CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takze dnes ma sklamal klan 4fun, teda ich jeden clen. mal wh a admin ho dobre potrestal,
4fun neakoho ho porieste , osobne by som nechcel mat v klane cheatera

//jednalo sa o hraca 4fun killer
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

sd

Príspevok od používateľa Dinoso »

nesom si isty ale on nie je ich hrac :D to aj ked som bol v chernobyle v klane tak chodil jeden kktko s nasim tagom a cheatoval a potom do nas kazdy jbal ze sme cheateri
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Filipito napísal:takze dnes ma sklamal klan 4fun, teda ich jeden clen. mal wh a admin ho dobre potrestal,
4fun neakoho ho porieste , osobne by som nechcel mat v klane cheatera

//jednalo sa o hraca 4fun killer
Presne tak jak Dinoso vraví, potvrdím to tiež že nieje od nich, tuším sa StuFFel s Kingstreetom rozprávali na servere že či k nim patrí a ich odpoveď znela nie, čiže majú čisté meno :smt018
PS: Aj ja sa zastanem hráča kolko?...v jeho hraní nevidím nič nekalého, priznám sa pár krát som si ho aj odsledoval na servere, no všetko bolo čisté a v poriadku... :)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

No tak odomna to mate 100% odpoved ze killer do 4fun nepatri... poznam z toho klanu dvoch hracov osobne! 8) takze sme sa o nom rozpravali... inak snim uz bolo viec problemov. Raz mal nejaky hack alebo co to bolo ze mal neobmedzeni TK a nezabanovalo ho to, vtedy mal skore asi -51:31 to bolo fakt drsneee :P

A k hracovi kolko?
Je bud fakt super skill alebo
citer ktori sakramenski dobre maskuje WH, pretoze ho este nikto nezistil:)
a chcem sa spytat ci uz hrac menom FOV dostal bananu ?:)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Beybo napísal:A k hracovi kolko?
Je bud fakt super skill alebo
citer ktori sakramenski dobre maskuje WH, pretoze ho este nikto nezistil:)
a chcem sa spytat ci uz hrac menom FOV dostal bananu ?:)
Tu máš banlist http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
Kolko nieje nejaký super skilla (možno na hojku hej) ale je to kvalitný hráč, v tom deme nieje vidieť cheaty na 100%,, však si dajte slúchatká vypnite hudbu a kuknite si to.. A okrem toho ho z hry poznám , to nieje cheater, jasné že hráči na ostatných hráčov (hlavne z lepším score) hovoria "Wh lama ban pls" je to v cs prirodzené.. ale to neznamená že má cheaty ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja len že vítam nových adminov :)
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

prosim vas sem sa maju / mozu davat videa natocene z Hojko servera ? thx :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

pegasusss napísal:prosim vas sem sa maju / mozu davat videa natocene z Hojko servera ? thx :)
Ano.
JuNYoR
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JuNYoR »

Je to steam server ?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Nie. NonSteam.

GothaR: Posledny prispevok sa necituje.
lekoklatik
VIP
VIP

Dnes som dal BAN hráčovi POPPY .....
Podľa mňa mal WH pretože len tak chodil hore dole a dával všetkých naokolo. Hlavne cez steny.
Našťastie má asi tento hráč dynamickú IP a tak prišiel na server zas a obhájil si svoj skill. Chcem sa mu ospravedlniť a kcme aby ste všetci vedeli čo som urobil. takže začínajúci admini skutočne skočte do toho spec a točte to demo pred tým než mu dáte ban. Poučte sa z mojej chyby. Alebo chýb.
Že to fakt nie je len také jednoduché chytať cheaterov a občas sa stane to čo sa stalo mne.
Preto prosím netlačte na admin vetami daj mu BAN je to cheater atď. Upozorniť nás môžete a my to overím. I keď teraz sme neurobili chybu my ale ja. Takže ešte raz prepáč a ospravedlňujem sa aj hojkovi že som jeho server takmer preipravil o dobrého hráča.
Hanba mi ale tak čo už :shock:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Joooj Klátil! Pohodicka predsa, nic sa nedeje. Urcite mu padne vhod ze si ho zabanoval ako cheatra :wink: .
lekoklatik
VIP
VIP

moosha napísal:Joooj Klátil! Pohodicka predsa, nic sa nedeje. Urcite mu padne vhod ze si ho zabanoval ako cheatra :wink: .
Nechápem :D
Veď keď si o ňom niekto myslí že je cheater tak ho to musí srať mno a ja som to takto dosral ale tak on to pochopil :)
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

nič si nedosral sme len ľudia .. takže si s toho nič nerob určite sa ti to ešte par krat stane aj mne daly bananik :) hneť s fleku že by si niekto schopny pozrel demo :D

PS: bral som to s nadhladom a blazer mi to pekne vysvetlil sa to občas stáva no :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik napísal:Nechápem :D
Veď keď si o ňom niekto myslí že je cheater tak ho to musí srať mno a ja som to takto dosral ale tak on to pochopil :)
Praveze je to kompliment :)
Mna vzdy potesi, ked mi hovoria, ze som cheater :) Je to skvely pocit, ked ta obvinuju z cheatovania a ty im mozes s pokojnym svedomim odkazat, nech nahraju demo a poslu ho adminovi.

//blazer:lol :D
A prave kvoli tomuto hravam omnoho radsej na steam serveroch, tam ta obvinia z cheatovania iba ked si naozaj cheater, pripadne ak je ten co ta obvinuje uplna lama.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

leko, ale asi to treba vysvetlit aj psychosovi, lebo mu par minut na to, ako si napisal prispevok dal zas ban :D

http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2010
Poopy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Poopy »

Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

ja mam tento server najradsej od kedy ho poznam hravam len tento ine nie ale dnes som dostal ban za cheatovanie no ale nijake cheaty som nikdy nemal a najviac ma stve ze mam staticku ip takze ak mi nedaju unban tak si uz nezahram a navyse mam aj zdielanu ip takze ani moji kamosi si uz tu nezahraju :( hram tam pod menom
*LaMaS [INTEL]*warrior

//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 20:39 )
Poopy napísal:Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.
no a ked som tam hraval som ta zacal sladovat a aj mne sa zdalo ze mas WH lebo ked dal mne cez stenu hlavu a potom hned druhemu za bednou hlavu ktoreho vobec nebolo vidno tak sa mi to zdalo podozrive ale ak vazne nemas cheaty tak potom si ozaj dobry :)
Beybo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Beybo »

no co mozno robim zle ale prihovaram sa za wariora ... nic v zlom ale intel lamas su fakt lamky(neznamena ze ja niesom:D).... ale necituju si mislim :)
warrior10
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa warrior10 »

no mne sa uz parkrat stalo ze mi dali ban za cheaty a nikdy som ziadne nemal ale ani som sa nepokusal im pisat aby ma odbanovali lenze tento server mam ozaj rad
Zamknuté