Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Darovanie orgánov
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 06.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2008, 21:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dizzy napísal:
by si sa hanbil, ze by ti videli na pipika? Wink

inac, da sa aj nieco take, ze ze pocas zivota povolite posmrtne odobratie organov, ale nepovolite telo vyuzit na vedecke ucely? ako to vlastne funguje?
HH co sa tyka tyk studentov sa pamatam ked som bol mesiac na urologii a bol som raz na kontrolu u primara a okolo mna same sestricky studentky hhh a ja gate dole Embarassed hah este ze som si to vtedy neuvedomoval Razz

Ale dost k OT.

Co sa tyka darovania organov pred smrtou bol by som za keby sa jedna o cloveka na ktorom mi zalezi alebo je to moja rodina. A po smrti mi to uz je jedno kedze uz nebudem...

//2 dizzi:
Odb. usmerenie z 21.10.1996 č. SZS – 4391/1996 – Po pre odbery orgánov z tiel mŕtvych

Zaujimavy je clanok 2 pismo (d) - hmm ked niekoho zakileruju a este maju toto v zakone ze od nich nemozno brat organy je trochu cudne ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Filipito
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 03 Sep 2008, 16:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Dal by som, napriklad oblicky, pecen, pluca...sice neviem nakolko by bol prijemca spokojny, ale snad by to pomohlo Wink
Ale darovat chcem iba organy, nie telo. Teda nechcem sa nechat pitvat pred skupinov studentov...
totok aj moj nazor pokial by ma nerezali neaky studenti tak aj ano
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
matus87
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.07.2008

PríspevokZaslal: 03 Sep 2008, 16:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak by to pomohlo rodine (len veľmi blízkej) tak nejaký ten organ by sa našiel. Dúfam, že niečo také nebudem nikdy riešiť, lebon nikto z nás by sa nechcel zmrzačiť keď je mladý, nie to ešte taký čo športujú. Ak by som teda v teoretickej rovine niečo daroval, neskôr by sa mi to mohlo vratiť na zdraví, ale ako hovorím mame a otcovi určite.

Čo sa týka darovania po smrti nie je problém, hoci by ma rozobrali aj do šrubky už by mi to asi nevadilo... Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Prejdi na: