Darcek na 18-ku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj...ved take darceky su najzabavnejsie......asi nebudete vsetci suhlasit, ale aj velmi prakticke....a urciiite potesia :D ..........a hlavne pobavia....o9 tom je osemnastka......
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nj a hlavne infantilne...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Lub0$ napísal:Nj...ved take darceky su najzabavnejsie......asi nebudete vsetci suhlasit, ale aj velmi prakticke....a urciiite potesia :D ..........a hlavne pobavia....o9 tom je osemnastka......
A teraz si predstav, ze ti da priatelka k osemnastke gumenu Ancu alebo umelu posvu. By som chcela vidiet vyraz tvojej tvare :wink: A este keby sa ta vasi spytali: ''No co si pekne si dostal od frajerky Lubosko?''
Ako sranda v ramci partie, od kamaratov alebo spoluziakov to je v pohode, tiez mame so segrou doma vylozenych par zaujimavych kuskov :D , ale od partnera na osemnastku, asi hovadina.

//potom sorry, ja som citala len pol temy a hned mi bolo divne, ze ake somariny to tu tlachate :oops: Uz som v obraze.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Gangy napísal:Nj a hlavne infantilne...
no a to je problem? :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

pryja napísal:A teraz si predstav, ze ti da priatelka k osemnastke gumenu Ancu alebo umelu posvu. By som chcela vidiet vyraz tvojej tvare :wink: A este keby sa ta vasi spytali: ''No co si pekne si dostal od frajerky Lubosko?''
Ako sranda v ramci partie, od kamaratov alebo spoluziakov to je v pohode, tiez mame so segrou doma vylozenych par zaujimavych kuskov :D , ale od partnera na osemnastku, asi hovadina.
Ja som nereagoval na "darcek pre priatela/priatelku.....ale zakladatel temy planuje s partiou kupit darcek kamaratovi....to je ine.....frajerke by som robertka tiez nekupil....je to trapne.......ma tu mna a ja jej budem kupovat vibrator? somarina ne? :D
Napísať odpoveď