Cviky na brusne svaly

O športe...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ja si zvacsujem svaly uz len krusovicami 12tkou alebo bazantom popripade vynimocne starobrnom... :D
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

deblasco napísal:ja si zvacsujem svaly uz len krusovicami 12tkou alebo bazantom popripade vynimocne starobrnom... :D
Dobra vec na zvacsenie objemu brucha. A ked vynajdes sposob ako aj vyrysovat nevahaj a hod ho sem. :wink:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

tri krat do tizdna davam vyse 100 brusakov, cim dalej tym viac (dnes 140:P) ale na sikmej lavycke dolu hlavov. Je to o kus narocnejsie. Len nedavno som zacal, takze samozrejme vysledok este nieje vidno, no verim ze mi to daco pomoze... S nejakov dietov alebo odmedozvanim sa mi zacat velmi nechce, skor radnsej pridam dalsie cviky... A co sa tyka behania, cez leto som zo 3-4 tyzne intezivne chodil na bike, no efekt nulovy, teda na bruchu, kondycku mam ako hovado :P.
Mimochodom aky je rozdiel medzi brusakmy, skalpackami, sracovackami. Nieje to nieco velmi podobne?
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

No ja robievam brusaky a na hrud si polozim 15Kg kotuc a zabera to dost dobre mozem potvrdit
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

odpor14 napísal:No ja robievam brusaky a na hrud si polozim 15Kg kotuc a zabera to dost dobre mozem potvrdit
Myslim si ze 15kg je velmi velka zataz. Aspon na mna. Dobre dokazem precvicit brucho aj bez neho.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

pHysIQ napísal:Myslim si ze 15kg je velmi velka zataz. Aspon na mna. Dobre dokazem precvicit brucho aj bez neho.
no ak necvicievas pravidelne tak to chapem ale tak da sa to aj s mensou vahou napr 5 Kg myslim ze to by si zvladol a bolo by to ucinnejsie..podla mna
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Ja som nikdy moc nesvicil len tak trusoku len som jazdil dlho na bajku 3roky dozadu a jak som stale skakal na bajku tak sa mi same spravili brusne svali resp(kocky). :-)
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Kód: Vybrať všetko

http://www.eas.com/training/animations.asp
Na tejto stranke najdes civk na kazdu cast.Aj tie brusaky...mozno ti to pomoze 8)
loton2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa loton2 »

no akoze nic v zlom ale 50denne je trosku malo nie ? ked spravis tak 200 kazdy druhy den tak potom uvidis...ale pravidelne

// ja som zas zacal pravidelne chodit do posilky...asi tak 3x tyzdenne..denne spravim, 200 brusakov a zabehnem cca asi 1,5 km ..5x okolo ihriska..zacal som pred dvoma tyzdnami..ked budu vysledky ddam vediet
McGee
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa McGee »

ja cvicim brucho uz 2 mesiace.mal som tam dost tuku ale uz konecne zacina aj nejaka ta tehlička ukazovat.cvicim 3x do tyzdna 4 serie brusakov po 20 z toho 2 do stran,4 serie predkopavanie noh(12 opakovani) a nakoniec stahovanie kladky s najvacsou zatazou aku znesiem(3 serie a kolko spravim)
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

No tak ked hravate hokej a hokejbal 7 rokov tak sa na vas neco nabere ..ale na hrud a brucho su najlepsie lahnut na zem a nohy dvihat hore a robit to az do nemoty... plus dalsie cviky a vysledok zbadate uz po niekolkych tyzdnoch mozno uz aj po 4-5 ...:)
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

jukaza napísal:No tak ked hravate hokej a hokejbal 7 rokov tak sa na vas neco nabere ..ale na hrud a brucho su najlepsie lahnut na zem a nohy dvihat hore a robit to az do nemoty... plus dalsie cviky a vysledok zbadate uz po niekolkych tyzdnoch mozno uz aj po 4-5 ...:)
Kktina ,ked mas na bruchu sadlo tak nic ine nepomoze len dieta,lokalne sa schudnut neda
19Riddick91
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 19Riddick91 »

Ja by som navrhoval nejake brusaky alebo sklapacky. Po par mesiacoch by sa to malo prejavit.
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

Hi napísal:Kktina ,ked mas na bruchu sadlo tak nic ine nepomoze len dieta,lokalne sa schudnut neda
Ak mas na bruchu "sadlo" tak ti pomoze hlavne nadmerny vydaj energie,upravit jedalnicek,zvysit pitny rezim atd..Ale samozrejme musis sa toho drzat urcity cas.Nie ze len tyzden abo dva...chce to dlhodobe trenovanie a ten vysledok sa urcite dostavi.
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

jukaza napísal:Ak mas na bruchu "sadlo" tak ti pomoze hlavne nadmerny vydaj energie,upravit jedalnicek,zvysit pitny rezim atd..Ale samozrejme musis sa toho drzat urcity cas.Nie ze len tyzden abo dva...chce to dlhodobe trenovanie a ten vysledok sa urcite dostavi.
AKo vravim upravit jedalnicek + trening a schudnes z celeho tela nie len z brucha
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

co su to tie skalpacky ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

dvihas k sebe vystrete nohy aj hrud naraz (povacsine s vystretymi rukami), z lahu

chapenzi?

//ľaľa:
http://www.trener.sk/horna-cast-tela/sk ... etail.html (fitloptu si mozes odmysliet)
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

loton2 napísal:no akoze nic v zlom ale 50denne je trosku malo nie ? ked spravis tak 200 kazdy druhy den tak potom uvidis...ale pravidelne

// ja som zas zacal pravidelne chodit do posilky...asi tak 3x tyzdenne..denne spravim, 200 brusakov a zabehnem cca asi 1,5 km ..5x okolo ihriska..zacal som pred dvoma tyzdnami..ked budu vysledky ddam vediet
200 :lol:
Taky ako ty ma vedia pobavit.
Brucho je sval ako kady iny tak preco ho cvicit inak.
Ked tlakujes tak robis na 1 seriu 200 opakovani. Pochybujem.
Tak preco toto robit s bruchom. Primerani pocet opakovani na jednu seriu je 8-10, polozis si na hrud alebo za hlavu tolko zavazia aby si posledne opakovania ledva spravil, a uvidis vysledky budu lepsie ako robit bezhlavo 200 brusakov :lol: .
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

na vytrenovanie brucha nerob nezmyselnych 200 brusakov lebo to ti moc nepomoze...stacia normalne serie so zavazim na bruchu alebo na krku. brucho je asi jediny sval ktory mozes cvicit kazdy den..ak doma nemas zavazia tak cvic podla tohto videa: je to fakt super cvicenie a hned po prvom cviceni budes citit svalovicu, ale to je len dokaz toho ze to cvicenie pomaha..skus a potom napis ako si s tymto cvicenim spokojny
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Chlapi maju pravdu mam s tym osobnu skusenost :wink:
Napísať odpoveď