|
|
|
| Autor |
Správa |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 605 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 19:57 Predmet: CZ/SK Warez fora. |
|
|
Zdravim vsetkych a chcem sa vopred ospravedlnit ak to sem nepatri, ale kedze je to reklama na ine Warez fora, tak na Warez forum to asi nepatri...
A da sa to zaradit do hladam, alebo pomoc...
Existuju na slovensku alebo v cechach nejake velke rozsiahle warez fora kde sa nachadza vela dat ? Poznam take tri, neviem ci sa ma manovat... ale ak to je bez domeny, tak to hadam neni ako reklama...
ak poznate nejake mohli by ste napisat do temy ?
vopred dik moc
PS: hlavne na stahovanie dvd filmov
este by som chcel dodat ze aj ked som dal do hladaca vseliako prestylizovane slova, aj tak to naslo vela tem, tak ak tu este niekto ma prehlad a nachadza sa tu uz takato tema, tak prosim o presunutie prispevku.
PPS: ak to bude stat za to poslem aj karmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 679 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 04 Jan 2008, 20:08 Predmet: |
|
|
skúušal si lamky.net????  |
|
| Návrat hore |
|
 |
digo Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2007 Príspevky: 539
Zaslal: 04 Jan 2008, 20:12 Predmet: Re: CZ/SK Warez fora. |
|
|
no dufam, ze nedostanem basu, ale dake napisem
tak v prvom rade uz vyssie spomenute lamky.net, tam chodim najradsej zo vsetkych warez for .....
ale dalsie ti radsej poslem cez SS, aby som tu basu fakt nedostal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|