|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13056 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2005, 0:40 Predmet: Debian 3.1 (Sarge) - CS 1.6 Non-Steam server + BF1942 |
|
|
Linuxova lama s nickom hojko nejakou zahadou nainstalovala Debian na server a chcem tam rozbehat Non-Steam server Counter-Strike 1.6. Takze by som poprosil niekoho zdatneho, aby mi poradil co stiahnut, kde, hlavne ako to nainstalovat pod Linuxom...
A to iste s BattleField 1942, pripadne aj s modom Desert Combat.
THNX  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2005, 9:48 Predmet: |
|
|
no takze co sa tyka toho cs-ka -> velmi dobry navod je tu:
| Kód: |
| http://server.counter-strike.net/server.php?cmd=howto&show=linux |
v podstate ked pojdes podla navodu tak nemozes nic zbabrat a ked to dokoncis tak budes mat cs 1.5 steam server -> cez steam to upgradnes na cs 1.6 -> a ak to ma byt netovy server tak music zohnat non-steam modifikovane subory a prepisat, ak je to len na LAN tak vytvoris lan server a bezis. Server na Battlefielda som este nerobil (na linuxe) ale podla mna to bude tiez hracka (nieco ako ten na cs) -> vygoogluj, urcite sa to uz milionkrat riesilo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 27 Sep 2005, 15:41 Predmet: |
|
|
| Jeeee, celkom dobre popisane. Ja som googlil ale nic dobre som nenasiel, asi preto, ze som hladal CS 1.6 linux dedicated. BTW cize na nonsteam netreba ziadny crack alebo nieco take??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

|
Zaslal: 27 Sep 2005, 16:11 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Jeeee, celkom dobre popisane. Ja som googlil ale nic dobre som nenasiel, asi preto, ze som hladal CS 1.6 linux dedicated. BTW cize na nonsteam netreba ziadny crack alebo nieco take??? |
ak to bude len na LAN tak vobec nic ziadny crack, ale ak chces robit internetovy non-steam server tak potrebujes modifikovane subory (v podstate crack)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1140
Zaslal: 28 Sep 2005, 20:05 Predmet: |
|
|
kebyze chces spustit non steam na wine tak tu mas mensi navod neviem ci funguje skus
| Kód: |
1.urob odkaz hlds.exe (ktory mas v cskovom adresary) a premenuj ho na NONSTEAMHLDS.exe
2.klikni pravim na NONSTEAMHLDS.exe a daj vlastnosti(properties)
3.ako je riadok ciel(target),tak tam mas "X:\cs_adresar\hlds.exe"
a zmen to na "X:\cs_adresar\hlds.exe" -game cstrike -nomaster -dev -insecure
4.ako mas adresar s cskom tak tam mas adresar Valve,ten otvor a v nom mas server.cfg, ten otvor a daj tam novy riadok so sv_lan 1 .
uloz to.
5.chod do adresara s cskom a tam mas adresar cstrike, ten otvor a v nom mas tiez subor server.cfg, ten otvor a daj tam tiez novy riadok so sv_lan 1
6.spusti NONSTEAMHLDS.exe a spusti server ako LAN, rcon daj aky chces ty, nazov servera aky chces ty, max players ako chces ty a daj start server, pockaj chvilu.
7.Nakonfiguj si server..
8. Enjoy
|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 28 Sep 2005, 21:43 Predmet: |
|
|
Murphy, nevidis, ze som pisal do Linuxu??? Na Win to mam, ale ja chcem legal a tak musim robit na Linuxe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 650 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2006, 21:59 Predmet: |
|
|
ehm... a neviete ako rozbeham steam-cs na linuxe ???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

|
Zaslal: 03 Mar 2006, 0:20 Predmet: |
|
|
| Steam len nahras, nastavis a hotovo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 650 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 13 Mar 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
| no dobre nahram nastavim... ale ako ho nahram ??? ved steam sa spusta cez .exe a v linuxe to nejde... je tam tusim emulator na windoze ale nefim ci to pojde aj cez to |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

|
Zaslal: 14 Mar 2006, 9:13 Predmet: |
|
|
| neppo napísal: |
| no dobre nahram nastavim... ale ako ho nahram ??? ved steam sa spusta cez .exe a v linuxe to nejde... je tam tusim emulator na windoze ale nefim ci to pojde aj cez to |
omg hadam to nejdes robit na linuxe cez emulator, to mozes rovno spravit na windoze |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

|
Zaslal: 16 Mar 2006, 18:03 Predmet: |
|
|
| Snowmannn napísal: |
| omg hadam to nejdes robit na linuxe cez emulator, to mozes rovno spravit na windoze |
jasne ze nie... ale nechapem ako to hojko myslel ze to naistalujem v linuxe ked instalator steamu je exe-cko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

|
Zaslal: 16 Mar 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| neppo napísal: |
| jasne ze nie... ale nechapem ako to hojko myslel ze to naistalujem v linuxe ked instalator steamu je exe-cko |
no to bude steam pre windoz |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|