Cviky na brusne svaly
500 metrov? To si sa asi pomylil, nie?
Brusaky a veskere cviky na spevnenie strednej casti tela nie su vsetko... pokial chces mat vyrysovane brucho, treba tiez upravit zivotospravu kvoli ukladaniu sa tukov a tiez sa neprezierat, aby si nemal roztiahnuty- vypuceny zaludok jak balon. Poniektori samozrejme maju taky metabolizmus, ze mozu zrat cokolvek a tuk sa im uklada len minimalne, no to su v tomto konkretnom pripade skor stastlivci.
Brusaky a veskere cviky na spevnenie strednej casti tela nie su vsetko... pokial chces mat vyrysovane brucho, treba tiez upravit zivotospravu kvoli ukladaniu sa tukov a tiez sa neprezierat, aby si nemal roztiahnuty- vypuceny zaludok jak balon. Poniektori samozrejme maju taky metabolizmus, ze mozu zrat cokolvek a tuk sa im uklada len minimalne, no to su v tomto konkretnom pripade skor stastlivci.
-
anonimous22
Light Expert
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
canopus
Addict
tak toto bolo ako do vetra,ale dobreMistr.Bombastik...1x napísal:Najlepšie pri masturbacii napinaš sa a o 2 roky maš vysledok ale každy deň aspoň 2 krát.
brucho je velmi velky problem myslim,ze skoro u kazdeho,tam zabera len denne ho trapit,a fakt ta strava to je nakladne,a ti ktori pracuju uz,podotykam,nerentabilne,vsak casom deti uvidite
-
last_knight
Light Professional
myslim ze uz tu bola podobna tema a do tej som pisal
brusaky, skracovacky, tiez je dobre na hrazde a dvihat nohy a potom je super vec roller (zvikli to predavat v teleshopingu)
zalezi aj od toho ako robis tie brusaky a ake serie a opakovania, ale ak mozem poradit mal by si to kombinovat s ostatnymi cvikmi, ak xhxes nieco vidiet
brusaky, skracovacky, tiez je dobre na hrazde a dvihat nohy a potom je super vec roller (zvikli to predavat v teleshopingu)
zalezi aj od toho ako robis tie brusaky a ake serie a opakovania, ale ak mozem poradit mal by si to kombinovat s ostatnymi cvikmi, ak xhxes nieco vidiet
-
P3Bo
Guru wannabe
Si myslim ze na bruchu treba pracovat dost dlho ak chcem vidiet nejaky vysledok kazdy z tachto cvikov praktizujem ale stale mi robi problem vyrisovat posledny par tehlicieklast_knight napísal:myslim ze uz tu bola podobna tema a do tej som pisal
tri krat do tizdna davam vyse 100 brusakov, cim dalej tym viac (dnes 140:P) ale na sikmej lavycke dolu hlavov. Je to o kus narocnejsie. Len nedavno som zacal, takze samozrejme vysledok este nieje vidno, no verim ze mi to daco pomoze... S nejakov dietov alebo odmedozvanim sa mi zacat velmi nechce, skor radnsej pridam dalsie cviky... A co sa tyka behania, cez leto som zo 3-4 tyzne intezivne chodil na bike, no efekt nulovy, teda na bruchu, kondycku mam ako hovado
.
Mimochodom aky je rozdiel medzi brusakmy, skalpackami, sracovackami. Nieje to nieco velmi podobne?
Mimochodom aky je rozdiel medzi brusakmy, skalpackami, sracovackami. Nieje to nieco velmi podobne?