definitivne... :(
Prepac ale to s tym odpisom mohlo byt hocico, zla nalada, zle pocasie, menstruacia, niekto ju nasral, myslela si o tebe nieco ine a potom zistila ze si iny, alebo bola proste na teba nasrata.
Ked ta potom vytiahla ONA von, tak to znamena ze to chcela odcinit, a prejavila to dost takym sposobom, ze ti dala najavo ze bud ze ju to mrzi a chce proste byt len kamaratka, ale myslim si ze to by take nerobila, to by ti mozno len povedala prepac, ze som na teba vtedy vybehla, mala som zlu naladu.
ale takto ked sama vyvinula iniciativu.. viem ze to tu pisali uz vsetci..
ale odporucam to kazdemu.. chod do toho a zistis na com si.. najlepsi sposob
nzabudni napisat ako to dopadlo
ale nie o pol roka 
Ked ta potom vytiahla ONA von, tak to znamena ze to chcela odcinit, a prejavila to dost takym sposobom, ze ti dala najavo ze bud ze ju to mrzi a chce proste byt len kamaratka, ale myslim si ze to by take nerobila, to by ti mozno len povedala prepac, ze som na teba vtedy vybehla, mala som zlu naladu.
ale takto ked sama vyvinula iniciativu.. viem ze to tu pisali uz vsetci..
ale odporucam to kazdemu.. chod do toho a zistis na com si.. najlepsi sposob
nzabudni napisat ako to dopadlo
Te-wei ak ma aspon nejaku sancu, tak nech to skusi, aj tak ho to bude zrat..
ja som bol v podobnej situacii, ale bol som hlupy, vedel som, ze nemam najmensiu sancu, a aj tak som jej to povedal, aj ked som vedel ze to je ta najvacsia blbost aku mozem spravit.
a mal som pravdu, "krasne" ma potom odpisala.. este som vyzeral ako blbec, ale bol som mlady, hlupucky a neskuseny a zozieralo ma to
ja som bol v podobnej situacii, ale bol som hlupy, vedel som, ze nemam najmensiu sancu, a aj tak som jej to povedal, aj ked som vedel ze to je ta najvacsia blbost aku mozem spravit.
a mal som pravdu, "krasne" ma potom odpisala.. este som vyzeral ako blbec, ale bol som mlady, hlupucky a neskuseny a zozieralo ma to
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja nehovorím,že nemá šancu, má, ale malu, teda nulovu, no to neznamená, že tá šance nemôže ešte prísť,či narásť. Mne tiež niektoré baby povedali nie,,, a pak ano... heh a jedna? povedala mi nie po mesiaci čo sme sa poznali... povedala mi nie po 3/4 roku čo sme sa poznali a po vyšše roku mi povedala ano. proste hodne báb je takých, že sa nezaľúbia do niekoho koho nepoznajú, potrebujú chalana spoznať a poznávať ďalej a dalej a pak sa postupne do neho môžu zamilovať, na základe toho ako sa chova, je pozorný je vždy ochotný pomôcť a stať pri dotyčnej, ale tiež to neprehánať.ETieNne napísal:Te-wei ak ma aspon nejaku sancu, tak nech to skusi, aj tak ho to bude zrat..
-
MaT3LkO
Amateur
som strasny ko*ot... moc moc velky ko*ot.. dnes sme boli vonku : ja, ONA, jej sestra a moj kamarat, kamarat sa ozral, a bol "nadrzany" na jej sestru, sedeli na lavicke a on sa na nu furt lepil..tak moja vysnivana laska mi povedala nieco v zmysle "pod, nechame ich osamote
" tak sme isli, chvilku sme sedeli pri sebe sami dvaja, ale potom nas zacali hladat henty dvaja.. tak sme im usli, ale potom nas moj kamarat dobehol, a vsetko bolo v haji...potom zacal moj zlaty kamarat vystrajat somariny a sli sme domov... bolo na to strasne malo casu, mal som 100 chuti chytit ju za ruku a dat jej pusu, ale za ten kratky cas som sa na to nezmohol, a ako sa poznam bude ma to este strasne dlho zozierat... a taketo sance sa len tak lahko neopakuju.. roztrhat ma ide
a najlepsie je na tom, ze pred par hodinami, co som s nou bol, jej odo mna prisla sprava ako mi chyba, a ze najracej by som bol s nou a drzal ju... a ja zbabely debil som ju ani len za ruku nechytil.. boze

-
krupica_dnb
Medium Professional
-
maskacove rozky
Amateur
Re: definitivne... :(
vies co zeny nevedia co chcu ale tvoje rieenie ma logiku nenatahuj toMaT3LkO napísal: ma niekto iny nazor na riesenie danej situace? alebo stretol sa uz niekto s takymto niecim? ako ste si dodali odvahu prvy krat pobozkat dievca ktore strasne moc lubite? zatial to je vsetko, vopred dakujem za odpovede...
