor na Becku za krabicami kam sa normalne nedostanes, ale teleportom ano a uz teda ani nevyjdes. A ano, teleportuje to plugin. Tvorca pluginu proste tieto miesta vyuzil ako vezenie
Mal by som taku otazocku na vas ci by sa nedal dat plugin , ze ked niekoho zabijem a ma granaty aby som ich mohol zobrat , myslim , ze sa vola real nade drops, myslim ze to nebude prepluginovane len o jeden plugin viac a je to celkom fajn plugin a myslim ze zlepsi hru na servery no.. pls vyjadrite sa
Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
moosha napísal:Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Alebo skor nieco take, ze kolko vystrielas do svojho, tolko sa hp uberie tebe... Nebolo by to takto najlepsie? Videl som to na jednom serveri a splnilo to ucel...
Opíšem situáciu keďže demo som nenahral ale položím ruku do ohňa.
Walkoval som na inferne na bombovisko menšie tam kde sú tie škatule na ktoré sa da skákať tuším je to A a stál som v uličke a čakal asi 10 sec. Počul som ako niekto beží a zrazu kroky prestali tak som bez pohnutia stál a čakal. On walkoval cez vchod od CT spawnu a tak ma dal od zadu. Keďže nemohol vedieť že som tam pretože to neexituje pretože som walkoval tak súdim že má WH. Keby ma neobyšiel zo strany CT ale šiel by priamo na bombovisko tak nepoviem ani slovo. Proste o mne nemohol vedieť. Ale Wh mu pomohlo.
nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem preco a poprosil by som o un-ban