Darcek
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie ale asi sa ce vyhnut problemu tohoto typuaudiotrack napísal:Komu sa tu vlastne radilo? Tebe, alebo Bodk@? Vari máš dva účty?
btw Pedrosino jepekne ze ty by si taky medajlnoik nosil ale si asi jediny teda vacsina by nenosila je to divne chalan s medajlonom na krku nejde o image abo tak ale to proste nepasuje dako moc mozno pred 100 200 rokmi ako nic proti tebe len tak proste
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak zabíjať by si nezabíjal:( napísal:chalan keby som tu dotycnu lubil a dala by mi to z lasky tak by som koli tomu medajloniku aj zabijal keby mi ho nekto ukradol
Pametám ako som svojej frajerke kúpil taký vysoký hrnček s ružičkou na ňom. Neexistovalo aby kávu či čajík pila z iného. Len z toho s ružičkou.
A raz keď si ho umývala, spadol jej na zem, a on sa rozbil.
Poviem vám, toľko sĺz pre jeden hrnček, a to nie je nejaká citlivka. Až ma to dojalo.
Aj takto sa dá dokázať láska.
Ja som od frajerky dostal napríklad striebornú retiazku na krk lenže ona je fakt hrozne tenká. Viem že bola z lásky, no napriek tomu ju teraz nenosím. Prečo? Z praktických dôvodov, zvykne sa mi pomotať do slúchadiel od MP3. Preto od frajerky radšej nosím striebornú retiazku na ruke ktorú som dostal k 18.tym narodeninám 
-
19_L\/x0r_19
Novice
ja dajaku somarinku z www.specreo.com