|
|
|
| Autor |
Správa |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 409 Bydlisko: nitra, prechodne martin Karma: 
|
Zaslal: 29 Feb 2008, 16:45 Predmet: |
|
|
Landu mam rada,je to jeden z mojich najoblubenejsich spevakov.kedysi som jeho pesnicky pocuvala stale dookola a stale som si ich spievala potom neskor sa ku mne dostali pesnicky aj od orlika a tie sa mi hned zapacili. proste landa je uplne skvely,len mnohi nechapu jeho textom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2802 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 591 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 19:50 Predmet: |
|
|
|
ak je to naozaj tak ako vravi tak sa mu ani necudujem, ze chce emigrovat...mal som rad jeho hudbu-mal vyborne texty, ale teraz ho uz nepocuvam, lebo ho mam velmi opocuvanehoa nejde mi na chut...myslim si ze by si ho ludia mohli konecne vyskrtnut z ciernej listiny, nerozumiem preco si ho ludia stale spajaju so skinheadmi i napriek tomu ze sa od toho vela krat verejne distancoval |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3624 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 15:22 Predmet: |
|
|
Pretoze ked mas na plagate propagujucom svoje koncerty na obleceni napis Mercurius co je latinsky Merkur co je planeta ktora obehne Slnko za 88 dni musis byt predsa neonacista, to je jasne nie?
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008013001 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 16:13 Predmet: |
|
|
AA, chces povedat ze Landa mal bezdovodne v runovom pisme (Germanskom!!!!) napisane Merkurius? Hej zjavne kazdy clovek vie citat runove pismo takze to bola urcite iba ilustracia. Len pripomeniem ze s Orlikom spieval aj proti Nemcom co zili v Cesku, takze neviem co teraz vymysla kraviny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2802 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 18:26 Predmet: |
|
|
| Ujo marky napísal: |
| Len pripomeniem ze s Orlikom spieval aj proti Nemcom co zili v Cesku, takze neviem co teraz vymysla kraviny |
Konkretne v ktorej to spieval, lebo teraz mi nejak ziadna neprichadza na rozum.
Inak trochu na osviezenie http://www.youtube.com/watch?v=QFV-vV4AIAs  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anti Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 156 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
kali520: je to piesen fashos
Podla mna Landa nebol nacek, bol to nacionalista. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 20:34 Predmet: |
|
|
| Anti napísal: |
| Podla mna Landa nebol nacek, bol to nacionalista. |
To je sice mile, a teraz mu drblo alebo chce zarobit prachy?
+ Kali Ti povie ze bol fasista a song Fashos naspievali "Aby sa nepovedalo"
+ Ak by bol nacek nechcel by aby bielych a ostatnych merali "jednym metrom" ale aby ich posudzovali ako menej cennych nemyslis?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2497 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 10 Apr 2008, 20:48 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
| Pretoze ked mas na plagate propagujucom svoje koncerty na obleceni napis Mercurius co je latinsky Merkur co je planeta ktora obehne Slnko za 88 dni musis byt predsa neonacista, to je jasne nie? |
a ja ked mam v nicku 69, tak sa tomu tiez blizim. ked spocitam 69 s mojim terajsim vekom, tak vysledok bude 88. no mam to ja veru dobre premyslene
k teme: kedze o tej planetke velky prd vieme (okrem toho, ze preleti okolo slnka za 88 dni), tak sotva sa da z toho vyvodit nejaky rozumny zaver. navyse landa sam povedal, ze rad provokuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anti Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 156 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2007 Príspevky: 409 Bydlisko: nitra, prechodne martin Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 25 Aug 2008, 14:17 Predmet: |
|
|
zacal som to pocuvat z nudy popravde v robote... zacal som orlikom ale to len zo srandy kvoli textom
ALE!..nejak ma netrapi ze je proti ciganom, pretoze pesnicka dvoji metr je presne to co si myslim a dal som sa aj na novsiu tvorbu
pomaly bude u mna cela diskografia a velmi sa mi to paci
..jeho styl, texty, formulacie..skratka mi sedi |
|
| Návrat hore |
|
 |
moni19 Medium Star

|
Zaslal: 25 Aug 2008, 15:53 Predmet: |
|
|
teraz ma novu pesnicku-nad afganistanem...k novemu albumu co pripravuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1382 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
twardykamen Medium Expert

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 100
Zaslal: 25 Aug 2008, 16:34 Predmet: |
|
|
celkom sa to da...mam vsetky albumy..niekedy si to pustim...
ale pocuvam ho to je vsetko...
niektore jeho nazory stoja fakt za h...o |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|