|
|
|
| Autor |
Správa |
--==[Lu-Boss]==-- Medium Expert

Stav:  Založený: 06.04.2006 Príspevky: 103
Zaslal: 02 Sep 2008, 21:28 Predmet: |
|
|
| Dizzy napísal: |
by si sa hanbil, ze by ti videli na pipika?
inac, da sa aj nieco take, ze ze pocas zivota povolite posmrtne odobratie organov, ale nepovolite telo vyuzit na vedecke ucely? ako to vlastne funguje? |
HH co sa tyka tyk studentov sa pamatam ked som bol mesiac na urologii a bol som raz na kontrolu u primara a okolo mna same sestricky studentky hhh a ja gate dole hah este ze som si to vtedy neuvedomoval
Ale dost k OT.
Co sa tyka darovania organov pred smrtou bol by som za keby sa jedna o cloveka na ktorom mi zalezi alebo je to moja rodina. A po smrti mi to uz je jedno kedze uz nebudem...
//2 dizzi:
Odb. usmerenie z 21.10.1996 č. SZS – 4391/1996 – Po pre odbery orgánov z tiel mŕtvych
Zaujimavy je clanok 2 pismo (d) - hmm ked niekoho zakileruju a este maju toto v zakone ze od nich nemozno brat organy je trochu cudne ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3073 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Dal by som, napriklad oblicky, pecen, pluca...sice neviem nakolko by bol prijemca spokojny, ale snad by to pomohlo
Ale darovat chcem iba organy, nie telo. Teda nechcem sa nechat pitvat pred skupinov studentov... |
totok aj moj nazor pokial by ma nerezali neaky studenti tak aj ano |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: do toho ťa je kkt Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2008, 16:54 Predmet: |
|
|
Ak by to pomohlo rodine (len veľmi blízkej) tak nejaký ten organ by sa našiel. Dúfam, že niečo také nebudem nikdy riešiť, lebon nikto z nás by sa nechcel zmrzačiť keď je mladý, nie to ešte taký čo športujú. Ak by som teda v teoretickej rovine niečo daroval, neskôr by sa mi to mohlo vratiť na zdraví, ale ako hovorím mame a otcovi určite.
Čo sa týka darovania po smrti nie je problém, hoci by ma rozobrali aj do šrubky už by mi to asi nevadilo...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|