|
|
|
| Boli ste uz darovat krv? |
| Ano, chodim casto. |
|
13% |
[ 12 ] |
| Ano, bol som iba vyskusat. |
|
6% |
[ 6 ] |
| Nie, ale rozmyslam o tom. |
|
43% |
[ 40 ] |
| Nie a ani sa nechystam. |
|
20% |
[ 19 ] |
| Nie som vhodny darca. |
|
15% |
[ 14 ] |
|
| Celkom hlasov : 91 |
|
| Autor |
Správa |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2163 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 12 Feb 2006, 5:26 Predmet: |
|
|
| bol som parkrat ale stale ma odmietli lebo som vraj anemicky a to nebyvam nikdy chory... a to foter ma vsetky mozne plakety za odbery co sa mozu mat... no nic |
|
| Návrat hore |
|
 |
BzuCo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2005 Príspevky: 155 Bydlisko: Za plotom Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 16:52 Predmet: |
|
|
| Ja som este nebol a ani neviem, ci by som siel. Nie ze by som nechcel, ale som velmi chudy a mozno by mi to uskodilo. moja vaha(kg)/vyska(m)=28 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5210 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 16:55 Predmet: |
|
|
Kua chlapi, nemate stale vysedavat za compom, ale obcas vybehnut von, do posilky, sauny, na plavaren, zahrat si futbal, hokej, sexualne uspokojit babenu etc. Jednoducho pohyb! Ti, ktorych sa to tyka sa v tychto par slovach iste najdu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BzuCo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.10.2005 Príspevky: 155 Bydlisko: Za plotom Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 16:23 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Kua chlapi, nemate stale vysedavat za compom, ale obcas vybehnut von, do posilky, sauny, na plavaren, zahrat si futbal, hokej, sexualne uspokojit babenu etc. Jednoducho pohyb! Ti, ktorych sa to tyka sa v tychto par slovach iste najdu...  |
Na plavaren chodim pravidelne, saunu mam doma, do posilky sa mi samemu nexce, sexualne aktivne este nezijem, futbal a hokej neoblubujem. Cakam, kym sa konecne roztopi ten biely paplon vonku, aby som sohol ist na byke. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2006, 23:22 Predmet: |
|
|
| stajo napísal: |
| tie prach dostaneš ako výživne!!!! aby si sa šiel najesť a ked budem chodiť do roboty tak si musíš zobrať dovolenku to ti nik nepreplatí tak bud rád že tam niekto chodí!!! lebo ak sa ti niečo stane môžeš dostať aj moju krv |
trepes podla zakona mas nahradne volno na darovanie krvi tak netrep, jasne?a nemusis si zobrat dovolenku existuje aj tzv. P-ecko comu sa hovori paragraf a ten je takisto plateny ako dovolenka (cize lepsie ako keby si bol v robote), tyych pecok mas do roka 7
darovat krv by som chcel lebo mam 0 negativ, krvicka pre kazdu krvnu skupinu, ale kedy to bude tak to neviem, ta predstava, ze by som sa nakazil, je blba, ci nie?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Komo Star

Stav:  Založený: 17.03.2005 Príspevky: 578 Bydlisko: Komjatna Karma: 
|
Zaslal: 14 Mar 2006, 9:22 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| rad by som daroval, ale nemozem. namerali mi vysoky tlak a preto mi tie kuy nechcu zobrat krv. tot smola. ale v ziadnom pripade by som za to nechcel prachy. HANBA VAM! |
Aj ja mam vyssi tlak ale bol som a doktor taky klasik. A ved 160/90 neni az tak moc, to ti este mozme vziat. Tak mam za sebou 2 uspesne odbery a v tomto trende budem pokracovat.
A preco to robim? Mozno aj ja to raz budem potrebovat a ked nie, tak som rad, ze som niekomu pomohol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
iceCream Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.05.2005 Príspevky: 400
Zaslal: 30 Jún 2006, 18:40 Predmet: |
|
|
No raz som bol darovat krv a chcem ist aj teraz niekedy. Budu mat zo mna radost - zasa. Prvykrat mi bolo troska zle, asi som bol bledy jak stena a sestricka mi musela doniest daky kofein s dzusom Kedze mam len 57 kilo .. bola to asi velka zataz na organizmus. Ale pravda je, ze pijem malo vody, tak som sa poucil a teraz jej vypijem trocha viac no ale stoji to za to, si myslim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2006, 18:52 Predmet: |
|
|
Siel by som darovat ale mam len 15 takze musim pockat este  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|