Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

DANIEL LANDA
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ZitePunkom
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 13:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ako fakt..Landu som počúval,počúval som aj Orlíka..Aj samotného Landu neskôr..Učil som sa od neho aj nejaké skladby zahrať..Človeku sa dá všeličo prepáčiť. To,že sa ospravedlnil,beriem. Ale ak to, s tým límcom myslel vážne, tak v mojich očiach klesol veľmi hlboko.. Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Peky05
Star
Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 14:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

pocuvam ho je velmi dobry spevak,ked bude mat koncert v KE tak urcite pojdem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 15:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Ci mal az take excesy, ze na koncerte palil slovensku vlajku neviem, o tej nehode jeho manzelky som tiez pocul (imho famy), ale udajne este v 90´s dostal za huste reci nakladacku na jednom koncerte a prave to malo byt dovodom tych jeho vyrokov.

TT: Ti co ho oznacuju za nacka su smiesni (vid. Orlik song Faschos). Hold, vlastenectvo sa dnes pre mnohych = nacek = fasista.
Dostal cez drzku na jednom koncerte od spevaka kapely Zona A (Konyk sa nezda Very Happy ), je to potvrdene aj na ich stranke www.zonaa.sk niekde zahrabane v diskusiji
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 18:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja som kedysi davno cital rozhovor s Konykom, ktory povedal, ze Landa prisiel na nejaky koncert Zony v Cechach kde nieco vykrikoval na Slovakov, o drzke nepadlo ani slovo a vraj si to potom vyrozpravali a normalne sa respektuju Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
M142
Medium Star
Medium Star

Založený: 22.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 20:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze napísal:
no ja som kedysi davno cital rozhovor s Konykom, ktory povedal, ze Landa prisiel na nejaky koncert Zony v Cechach kde nieco vykrikoval na Slovakov, o drzke nepadlo ani slovo a vraj si to potom vyrozpravali a normalne sa respektuju Smile
ani slovo?

Áno, bolo to myslím v roku 1988. Hrali sme v Prahe v DK Opatov. Pod pódiom provokovala početná skupinka pražských skinheads ... vykrikovali niečo proti Slovákom a napádali našich fanúšikov. Tak sme s Braňom Alexom zoskočili z pódia, jednému z najaktívnejších som jednu trafil, on mi ju vrátil ... a potom nás od seba odtrhli. Až po koncerte som sa dozvedel, že "pěkně si jí Landovi šoupnul" Smile. Ináč medzi tými provokujúcimi skinheads bol vtedy aj Petr Hošek, spevák Plexis. V roku 1996 sme sa s Landom stretli vo vydavateľstve Monitor, omluvil sa mi, že bol vtedy hlúpy a podobné typy teraz znechucujú koncertovanie aj jemu ...
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 20:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Moze to byt pravda, ja som to nevylucil, odvolaval som sa na rozhovor, v ktorom to nebolo Smile
Btw. plexis? poznam par songov a v zivote by som to na nich nepovedal Shocked
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Jeremy
Star
Star

Založený: 14.12.2006

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

sry necital som celu diskusiu ale teraz moj nazor na landu:

V minulosti velky k...t a nacek co hovori sam za seba...teraz sa tvari ze sa zmenil... ale aj tak mi pride ako pako...

Prespevava Krylove pesnicky a preraba ich vid Morituri te salutant.. Ale jaksi tie pesnicky vobec nepochopil a urobil z nich nieco strasne. Napr ta morituri Kryl spieva baladu o vojakoch iducich na smrt a landa z toho spravil nieco no neda sa to opisat ale ta pesnicka je ocividne nepochopena....

A dokonca sa mi aj par krat stalo ze ked som bol v pube pustil som Kryla tak sa ozvalo To co je za trtka co takto chu**** prespievava Landu...A aj ked sa chlapec tvari ze sa zmenil nieco v sebe uz nezmeni orlikovsku minulost a to ze teraz ho maju vyholenci stale radi a stale ho pocuvaju ako Orlik...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 20:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jeremy: ja si z casu na cas pustim Orlikov Smile a ked si o mne myslis, ze som nacko precitaj si najprv moje prispevky v prislusnych temach Wink

video numero uno
Návrat hore
Jeremy
Star
Star

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 20:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze:
ja netvrdim o nikom ze je fasista ale bo rasista to je moje zlozite vyjadrovanie a teba poznam z fora a citam tvoje prispevky.... neboj Very Happy

