Ja mám Danikena radThovt napísal:Prvá kniha sa mi páčila, druhá menej a tretia skoro vôbec a pritom nezáleží na poradí titulov, lebo sú podobné ako vajce vajcu.
Pripomína mi to Danikena, ten tiež vidí mimozemšťanov aj v drevenom hranole.
Dan Brown
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna su tieto knihy super z niekolkych dovodov: otvaraju citatelom nove obzory a kladu dalsie zaujimave otazky, putavym sposobom vedu citatelov k dalsim vedomostiam a tiez su dobre v tom, ze podniecuju citatelov k dalsej literature a aspon takouto cestou odstranuju degenerativne dosledky zanechane v cloveku posobenim TV, internetu a mobilov (slaba slovna zasoba a podobne)
ale cital, a nielen preto, lebo niektore boli sucastou povinneho citaniaenter00 napísal:hm, to si potom necital knihy od skutocnych majstrov...
-
susenejablko
Light Star
presne to som mal na mysli ja...ze ja prekrutene fakty vie podat tak, ze nevedomy clovek (napr. taky ja) tomu lahko uveri ale po precitani knihy Da Vinciho Kod-pravda alebo fikcia som niektore veci vypustil z hlavy...pinacolada napísal:spravil si biznis na zaklade navazania sa do cirkvi.privela "faktov"si vymyslel privela faktov prekrutil a strasne vela ludi mu to zerie.sikovny clovek.to sa musi uznat
ale ako spisovatel zly nie je.dokaze vytvorit,atmosferu,napetie.jeho knihy sa daju citat
k+
-
JoDo
Medium Expert
Čítal som Digitálnu pevnosť aj Da Vinciho kód a musím uznať, ako sa tu už písalo, tie knihy sú dosť podobné, písané rovnakým štýlom. Od Da vinciho kódu som očakával niečo viac... ale tie ´´blbfakty´´ podáva dosť dobre, niekedy som tomu aj začal veriť 
Dá sa čítať, ale nezaraďujem ho medzi najlepších autorov...
Dá sa čítať, ale nezaraďujem ho medzi najlepších autorov...
IMNSHO tu uz takato tema je...ale predsa: Anjeli a Kod sa este daju,ale zvysok je na moj vkus az velmi sci-fi, nemozem si pomoct... ale inak zaujimave a rychle citanie. paci sa mi Danov styl-ja som si vsetky knizky nosil do skoly, lebo som proste musel vediet co bude dalej... trosku mozno zamrzi rozlozenie kapitol, niekedy co strana to kapitola, ale inak celkom fajn.
-
susenejablko
Light Star
sci-fi?? ...hm...mozno Digitalna pevnost (ajked aj to je heh realne aj teraz...) ale zeby bol Bod klamu sci-fi?? nezda sa mi nejako... lebo neni tam nic (myslim technologie) neboli "z buducnosti"... (myslim...)jackb napísal:IMNSHO tu uz takato tema je...ale predsa: Anjeli a Kod sa este daju,ale zvysok je na moj vkus az velmi sci-fi, nemozem si pomoct... ale inak zaujimave a rychle citanie. paci sa mi Danov styl-ja som si vsetky knizky nosil do skoly, lebo som proste musel vediet co bude dalej... trosku mozno zamrzi rozlozenie kapitol, niekedy co strana to kapitola, ale inak celkom fajn.
mozno Brown sa chcel zapisat do dejin literatury (myslim ze sa o nom bude o 100 rokov ucitJoDo napísal: tie knihy sú dosť podobné, písané rovnakým štýlom.
-
jin
VIP
Čítal som všetky a najviac ma zaujala - Anjei a Démoni - no ostatné sa mi zdali už slabšie. Aj čo sa týka napätia, tak aj deja. Pravda je, že ma prinútili rozmýšlať, no že by som na niečo prišiel
sa veru nedá povedať.
No Brown píše pútavo a nevedel som sa od tých kníh odtrhnúť.
Dobré na zabitie nudy a na chvíľkové zamyslenie - sa. Určite si z tých kníh každý niečo zoberie...
No Brown píše pútavo a nevedel som sa od tých kníh odtrhnúť.
Dobré na zabitie nudy a na chvíľkové zamyslenie - sa. Určite si z tých kníh každý niečo zoberie...
-
susenejablko
Light Star
ludiaa...som rozmyslal (aj ja musim raz za cas...) o tom, ze ten taky film co bol nedavno v telke co na zacatku zabili Stalina a medzi tym patrali po jeho synovi a na koneci ho zabili...taak ze ten film je robeny totaaaaalne tym istym systemom ako Brown pisal knihy (alebo on pisal knihy tym istym systemom ako bol ten film natoceny...) ale uuuuuplne toto iste...ako ste pisali, ze boli len vymenene postavy a ina zapletka ale ten isty princip...videli ste/citali nieco na taaky isty system??
-
twardykamen
Medium Professional