CS 1.6 Server hojko.com
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak jak Dinoso vraví, potvrdím to tiež že nieje od nich, tuším sa StuFFel s Kingstreetom rozprávali na servere že či k nim patrí a ich odpoveď znela nie, čiže majú čisté menoFilipito napísal:takze dnes ma sklamal klan 4fun, teda ich jeden clen. mal wh a admin ho dobre potrestal,
4fun neakoho ho porieste , osobne by som nechcel mat v klane cheatera
//jednalo sa o hraca 4fun killer
PS: Aj ja sa zastanem hráča kolko?...v jeho hraní nevidím nič nekalého, priznám sa pár krát som si ho aj odsledoval na servere, no všetko bolo čisté a v poriadku...
No tak odomna to mate 100% odpoved ze killer do 4fun nepatri... poznam z toho klanu dvoch hracov osobne!
takze sme sa o nom rozpravali... inak snim uz bolo viec problemov. Raz mal nejaky hack alebo co to bolo ze mal neobmedzeni TK a nezabanovalo ho to, vtedy mal skore asi -51:31 to bolo fakt drsneee
A k hracovi kolko?
Je bud fakt super skill alebo
citer ktori sakramenski dobre maskuje WH, pretoze ho este nikto nezistil:)
a chcem sa spytat ci uz hrac menom FOV dostal bananu ?:)
A k hracovi kolko?
Tu máš banlist http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.phpBeybo napísal:A k hracovi kolko?
Kolko nieje nejaký super skilla (možno na hojku hej) ale je to kvalitný hráč, v tom deme nieje vidieť cheaty na 100%,, však si dajte slúchatká vypnite hudbu a kuknite si to.. A okrem toho ho z hry poznám , to nieje cheater, jasné že hráči na ostatných hráčov (hlavne z lepším score) hovoria "Wh lama ban pls" je to v cs prirodzené.. ale to neznamená že má cheaty ...
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Dnes som dal BAN hráčovi POPPY .....
Podľa mňa mal WH pretože len tak chodil hore dole a dával všetkých naokolo. Hlavne cez steny.
Našťastie má asi tento hráč dynamickú IP a tak prišiel na server zas a obhájil si svoj skill. Chcem sa mu ospravedlniť a kcme aby ste všetci vedeli čo som urobil. takže začínajúci admini skutočne skočte do toho spec a točte to demo pred tým než mu dáte ban. Poučte sa z mojej chyby. Alebo chýb.
Že to fakt nie je len také jednoduché chytať cheaterov a občas sa stane to čo sa stalo mne.
Preto prosím netlačte na admin vetami daj mu BAN je to cheater atď. Upozorniť nás môžete a my to overím. I keď teraz sme neurobili chybu my ale ja. Takže ešte raz prepáč a ospravedlňujem sa aj hojkovi že som jeho server takmer preipravil o dobrého hráča.
Hanba mi ale tak čo už
Podľa mňa mal WH pretože len tak chodil hore dole a dával všetkých naokolo. Hlavne cez steny.
Našťastie má asi tento hráč dynamickú IP a tak prišiel na server zas a obhájil si svoj skill. Chcem sa mu ospravedlniť a kcme aby ste všetci vedeli čo som urobil. takže začínajúci admini skutočne skočte do toho spec a točte to demo pred tým než mu dáte ban. Poučte sa z mojej chyby. Alebo chýb.
Že to fakt nie je len také jednoduché chytať cheaterov a občas sa stane to čo sa stalo mne.
Preto prosím netlačte na admin vetami daj mu BAN je to cheater atď. Upozorniť nás môžete a my to overím. I keď teraz sme neurobili chybu my ale ja. Takže ešte raz prepáč a ospravedlňujem sa aj hojkovi že som jeho server takmer preipravil o dobrého hráča.
Hanba mi ale tak čo už
-
lekoklatik
VIP
Praveze je to komplimentlekoklatik napísal:Nechápem
Veď keď si o ňom niekto myslí že je cheater tak ho to musí srať mno a ja som to takto dosral ale tak on to pochopil
Mna vzdy potesi, ked mi hovoria, ze som cheater
//blazer:lol
A prave kvoli tomuto hravam omnoho radsej na steam serveroch, tam ta obvinia z cheatovania iba ked si naozaj cheater, pripadne ak je ten co ta obvinuje uplna lama.
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
leko, ale asi to treba vysvetlit aj psychosovi, lebo mu par minut na to, ako si napisal prispevok dal zas ban 
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2010
http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=2010
Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.
ja mam tento server najradsej od kedy ho poznam hravam len tento ine nie ale dnes som dostal ban za cheatovanie no ale nijake cheaty som nikdy nemal a najviac ma stve ze mam staticku ip takze ak mi nedaju unban tak si uz nezahram a navyse mam aj zdielanu ip takze ani moji kamosi si uz tu nezahraju
hram tam pod menom
*LaMaS [INTEL]*warrior
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 20:39 )
*LaMaS [INTEL]*warrior
//autoeditácia príspevku ( 08 Jan 2009, 20:39 )
no a ked som tam hraval som ta zacal sladovat a aj mne sa zdalo ze mas WH lebo ked dal mne cez stenu hlavu a potom hned druhemu za bednou hlavu ktoreho vobec nebolo vidno tak sa mi to zdalo podozrive ale ak vazne nemas cheaty tak potom si ozaj dobryPoopy napísal:Ahoj rád chodím hrávať na váš server. Ale niekto ako Psychos by nemal mať také práva. Dnes na Nuke som ho dal cez dieru ,a on , že mám wallhack ma bannol. Reštartol som modem a idem tam zas. Dá my headshot keď som bol s ním, potom som šiel proti nemu dám ho s awp a on my dá zas ban. Z láskou Poppy Moore. Také deti čo bannujú za to, že je niekto lepší jak oni by nemali byť admini.