a ako v tom videu odznelo my niesme fasisti a my za to nemozeme ze atd atd sice o ni za to nemozu ze ich pocuvaju nackovia ale tak co cakas ked si buduju rovnaky imidz ako oni resp budovali a no neviem ci je prudky nacionalista zrovna vhodny smer...ako ja som pozeral minule daky dokument na ct2 o landovi kde bol pri krylovom hrobe rozpraval o nom rozpraval o minulosti ako sa zmenil atd ale stale sam tvrdil ze to bolo zle. len to co hovori teraz uz nikto z tych holohlavych nepocuva ... proste ja iba tvrdim ze LANDA nepochopil krylove pesnicky ked ich prespievaval a to sa mi na tom nepaci ked holohlavy to beru ako landove nacionalisticke songy ktorymi vyjadruje prudky nacionalizmus atd atd...
pre porovnanie
http://youtube.com/watch?v=01GfNdpsfFA&feature=related morituri te salutant by kryl

http://youtube.com/watch?v=1205wnS3Tzs&feature=related and by landa

porovnaj si tie dve pesnicky ako ich speivaju jeden spieva s laskou a druhy s nenavistou aspon tak sa javi jeden spieva baladu a druhy spieva vojensku pochodovku...
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kryla som mal vzdy rad a keby ho prespieval ktokolvek, nikdy to uz nebude Kryl. Priznavam, ze album kde Landa prespieval Kryla je asi jeden z najslabsich(ani tych Orlikov nejak nemilujem, ale sem-tam ked pride nalada vypocujem si ich). A ver tomu, ze vacsina terajsich Landovych fanusikov vie kto Karel Kryl bol a co vsetko pre tento(CeskoSlovensko)stat spravil, dokonca vacsine Landovych fanusikov(ktorych poznam)sa Kryl v podani Landu nepaci. Uplne chapem a respektujem tvoj postoj, kedze aj ja neznasam ak nejaka "skvela" kapela vykradne nejaky skvely stary legendarny song a takmer nikto nevie, kto bol povodnym autorom.To, ze sa k Landovi hlasia ti kreteni vadi aj mne, ale s tym asi nic nespravim..

Pre mna je Landa jeden skvely Umelec, ktoremu sa podari takmer vsetko coho sa dotkne(dobre zhodneme sa na tom, ze Orlici a Kryl sa mu az tak nepodarili).
Napriklad genialny muzikal Krysar, ale aj niektore genialne songy ako napr. Protestsong s genialnym nadcasovym textom Wink
Návrat hore
Jeremy
Star
Star

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze napísal:

Pre mna je Landa jeden skvely Umelec, ktoremu sa podari takmer vsetko coho sa dotkne(dobre zhodneme sa na tom, ze Orlici a Kryl sa mu az tak nepodarili).
Napriklad genialny muzikal Krysar, ale aj niektore genialne songy ako napr. Protestsong s genialnym nadcasovym textom Wink
Ako jasne Landa v poslednych rokoch urobil na sebe velku zmenu a velmi na sebe zapracoval. A teraz sa snazi robit dobre veci, ide jaksi opacnym smerom Smile

<ot> a ku krylovi mohla by tu byt aj tema o nom Smile resp neviem ci nieje </ot>
Návrat hore
jackb
Guru
Guru

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 23:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj, Protest song sa mi velmi paci ale aj ine jeho texty...
Je fakt smutne, ze aj ked sa clovek zmenil stale ostava v ocich nazis-juniors,ale aj antifa tym nackom, ktorym bol pre viac ako 10 rokmi.
Osobne som toho nazoru ze clovek sa vo vnutri nezmeni nikdy, iba navonok a to sa Danovi podarilo asi az velmi dobre.
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

samozrejme tych songov je strasne vela, napr. Tajemstvi je magicka pesnicka alebo Touha z Kvasky alebo cely muzikal Krysar..Proste tazko by som hladal nieco co sa mi od neho nepaci...
Smile
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 23:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

landu mam rad... aj ked v poslednej dobe dako pocuvam vsetko mimo CR/SR... ale dakedy napravim... na koncert by som aj siel, ale do BA daleko, do KE tiez kedze som z BB tak mi to moze byt jedno a akurat ked budeme mat akademicky tyzden a na moje narodky(BA) - proste neda sa svietit no... skoda Sad
Návrat hore
jackb
Guru
Guru

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 28 Feb 2008, 23:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze napísal:
samozrejme tych songov je strasne vela, napr. Tajemstvi je magicka pesnicka alebo Touha z Kvasky alebo cely muzikal Krysar..Proste tazko by som hladal nieco co sa mi od neho nepaci...
Smile
ja velmi na muzikaly niesom,ale aj tam sa najdu take co ma "chytia za srdco". vela ludi nechape ako mozem pocuvat hop a landu sucastne,ale kedze nemam hudobny sluch pocuvam hudbu pre ich texty. a tie ma landa velmi dobre. moje naj su "historicke": Tradice, Bila hora, 1938, Moravske pole, Militia Cristi... od kedy som nasiel album Boure pocuvam len ten Embarassed
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 5 z 7

Prejdi na: