zobre si centrofixku a urob si na monitor bodku do streduburnmail123 napísal:mne by stacil len taky mini update - mieritko na sniperke - pls dakujeeem
CS-cheaty - len zo zauimavosti
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to pomoze jedine na scouta ...kym nedas s awp zoom tak si to striela kam chceCuruj napísal:zobre si centrofixku a urob si na monitor bodku do streduneviem, co ti to pomoze
...ale je aj na to hack - robi to asi tak ze pri strielani da najskor zoon in streli, zoom out a to tak rychlo ze ani nezbadas ze tam ten zoom bol
-
ledenaster
Medium Professional
-
burnmail123
Light Star
-
XilleR
Medium Professional
ee vyskusaj si to kym nedas zoom strila to kam chce mozes aj cupit ...samo ze nie uplne kam chce teda na 5m sa da niekoho trafit, ale tiez je tam dost mala sancaburnmail123 napísal:ja si myslim ze ked stoji skludne a nehybes sa tak to striela do jedneho bodu , lebo aj ked sa hybes a strielas tak ti to ide kam chce
-
burnmail123
Light Star
skusil som a .............. mas pravdu .. ehm ... no ... myslel som si ze to srila vzdy tam isto
ael co uz a nemate niekto k tej sniperke aspon "model" alebo co to je ked si zazoomujem tak ja tam mam od okrajov 4 ciary a v strede mam dieru a nemozem si dobre namierit a chcem to mat ako vsetci ostatny pekne v strede bodku a spojene tie ciary
-
burnmail123
Light Star
-
burnmail123
Light Star
-
burnmail123
Light Star
-
Šu-Do
Redeemer
admin ??... to je kus kkta... nech si to najprv overy je** jeden.. ale sak predsa len je to jeho server... a ked sa mu nepaci ze je niekto lepsie ako on tak ho jednoducho zabanujeIMI napísal:ludia su je*** ma lsom skore 65 5 a on ma zabanoval vraj ez som mal cheaty na super hero serveri .ludia su fakt smutny .
srac jeden
-
XilleR
Medium Professional
ked si mal skore 65:5 tak si tam naozaj nemal co robit ...strielat lamky tiez nieje moc FUN ...si najdi server, kde budu vyrovnani hraci
dnes ked niekde hram cs tak vsade sam kkt s cheatmi ..uz mam toho fakt dost, ale najhorsie je ze nik proti tomu nic nerobi ...na pisem mu ze ma cheaty a ostatni: "na to si len teraz prisiel?" ...lol nikoho nepadane nic proti tomu robit??? ...tak aspon s takymi nehram idem inam
dnes ked niekde hram cs tak vsade sam kkt s cheatmi ..uz mam toho fakt dost, ale najhorsie je ze nik proti tomu nic nerobi ...na pisem mu ze ma cheaty a ostatni: "na to si len teraz prisiel?" ...lol nikoho nepadane nic proti tomu robit??? ...tak aspon s takymi nehram idem inam
-
burnmail123
Light Star
nech sa ti paci kopni to do modules ale stare si pre istotu zalohuj
- Prílohy
-
- counterstrike_czv16.zip
- (110.68 KiB) 124 stiahnutí
-
burnmail123
Light Star