|
|
|
| Autor |
Správa |
thegeko Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2007 Príspevky: 2 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 11:36 Predmet: Debian DVD image subory |
|
|
Takze potrebujem nainstalovat webserver a rozhodol som sa pre OS Linux Debian Etch. Stiahol som si z http://cdimage.debian.org/debian-cd/4.0_r2/alpha/iso-dvd/ obrazy troch DVD, vypalil v Nerovi ako obraz disku no a s prekvapenim som zistil, ze ziadne z DVD nie je bootable. Skusal som na 3 PC a v ziadnom neslo nabootovat, pricom Windows bootable CD mi fachci hned. Pozrel som v Nerovi CDInfo - ziadny boot. Tak som skusil vlozit rovno stiahnuty iso do virtualnej mechaniky a pozrel ho s CDInfo a to iste - nie je v nom ziadny boot.
Pritom v dokumentacii som nasiel ze z kazdej serie je vzdy prve CD/DVD bootovatelne. Myslite, ze mi to zle stiahlo? Resp. myslite ze by som to mal skusit stiahnut znovu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2006 Príspevky: 62
Zaslal: 15 Feb 2008, 11:53 Predmet: |
|
|
| kasli na DVD stiahni so netinstall a tam si pri instalacii mozes hned vybrat ze chces web-server. hotovka |
|
| Návrat hore |
|
 |
thegeko Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.07.2007 Príspevky: 2 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 15 Feb 2008, 11:57 Predmet: |
|
|
asi tak aj skoncim..inak je to s najvacsou pravdepodobnostou zly download, lebo md5 checksum mi sedi len na druhom DVD
len jeden problem, nevies kolko to ma MB? Lebo moj provider ma taku coolovu fair user policy, ze si radsej vsetko stahujem v skole  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SAmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.12.2006 Príspevky: 62
Zaslal: 15 Feb 2008, 12:03 Predmet: |
|
|
159 MB
| Kód: |
| http://cdimage.debian.org/debian-cd/4.0_r2/i386/iso-cd/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|