Zaujímavé že práve na tomto Hojko fóre sa nachádzam vo viacerých témach. Vidím že niesom sám, väčšinu vecí čo tu rozoberáte sa stala aj mne, úplne doslova tak ako vy píšete. Mal som aj ja platonickú lásku = babu ktorú som lúbil ale ona mňa nie a chcela byť len kamoška...
Prakticky mi chcela pomôcť ale tým že ma začala úplne ignorovať je to ešte tým horšie. Toto je môj aktuálny a posledný problém. Neviem na ňu zabudnúť. Či sa idem baviť s kamošmi alebo na rande s inou stále myslím na ňu. Ale toto už atrí do inej témy...
PS: Vždy si to musíte otočiť: Predstav si že za tebou by doliezala baba ktorá ti nieje vôbec sympatická. Ale ako kamoška by bola dobrá lebo by ste mali spoločné záluby, záujmy, chodili by ste von a všetko ale nepriťahovala by ťa... Tak? Čo by s urobil?
A tá kamoška keď zbadala že knej niečo cítim tak povedala mi presne to isté čo tebe hentá napísala: Proste chcela by som stebou byť kamoška ale keď ty lúbiš je to neprd. Tak sa radšej stebou nebudem stýkať lebo by si sa len trápil...zdravim, mam jeden problemik, ktory ma tazi uz rok, poznam jednu babu, poznam nie je spravny vyraz, ja tu babu z celeho srdca lubim a milujem, lenze ona sa stale chce byt so mnou iba kamaratka... prednedavnom som ju 3x po sebe pozval najprv na moj vysokolsky ples, potom na kavu, a ako odpoved mi prisla posta na pokeci asi takehoto typu : "ahoj, Ado, bude to zniet zle ale nechcem sa s tebou rozpravat a ani nechcem byt s tebou sama v jednej miesnosti..."
Prakticky mi chcela pomôcť ale tým že ma začala úplne ignorovať je to ešte tým horšie. Toto je môj aktuálny a posledný problém. Neviem na ňu zabudnúť. Či sa idem baviť s kamošmi alebo na rande s inou stále myslím na ňu. Ale toto už atrí do inej témy...
PS: Vždy si to musíte otočiť: Predstav si že za tebou by doliezala baba ktorá ti nieje vôbec sympatická. Ale ako kamoška by bola dobrá lebo by ste mali spoločné záluby, záujmy, chodili by ste von a všetko ale nepriťahovala by ťa... Tak? Čo by s urobil?
-
midnight_man
Guru
all
Vratim sa spat k problemu ktory mal zakladatel tejto temy,,preskocil som 3 strany mozno to uz je vyriesene ale predsa sem daco napisem,,Boli tu 2 nazory jeden ze ju ma pobozkat a druhy ze by mal sa s nou porozpravat a ostat kamaratom,,ludia akoze nic proti vam,,Ale viem to z vlastnej skusenosti,,ak ju miloval,,a ako som cital aj stale miluje tak keby ostali kamaratmi tak by to bolo pre toho chalana dost tazke,,mozno prvy mesiac by to bolo OK,,no ak by sa s nou stretaval tak by to dlho nevydrzal..lebo laska sa len tak nevypari a toboz nie ked sa stretavaju,,laska sa da potlacit na urcitu dobu,,ale nie na dlho,,nakoniec si najde aj ona svoju cestu,,, A k tomu bozku,, ja myslim ze je to OK napad,,ak to nevyskusa tak si to nikdy neodpusti ze to nespravil..a bude mat jasno... lepsie sa zabuda ked viete ze uz nemate sancu,,,i ked je to tazke