omylŠu-Do napísal:jop.. tusim ze camp meter funguje na style.. move camper !!! pohne sa sipkou a vrati sa.. posunie sa o par cm a moze kempit dalej
CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nemas pravdu....na bulharskom serveri jednom tusim NET4YOU timisoara je tiez camp meter a pokial sa ten hrac nepohne z toho miesta na ktorom je aspon o 50metrov tak ho to dalej killuje.......... cize nemoze sa nikto zdrzovat na jednom mieste viac ako 30 sec.... to je na tom dobre...a ked nepochopi ze ho to zabija za kempenie tak skape....Šu-Do napísal:jop.. tusim ze camp meter funguje na style.. move camper !!! pohne sa sipkou a vrati sa.. posunie sa o par cm a moze kempit dalej
-
mirak2
Hardcore addict
no pekneHojko : sry, som to musel restartnut, nechcelo ma pripojit
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : hojko sa bavka so servera?
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : serverom
...
*DEAD* *Dancing Queen NO.9* : zoberte mu dakto rcon
....
*Dancing Queen NO.9* : hojko je trt
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You have been banned from this server
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist
[AMXBANS] Reason: 'Swearing'
[AMXBANS] Length: '1 day'
[AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '88.212.17.85'
v case ked som dostal ban bol na serveri:
kuko - 100% WH
.:-=heee=-:. -(mrd4m_kr0c4ny)- - 70% som si isty ze ma wh
//nerobim dema, verim svojmu usudku...kto neveri mne...tak mu neda ban a bude si spokojne behat po servri ... .P a server sa restartoval dvakrat pokial viem
-
lekoklatik
VIP
-
blazer
Professional
Ale no... To som posledny admin, ktoremu aj ked niekto nadava na rodinu, tak nebanujem?
Chalani, ved budte nad vecou. Tie deti, co nam tam nadavaju nemaju kamaratov, len same komplexy. Vyhrazanie sa cez internet je dnes zrejme IN. Skoda, ze ste mi niekto zabanovali FoVa. Ten bol v tomto smere uzasny. Ked uz nevedel jak urazit mna, alebo moju rodinu, padali hlasky typu: "Blazer no kolko ma tvoj najvacsi kamarat nejaky bujak obvod ruky?" 
-
hojko
Site Admin
mirak2: Restart servera bol na mape de_inferno, bolo to asi po dvoch kolach. Nechcelo ma pripojit, nemohol som vediet ako sa sprava server voci ostatnym a ci pojde dalsim ludom pripojit, tak som to restartol. Hra mi nevypisovala ziadnu chybovu hlasku, takze som nemohol posudit ci je chyba u mna alebo na strane servera a nakolko bola mapa len na zaciatku, tak nevidim na to nic zle. Lepsie restart na zaciatku ako keby to neskor kicklo dalsich hracov alebo sa nemohol uz nikto viac pripojit. Myslim, ze sa restartom nic nepokazilo a predislo sa tak zbytocnym problemom. Server som restartol len raz, neviem o akych dvoch restartoch pises. Ak ano, tak to restartoval jedine niekto z dalsich adminov. Pokial ide o tvoj ban, tak mas smolu, hoci som tolerantny clovek, vychytal si ma v zlej chvili, aspon sa nabuduce naucis slusne spravat ako voci hracom, tak aj voci administratorom servera. Ak si pozorne sledoval, tak si nebol jediny kto dostal ban za nieco podobne dnes, resp. minimalne kick. Pocas tej polhodiny mojho hrania islo zo servera viacej hracov. A ked ide o cheatovanie a wallhack, tak bez dema sa nic neudeje, takze taketo obvinovanie je obycajne tliachanie do vetra, ktore nie je mozne nijak preverit a posudit.
Dinoso: Alebo udrziavanie poriadku a snahy naucit hracov slusnemu spravaniu
Dinoso: Alebo udrziavanie poriadku a snahy naucit hracov slusnemu spravaniu
Bolu to tu uz niekde riesene, neviem na ktorej strane...
Bolo pisane o plugine, kt. funguje nasledovne:
Spoluhrac do mna streli, no hp uberie jemu.
Existuje taka sranda naozaj?
Ono by sa totiz ovela lepsie hralo. Tento plugin by neplatil na granaty, lebo ked taky granat hodim za roh, kam prirodzene nevidim, bo som neni cheater a dopadne spoluhracovi pod nohy... tak co mozem? Napisat, ze sry a ak je chapavy, ospravedlni ma.
Aplikovanim takeho pluginu by sa predislo castemu teamkillu a pri troch TK by bol automaticky BAN.
Hojko, apelujem teda na Teba:
Bud pokrokovy a zvys uroven svojho servera. Posun kultivovanost hracov vpred a usetri im nervy, o ktore prichadzaju kvoli bratovrahom.
Urcite Ti budu vdacni viaceri.
Bolo pisane o plugine, kt. funguje nasledovne:
Spoluhrac do mna streli, no hp uberie jemu.
Existuje taka sranda naozaj?
Ono by sa totiz ovela lepsie hralo. Tento plugin by neplatil na granaty, lebo ked taky granat hodim za roh, kam prirodzene nevidim, bo som neni cheater a dopadne spoluhracovi pod nohy... tak co mozem? Napisat, ze sry a ak je chapavy, ospravedlni ma.
Aplikovanim takeho pluginu by sa predislo castemu teamkillu a pri troch TK by bol automaticky BAN.
Hojko, apelujem teda na Teba:
Bud pokrokovy a zvys uroven svojho servera. Posun kultivovanost hracov vpred a usetri im nervy, o ktore prichadzaju kvoli bratovrahom.
Urcite Ti budu vdacni viaceri.