darček pre otca na 50tku

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

ja by som mudal vodnú fajku už sú aj dobré ceny
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nejaky set vonavka + voda po holeni je podla mna celkom prakticky a cenovo dostupny darcek.
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

napr. ja som od otca dostal zlate pero Parker a neviem si ho vynachvalit :) ked tvoj otec vela pracuje mozno by sa mu to zislo :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Ak fajci, tak mozno nake Zippo :P
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja by som ti povedal diamantovy prsten (to ideme mama, brat a ja dat otcovi k 50), ale kedze mas nizsi rozpocet, tak urcite nieco prakticke, co sa mu zide. Ono, podstatne ani nie je, ake je to drahe, ale, ze je to od srdca.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment ..

darceku sa potesis vzdy ale podla mna najviac ked ho vyuzijes.. naozaj skus zistit co by potreboval.. hovoris, ze vela robi..ak teda v praci sedi ..skus sa kuknut po nejakej elektrickej masaznej haluske.. je to celkom prijemne
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

robbiee napísal:Ak fajci, tak mozno nake Zippo :P
a nieco tam dat vygravirovat, to nie je zly napad :)
Point napísal:ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment ..
point, ty si lama. tu nejde o darcek a ked ma niekto 50, tak to nie je 27 alebo 34 alebo iny pridrbany vek, to sa zvyknu davat darceky ineho "rangu" (aby si pochopil, 50-ka uz nieco znamena, zvyknu sa davat darceky netradicne, trocha financne narocnejsie). ak ma p4ra a jeho rodina na diamantovy prsten tak nech mu ho daju. od srdca nemusi znamenat, ze mu namalujem obrazok (ako nic proti obrazkom nemam, hovorim to ako priklad), slovne spojenie "od srdca" nema nic spolocne s cenou, ale so srdcom a vztahom k danej osobe, je uz potom uplne jedno ako to ludia vyjadruju: jeden nakresli obrazok, druhy daruje vyhliadkovy let a treti napriklad diamantovy prsten.
k autorovi temy: ak ma tvoj otec rad napriklad vino, skus mu zohnat nejaku dobru knihu o vine alebo supravu k vinu (vyvrtka, stupel a ine srandy v peknom obale)
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

fajciar nie je, takze to odpada...no s tym vinom by sa daco dalo pospekulovat .. take nejake dobre vino + nejake prislusenstvo k tomu.. vie niekto o niecom takom?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

v kazdom vacsom meste je vinoteka alebo nejaky obchod s takymito vecami. skus aj nejake darcekove predajne
Chobotik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Chobotik »

ja by som na 50-tku odporucal len daky drahsi chlast..niaku whisky istotne kupis pod 2000...ale to zas neni take originalne...
Napísať odpoveď