|
| Autor |
Správa |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 937 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
| Grosay napísal: |
| Ja som zo zaciatku so zatazou necvicil. Az neskor. Ak si uz dost "rozcviceny", tak si nieco na seba prihod. Pokial nemas nejake zavazia na nohy, tak si jednoducho napln skolsky vak knihami a mas to. Popripade este k tomu chytis nohami velku cinku. Ja som to tak volakedy robil, ale teraz uz pouzivam bezecke zavazia na nohy. ma to sice iba 8 kg, ale mne to staci. Medzi seriami si davam pauzu ani nie minutu. |
jaj a ako ides stymmy seriami kolko serii apo kolko? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 430 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 12:48 Predmet: |
|
|
| najlepšie je spraviť si plán so sériami sám,on zvláda asi viac keďže to už dlhšie robí , takže keď ťa nepozná a nevie ako si na tom tak asi ťažko ti poradí |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1128 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 13:06 Predmet: |
|
|
Nemôžeš povedať, že najlepšie sú činky, pretože pre niekoho tie činky proste nie sú.. ja cvičím kliky, brušáky, na nohy..všlijaké hovadiny..a mám doma hrazdu..pochvaľujem si..je mi dobre..a nemusím chodiť do fitka s ďalšími spotenými típkami..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
| ja sa snažím pravidelne kliky a dal by som aj brušáky no nemám na to vhodnú plochu...koľko klikov na deň odporúčate/robíte? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2364 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
Ja si davam pred spanim kazdy den do mrtva, k magickej hranici 40 poctivych som sa este nepriblizil  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1128 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
Pred spaním by si nemal...neviem, kde som to čítal, ale namiesto pribúdania svalov Ti svaly ubúdajú, pretože sa telo pripravuje na oddych.. Najlepšie je cvičiť ráno..alebo teda poobede..
//edit: bohatstvo..ja som sa dnes ako zmodroval som robil kliky.. a ešte dvíhačky na triceps(nohy na stoličke ruka na posteli a dole na triceps) a nevládzem dvíhať ruky a skoro som sa povracal..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2008 Príspevky: 288 Bydlisko: SomewhereOverTheRainbow Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Ja si davam pred spanim kazdy den do mrtva, k magickej hranici 40 poctivych som sa este nepriblizil  |
ja to dávam na série 5 krát 20 alebo niekedy dám 30... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 126 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Slovicko katabolizmus ti nic nehovori hejze ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2773 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 6:58 Predmet: |
|
|
| Hi napísal: |
| Slovicko katabolizmus ti nic nehovori hejze ? |
No ak by sa po tych klikoch este dobre nachaloval tak ten katabolizmus nehrozi
ps ale ty to asi budes vediet |
|
| Návrat hore |
|
 |
curious Light Star

|
Zaslal: 09 Apr 2008, 13:25 Predmet: |
|
|
| Hi napísal: |
| Slovicko katabolizmus ti nic nehovori hejze ? |
a čo je to katabolizmus? ak sa smiem opýtať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6580 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 13:32 Predmet: |
|
|
Katabolizmus:
V dobe tréningu sú svalové vlákna maximálne namáhané. Pre svoju aktivitu potrebujú energiu, ktorú čerpajú zo zdrojov, ktoré sú práve dostupné (sacharidy, tuky).
Ak sú všetky zásoby vyčerpané, telo si produkuje energiu zo svalových bielkovín, čoho následkom je úbytok a strata aktívnej svalovej hmoty.
Anabolizmus:
Suplementáciou aminokyselín pred tréningom sa zabráni rozpadu svalovej hmoty, svalovým bunkám sa dodá dostatočná energia pre aktívnu svalovú prácu.
Dodaním dostatočného množstva sacharidov a bielkovín po tréningu sa zrýchli regenerácia svalového tkaniva, zväčší sa objem svalovej bunky a urýchli sa rast svaloveh hmoty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dipset Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.11.2005 Príspevky: 300 Bydlisko: megauploadforum.lolco.net Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
| chalani,kde máte hrazdu doma upevnenú,a máte po domícky vyrobenu alebo kupenu ak kupenu dajte link. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2006 Príspevky: 126 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 16:07 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
No ak by sa po tych klikoch este dobre nachaloval tak ten katabolizmus nehrozi
ps ale ty to asi budes vediet |
nachaloval akoze najedol hej ? Ja len tak pre istotu,lebo nerozumiem reci tvojej tlupy. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Apr 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
najesť, resp. nažrať ako sviňa..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ali-G Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 172
Zaslal: 10 Apr 2008, 10:15 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Pred spaním by si nemal...neviem, kde som to čítal, ale namiesto pribúdania svalov Ti svaly ubúdajú, pretože sa telo pripravuje na oddych.. Najlepšie je cvičiť ráno..alebo teda poobede..
//edit: bohatstvo..ja som sa dnes ako zmodroval som robil kliky.. a ešte dvíhačky na triceps(nohy na stoličke ruka na posteli a dole na triceps) a nevládzem dvíhať ruky a skoro som sa povracal..  |
svaly rastu 24 az 48 hodin po treningu a to pri oddychu a spanku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|