|
|
|
| Autor |
Správa |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2113
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1366 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2007, 20:25 Predmet: |
|
|
znie to jak keby ti to hadzalo errory ...
skus preinstalovat ovladace zvukove
|
|
| Návrat hore |
|
 |
oborpeto Medium Expert

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 123 Bydlisko: cadca Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2007, 21:58 Predmet: |
|
|
no bude to je*ly windows... zacalo to aj mne robit... idem to riesit...
//edit - a pamatas ze som ti vravel ze je to nejaky vir bug abo ina chobotina...
//edit2 - je to banner... som sa unadaval nan na poriadok.. ale trvam na predchadzajucich vyrokoch
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Prioritas Light Star

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 238 Bydlisko: You Dont Know™ Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2007, 22:27 Predmet: |
|
|
presne tento zvuk mi vydavalo ked som sa išiel prihlasiť na email teraz neviem presne kde to bolo ale asi ked som sa prihlasoval cez
ale presne tento zvuk to bol na 100%
//
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3223
Zaslal: 27 Mar 2007, 22:43 Predmet: |
|
|
| Tak som si pustil tu nahravku, nič si z toho nerob, nič nepreinstalovavaj, je to flash na www.centrum.sk . Ja ked som dnes bol na centre pozret maily, som to počul, pozeram čo sa deje s compom, nič nevidiet, potom som si otvoril inu stranku, prestalo, tak som sa vratil a tam som si to všimol. Uplne naspodku stranky, take noty nabehavaju a vydavaju ton. Inak otravna reklama.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1473
Zaslal: 28 Mar 2007, 8:13 Predmet: |
|
|
| Aby som nezkladal novú tému.Mám asi problém s "vetraním" bassreflexu alebo čo.Skúste si pustiť hlasnejšie nejakú hudbu a položte si na bassreflex nejaký tvrdý papier.Mne to robí taký istý zvuk len v hlbšom tóne.Robí mi to iba pri hlasitostiach od 2-10.Čiže hudbu si moc nepopočúvam.Vidím problém toho "vetrania" alebo čo?Skústem ip oradiť
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3223
Zaslal: 28 Mar 2007, 10:27 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| Aby som nezkladal novú tému.Mám asi problém s "vetraním" bassreflexu alebo čo.Skúste si pustiť hlasnejšie nejakú hudbu a položte si na bassreflex nejaký tvrdý papier.Mne to robí taký istý zvuk len v hlbšom tóne.Robí mi to iba pri hlasitostiach od 2-10.Čiže hudbu si moc nepopočúvam.Vidím problém toho "vetrania" alebo čo?Skústem ip oradiť |
Radšej si založ novú tému, lebo toto je o niečom inom, s tým tvojim problemom to nema nič spoločné. Bude to omnoho lepšie. Poprosim nepište Diegovi sem, ale radšej počkajte kym vytvorí novú tému. Vzhladom k prehladnosti by to tak malo byt.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|