hehe dik za infoandrejpnacek napísal:registracie na zettor otvorene registrujte sa kym sa da
cz/sk torrent tracker..prosím o pozvánku
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nejde o meno rippera. Ide skor o to, ze vzdy viem, co taham.BEGGAR napísal:nj to mas asi pravdu ja si nepotrpim na mene ripera filmu pre mna je dolezitejsi ten film videt... kazdy ma na to svoj pohlad tu by sme sa asi nezhodli
SK-CZ big respect! Konecne sa mi podarilo vymakat ratio.
Stale som ochotny pomoct s pozvankami, kriterium je dobre ratio na inych trackeroch.
mas ju v SS 
//edit: pozvanky sa pominali. keby niekto nieco, tak o 24 hodin mozem riesit znovu test
takze potom mozem poslat dalsie. btw vyplnenie testu trva tak 2 minuty 
//edit2: dalsia pozvanka na svete. kto chce, nech sa hlasi. idealne by bolo keby niekto napisal aj nejake proxy ako anonymouse.org. nieco tiez tak funkcne a rychle
cim viac proxy, tym viac pozvanok 
//edit: pozvanky sa pominali. keby niekto nieco, tak o 24 hodin mozem riesit znovu test
//edit2: dalsia pozvanka na svete. kto chce, nech sa hlasi. idealne by bolo keby niekto napisal aj nejake proxy ako anonymouse.org. nieco tiez tak funkcne a rychle
-
tom.tom11
Star
Mozete mi niekto poslat pozvanku na Zettora? [email protected]
ked tak rozdavas...mozes aj mne jednu poslat a neboj sa na kazdom trackeri sa snazim vypracovat na power usera
mail: [email protected]
-
gego
Light Professional
som na zettore a vymenim jednu pozvanku na ten cz-sk tracker ... ratio moc nemusim mat som tam vip ale snazim sa tam davat nove veci co tam niesu ako reuplodovat ked vecinu veci hned palim a mazem z diskup4ra napísal:Som ochotny pomoct niekomu a poslat pozvanku v pripade, ze sa preukaze dobrym ratiom z osvedcenych trackerov.
-
kepo
Amateur
Ak by niekdo mal pozvanku na SK-CZ tak by som bol velmi vdacny
DL/UP:1536/1536
Moj mail: [email protected]
Vopred dakujem
DL/UP:1536/1536
Moj mail: [email protected]
Vopred dakujem