cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
Re: pozvanka
poslal by dakto hociaku pozvanku na hociaky sk/cz tracker? pošlem na warxtreme... Budem poctivo seedovať 
prosim vas o pozvanku na torentleech alebo na trezor moj mail [email protected] moj down 10mb a up 10mb za oplatku mam pozvanky na lamky warxtreme unique tracker prosiiiiim ...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
mirecsnicel
Novice
pozvanka
mam pozvanku ak by si chcel a mam ich viac piste ked tak na moje icq 350255621DoGo napísal:Kto by mi poslal pozvanku na helevole ?
Ponukam pozvanky na WarXtreme...
napis ss ked mas
VYMENIM POZVANKY NA TREZZOR A INE
AHOJTE::
MAM 10 POZVANOK NA TREZZOR, 5 NA TATRECKER, 5 NA TRACKER CZTORRENT.NET . VSETKY PONUKAM NA VYMENU. MAM ZAUJEM O HELEVOLE A BR TRACKER. PONUKY CAKAM NA [email protected]
DIKY CAVES...
MAM 10 POZVANOK NA TREZZOR, 5 NA TATRECKER, 5 NA TRACKER CZTORRENT.NET . VSETKY PONUKAM NA VYMENU. MAM ZAUJEM O HELEVOLE A BR TRACKER. PONUKY CAKAM NA [email protected]
DIKY CAVES...
-
AlexanderX
Novice
Pozvanky
Poprosil by som dobru dusu o pozvanku na HELEVOLE.
pripadne na oplatku mozem ponuknut
Tatracker
Megatorrent
Trezzor
moj mail [email protected]
pripadne na oplatku mozem ponuknut
Tatracker
Megatorrent
Trezzor
moj mail [email protected]
Pozvanka
potrebujem pozvanku na trezor tracker sedovat viem kazdy den, ja mam pozvanky na lamky.net
[email protected]
diky...
[email protected]
diky...
-
audiotrack
VIP
Re: Pozvanka
ako môžeš mať pozvánky na lamky keď tam už pozvánky nefungujú pre bežných užívateľov? A ty nie si ani darca, ani vip ani uploader a nie si ani členom vedenia: http://www.lamky.net/profile.php?mode=v ... ile&u=4297Relic napísal:potrebujem pozvanku na trezor tracker sedovat viem kazdy den, ja mam pozvanky na lamky.net
[email protected]
diky...
Som na TREZZORE 2 roky. Nesuhlasim s nazorom je obmedzujúci. Kazdy tracker ma svoje pravidla. Pravidla TREZZORU su veľmi podobne ostatnym trackerom. TREZZOR je podla mna jeden z najlepšich trackerov pretoze tam to skutocne zije dynamikou. Mam na mysli rycholost downloadu/uploadu, a taktiez novych torrentov. Tí čo su na viacerých trackeroch vedia ze ak sa objaví nový torrent tak TREZZOR ho poskytuje medzi prvými...
APROPO::: ESTE STÁLE MI ZOSTALO 5 POZVÁNOK,KTORÉ VYMENÍM ZA HELEVOLE, ALEBO ZA BR TRACKER... ČAVINO... LONGINO.
APROPO::: ESTE STÁLE MI ZOSTALO 5 POZVÁNOK,KTORÉ VYMENÍM ZA HELEVOLE, ALEBO ZA BR TRACKER... ČAVINO... LONGINO.