|
| Autor |
Správa |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1552
Zaslal: 06 Máj 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| chronix: Akym sposobom to mas riesene??? Mas dva servre na inych portoch, ktore bezia z jedneho adresara alebo mas dva adresare pre tie servre??? |
A ako to je vyhodnejsie? Mat 2 adresare, alebo spustit hru z jedneho adresara na roznych portoch? Alebo to je v "zatazeni" servera jedno. Daju sa potom riesit aj inym sposobom admini na dvoch servroch (ak to je spustene z 1 adresara?) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15359 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 16:51 Predmet: |
|
|
| Podla mna dva adresare s hrou, pretoze mozes pouzivat odlisne nastavenia servera, mozes pouzivat ine mody v pripade AMX, inych spravcov a celkovo... Mas dva rozdielne log adresare, ktore mozes generovat do dvoch rozlicnych statistik alebo kludne jednej spolocnej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak Medium Expert

Stav:  Založený: 20.11.2006 Príspevky: 99
Zaslal: 06 Máj 2007, 19:00 Predmet: |
|
|
| test napísal: |
| Spravis si dva adresare, adresar CS1 a CS2. Pouzijes napriklad normalne configy, len zmenis IP a porty. Jeden moze bezat na porte 27015 a ten dalsi na 27016. Mozes si tam definovat vlastny adminov, jeden moze byt normalny DE server a dalsi AIM server. |
ehm ak to malo byt adresovane mne, tak netusim ako mi to pomoze vyriesit problem, aby sa mi to spustilo po starte virtual servera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 721 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 19:33 Predmet: |
|
|
| Nebolo to tebe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chronix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 499 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2007, 19:13 Predmet: |
|
|
| nj.. už to mam urobené tak že každý port je v inom adresáry... Teda adresár = cela hra CS... Uk ož to fahá.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 07 Máj 2007, 23:31 Predmet: |
|
|
| Je to tak urcite lepsie. V prvom rade je dobre rozbehat jeden server, nastavit si configy CSska a AMX modov, potom si nastavit prava k serveru. Nasledne to staci prekopirovat do dalsieho adresara, zmenit port a pripadne mensie zmeny v nastaveni servera a je po probleme. Riesil som to tiez tak a vsetko v pohode. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fruxo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.07.2006 Príspevky: 1768 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 6:35 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Je to tak urcite lepsie. V prvom rade je dobre rozbehat jeden server, nastavit si configy CSska a AMX modov, potom si nastavit prava k serveru. Nasledne to staci prekopirovat do dalsieho adresara, zmenit port a pripadne mensie zmeny v nastaveni servera a je po probleme. Riesil som to tiez tak a vsetko v pohode. |
len tak opravim nepouzivaj AMX MOD ale AMXX MOD... www.amxmodx.org
amx mod uz nema buducnost uz sa neaktualizuje na amx mod x sa robia stale nove verzie, stale sa aktualizuju pluginy ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
chronix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 499 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 13:08 Predmet: |
|
|
JJ už mi tam beží AMXMODX ... Len som to zabudo sem napísat...
Inak prerfektný návod na inštalávie je tu.... Apon podla man je dost dobrý
| Kód: |
| http://www.gmline.cz/read/clanek.php?id=587 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 08 Máj 2007, 14:43 Predmet: |
|
|
| fruxo: Keby si si precital predoslu stranu, tak zistis, ze to o aktualizacii AMX tam bolo uz davno spomenute. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bizzy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 459 Bydlisko: Sládkovičovo Vek: 19 Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 21:15 Predmet: |
|
|
gj.
Hod IPnu .. nex si zahrame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|