CX 75 or K700i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sherpa »

V3 nema infa, tak bacha na to. Este som zabudol ze ma pamat len 5,6MB, co je podla mna ubohe (za tak drahy mobil)
A ten telefon ides kupovat k pausalu alebo normalne v obchode?
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Sherpa napísal:V3 nema infa, tak bacha na to. Este som zabudol ze ma pamat len 5,6MB, co je podla mna ubohe (za tak drahy mobil)
A ten telefon ides kupovat k pausalu alebo normalne v obchode?
K pausalu... A ta pamat mi nejako nevadi, ved S55 nema ani len 1MB...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

A T-mobile alebo Orange?
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:A T-mobile alebo Orange?
Treba si este uvedomit, ze S55 mala ovela mensi displej a nemala napr. MP3 zvonenia. Skus si porovnat, kolko midov a obrazkov s rozlisenim 101x80 sa vojde do 900kB a kolko mp3ek a obrazkov 176x220 sa vojde do 5,6MB... a to este nehovorim o tom, ze by si si tam chcel ulozit aj nejake fotky (aj ked ten fotak nestoji za moc)...
Orange. Fotak mam dost v pazi, fotim so svojim Lumixom FZ5 ;)... A obrazky? No tak par jpg pozadi sa zmesti do tych nejakych 500kB, nie? A par MP3 zvoneni (jedno tak 600kB) sa tam zmesti tiez... :wink: Len by ma zaujimalo ci dodavany USB kabel v pohode ide...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Este by ma zaujimala kvalita zvuku CX75 oproti V3
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

vcera si fotrik kupil CX 75 celkom v pohode mobil no a ja mam k 700 i tak si to mozem porovnat :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:vcera si fotrik kupil CX 75 celkom v pohode mobil no a ja mam k 700 i tak si to mozem porovnat :)
Tak porovnaj. Zaujima ma najma kvalita zvonenia. :wink:
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

tomexx napísal:Tak porovnaj. Zaujima ma najma kvalita zvonenia. :wink:
dnes tam skusim dat nejake mp3 lebo to nemozem porovnavat s tymy zvukmi co su tam tak potom poviem
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

slide napísal:dnes tam skusim dat nejake mp3 lebo to nemozem porovnavat s tymy zvukmi co su tam tak potom poviem
Oki, diky
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Zvuk ma CX75 trosku slabsi (reprak troska rezonuje ale nie je to nic strasne)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kamos si kupil tu Moto V3ku a po tyzdni odisiel displej aj USBcko, tak si viete predstavit asi aka je to kvalita... :evil: A toto iste sa stalo este aj dalsim 2-3 ludom, kt. poznam...

Takze berem ten Siemens CX75. Este taka otazocka na tych co sa vyznaju. Budem si moct data z pocitaca prenasat do mobilu cez SD kartu??
VIP721
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VIP721 »

cx75...http://www.siemensmania.cz/phone_detail.php?t=CX75

Ja si myslim ze je najlepsi co sa tyka parametrov aj ked je mozno ten SE krajsi po tej estetickej stranke. Rozhodne by som bral Siem a to z jedineho dovodu. Ak sa chces popysit fonom neje nad tuning ktory ti vie poskytnut siemens. Viac o tuningu Siemensov na http://www.siemensmania.cz/
tomexx napísal:Takze berem ten Siemens CX75. Este taka otazocka na tych co sa vyznaju. Budem si moct data z pocitaca prenasat do mobilu cez SD kartu??
Ak mas citacku kariet tak ano, ak nemas tak sa vlastne cez modry zub da vidiet aj ta karta. /ako dalsi priecinok v phone/
Sherpa
Light Expert
Light Expert

No to s tym tunningom je pravda. Ale vyzdaduje to aj trocha znalosti a riskovania (pri podobnych upravach ti automaticky pada zaruka). Mne nechceli vyréklamovat moju CX65 len preto, ze som mal zmenene ikonky...
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

VIP721 napísal:cx75...http://www.siemensmania.cz/phone_detail.php?t=CX75

Ja si myslim ze je najlepsi co sa tyka parametrov aj ked je mozno ten SE krajsi po tej estetickej stranke. Rozhodne by som bral Siem a to z jedineho dovodu. Ak sa chces popysit fonom neje nad tuning ktory ti vie poskytnut siemens. Viac o tuningu Siemensov na http://www.siemensmania.cz/

Ak mas citacku kariet tak ano, ak nemas tak sa vlastne cez modry zub da vidiet aj ta karta. /ako dalsi priecinok v phone/
Citacku mam, ale ide o to ci cx75 berie aj SD a nielen MMC karty...
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Pozor CX75 berie RSMMC (reduced size MMC cize male MMC karty). Das do neho aj klasicku MMC ale bude ti trcat von z tela telefonu, takze to moc prakticke nebude.
SD karty CX75 nezozerie
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sherpa napísal:Pozor CX75 berie RSMMC (reduced size MMC cize male MMC karty). Das do neho aj klasicku MMC ale bude ti trcat von z tela telefonu, takze to moc prakticke nebude.
SD karty CX75 nezozerie
Mno lebo ja pouzivam SD karty (Panasonic FZ5, MP3 player, atd.)... Skoda no. Tak ako si budem moct nahadzat data do telefonu? Pojde mi ten kabel od S55ky ci musim kupit bluetooth...?
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Data dostanes bud cez kabel alebo cez bluetooth alebo cez infrak alebo cez citacku kariet (musi podporovat MMC resp RSMMC)
g4ngst3r
Light Expert
Light Expert

K700i

Príspevok od používateľa g4ngst3r »

Ja mam K700i a snim velmy spokojny!!! Siemens = ...........
Takze podla mna K700i
Sherpa
Light Expert
Light Expert

Re: K700i

g4ngst3r napísal:Siemens = ...........
tak ty si to zase obohatil. co keby si tak napisal nejake objektivne dovody (to su take ktore nevyplyvaju z tvojej osobnej zaujatosti voci siemensom)
mysKo888
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mysKo888 »

ja mam tiez k700i a tiez je to super mt sice su uz aj lepsie,ale sak doba ide stale rychlo dobpredu. Siemensi sa mi moc nepacia, su strasne pomale vsetko sa nacitava 'hodinu' aspon na niektorych. Inac kamos ma niaky novy siemens asi tak cx70 a ma tolko isto farieb co k700i ale ked som videl jeho menu a moje to sa ani neda porovnat. Najlepsie znacky su podla mna SE a Nokie.
Zamknuté