aj ja si myslim ze firendllyfire by malo byt zapnute, vypnute preferujem iba na DM, neviem preco by nemali mat cheateri sancu, ked mas normalne nastaveny cheat tak to urcite nebude strielat po tvojich hracoch.
Ak je tam teda AMX tak myslim ze RTV staci zapnut niekde.
Server je v pohode. Dúfam, že bude mať úroveň keď tam je admin Hojko a nie kinder mafia.
Ale toto je fakt dosť, každý tu chce či nebudú WoW, CoD, CS:S, GTA SAMP a neviem aké. Ale oni nespia s bankárovou dcérou.
mne je jedno jake su tam mapy... najviac mi asi vyhovuje dust, dust2, assault, nuke, inferno a iceworld/snow. a rad si zahram nejake netradicne, napr. supercrazycar a tak, sice to uz patri na FUN server...
btw na CS serveroch ma najdete pod prezyvkou <SVK>Inflater alebo Climatex Elite... len tak pre zaujimavost hh :
akurat som skusil a nikoho tam nebolo...ani ma to neprekvapuje kedze je to new server, co takto sa dohodnut na dakom case nech sa nas viac nazbira a popripade mozme dat aj daky ten mix ak by bol zaujem
nehral som ale nebolo by zle keby ste si tam dali taky mod/plugin alebo co ktory ma asi prvych 10 sekund ochranu na TA a kto sa dotkne niekoho tak doneho je*** blesk a je dead. Viem ze to maju aj na Panoramixe (esports)... je to dobra ochrana proti teamkillerom...
No tak server sa uz rozbieha. Uz aj hraci chodia. Chcem vas poprosit, volajte aj kamosov mimo fora co su nech si pridu zahrat, nech to tam je zivsie. A pribudnu urcite aj ine mapy, len ich tam musi hojko nahrat
celkom dobre sme si zahrali, kym si sa pomE' neodpojil a nezacal hrac "[G-E]Dejv" cheatovat Zhodli sme sa viaceri, ze ma jasne WH + AB, ked tak sa chod este rychlo pozret