|
|
|
| Autor |
Správa |
jaguarx8 Medium Expert

Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 113
Zaslal: 25 Júl 2008, 19:58 Predmet: |
|
|
| ja by som mudal vodnú fajku už sú aj dobré ceny |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1656 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| Nejaky set vonavka + voda po holeni je podla mna celkom prakticky a cenovo dostupny darcek. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nepitolk0 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.03.2008 Príspevky: 190
Zaslal: 02 Aug 2008, 9:52 Predmet: |
|
|
napr. ja som od otca dostal zlate pero Parker a neviem si ho vynachvalit ked tvoj otec vela pracuje mozno by sa mu to zislo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
robbiee Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 207 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 15:52 Predmet: |
|
|
Ak fajci, tak mozno nake Zippo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6666 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 18:04 Predmet: |
|
|
| Ja by som ti povedal diamantovy prsten (to ideme mama, brat a ja dat otcovi k 50), ale kedze mas nizsi rozpocet, tak urcite nieco prakticke, co sa mu zide. Ono, podstatne ani nie je, ake je to drahe, ale, ze je to od srdca. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 598 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 21:33 Predmet: |
|
|
ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment ..
darceku sa potesis vzdy ale podla mna najviac ked ho vyuzijes.. naozaj skus zistit co by potreboval.. hovoris, ze vela robi..ak teda v praci sedi ..skus sa kuknut po nejakej elektrickej masaznej haluske.. je to celkom prijemne |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1928 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
| robbiee napísal: |
Ak fajci, tak mozno nake Zippo  |
a nieco tam dat vygravirovat, to nie je zly napad
| Point napísal: |
| ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment .. |
point, ty si lama. tu nejde o darcek a ked ma niekto 50, tak to nie je 27 alebo 34 alebo iny pridrbany vek, to sa zvyknu davat darceky ineho "rangu" (aby si pochopil, 50-ka uz nieco znamena, zvyknu sa davat darceky netradicne, trocha financne narocnejsie). ak ma p4ra a jeho rodina na diamantovy prsten tak nech mu ho daju. od srdca nemusi znamenat, ze mu namalujem obrazok (ako nic proti obrazkom nemam, hovorim to ako priklad), slovne spojenie "od srdca" nema nic spolocne s cenou, ale so srdcom a vztahom k danej osobe, je uz potom uplne jedno ako to ludia vyjadruju: jeden nakresli obrazok, druhy daruje vyhliadkovy let a treti napriklad diamantovy prsten.
k autorovi temy: ak ma tvoj otec rad napriklad vino, skus mu zohnat nejaku dobru knihu o vine alebo supravu k vinu (vyvrtka, stupel a ine srandy v peknom obale) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Preetro Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2005 Príspevky: 135 Bydlisko: škatuľka od topánok Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2008, 19:48 Predmet: |
|
|
| fajciar nie je, takze to odpada...no s tym vinom by sa daco dalo pospekulovat .. take nejake dobre vino + nejake prislusenstvo k tomu.. vie niekto o niecom takom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1928 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| v kazdom vacsom meste je vinoteka alebo nejaky obchod s takymito vecami. skus aj nejake darcekove predajne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Chobotik Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2008 Príspevky: 20
Zaslal: 10 Aug 2008, 12:06 Predmet: |
|
|
| ja by som na 50-tku odporucal len daky drahsi chlast..niaku whisky istotne kupis pod 2000...ale to zas neni take originalne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|