] connect 86.110.225.249:27015
Connecting to 86.110.225.249:27015...
Connection accepted by 86.110.225.249:27015
* Privilegia nastavena
BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 196
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin D^alambert
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : *_VaSo_*
[AMXBANS] Reason : ' Wallhack '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.banlist.game-points.eu
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' ***MOJA IP*** '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Ch
SSemteXX napísal:no tak to v zátvorke,ze (zatial) dúfam zmizne,a dúfam nebudú na serveri mapy,ze rats atd. alebo v najhorsom prípade tam dúfam nedáte aim/awp mapy,lebo potom fakt konec
joo.. Tak to sa tam potom bude hrat dust, dust2, inferno, train dokola.. aim, awp, fy, atd.. mapy by bolo dobre pridat.. Je to uzitocne hlavne v rannych a nocnych hodinach ked su na servery 2-4 ludia...
pridte niekto na ten server skoro vzdy tam nikto neni
//ved ten server je uz dost dlho, moje navrhy: zapnite fiendlyfire- cheateri nemaju sancu, dat tam rock the vote ci jak sa to vola
aj ja si myslim ze firendllyfire by malo byt zapnute, vypnute preferujem iba na DM, neviem preco by nemali mat cheateri sancu, ked mas normalne nastaveny cheat tak to urcite nebude strielat po tvojich hracoch.
Ak je tam teda AMX tak myslim ze RTV staci zapnut niekde.
Server je v pohode. Dúfam, že bude mať úroveň keď tam je admin Hojko a nie kinder mafia.
Ale toto je fakt dosť, každý tu chce či nebudú WoW, CoD, CS:S, GTA SAMP a neviem aké. Ale oni nespia s bankárovou dcérou.
mne je jedno jake su tam mapy... najviac mi asi vyhovuje dust, dust2, assault, nuke, inferno a iceworld/snow. a rad si zahram nejake netradicne, napr. supercrazycar a tak, sice to uz patri na FUN server...
btw na CS serveroch ma najdete pod prezyvkou <SVK>Inflater alebo Climatex Elite... len tak pre zaujimavost hh :