Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 31, 32, 33  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dbco
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 12.01.2007

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 18:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 18:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

dbco napísal:
Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba Laughing
Návrat hore
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 18:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

dbco napísal:
Nie. Vetsina fetakov zacinala na cigaretach. Alebo na alkohole ? hmm Confused

A ti tvoji dileri a iny hajzli su obycajni ludia (teda ak to nie su niaky pikari, ale to je tak zo 40%) ktori su chodbni, musia platit najomne, musia sa o niekoho postarat, ale ich vzdelanie a sucasna praca im neda dostatok penazi, ktore potrebuju na prezitie, a tak aj predavaju namiesto toho aby plakali nad svojim osudom niekde na nete na diskusnom fore Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 20:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kosh napísal:
no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
jediny blbec si tu ty Wink marihuana neroby blbich. a marihuana je dostupna vsade teraz, len ide o to ze koncumenti tejto travy su za to trestani. policajti si vybijaju zlost na detoch co maju cervene oci namiesto toho aby sa starali o to, o co sa starat maju!

// 2 dni basa za urazanie uzivatela Kosh. Tomasito
Návrat hore
Kosh
King
King

PríspevokZaslal: 25 Feb 2007, 21:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? Question

//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
Návrat hore
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 11:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kosh napísal:
okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? Question
ja som nehovoril ze sa povazujem za blbca, to si tu povedal ty. ja za blbca oznacujem teba Wink
Návrat hore
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 13:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba Laughing
nie .. sak normalne licencovane coffeeshopy ... na ulici nie! Mad
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 17:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som ju zrusil, bo to tak laka. poslednu seansu mam aj na kamere tak som zvedavy co z teho bude.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Osiris
Amateur
Amateur

Založený: 21.02.2007

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 19:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

radsej by som videl ludi, ktory si to kupuju v shopoch, ako od hocijakeho cloveka, ktory ich zastavi na ulici s tym, ze predava travu.......a podla mna kym to bude zakazane tak to bude lakat viacej ludi
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
Návrat hore
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.01.2007

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 21:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osiris napísal:
pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P

ako je napísané na grower.cz:
Niektoré drogy sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané, niektoré sú zakázané preto, lebo sú nebezpečné.
Nemyslím, že marihuana je tvrdá droga z ktorej sa umiera samozrejme ekd ju možno nefajčíš 10x za deň. Je to dobré antidepresívum a niektoré druhy majú aj príjemnú chuť. Myslím si, že alkohol aj cigarety dokopy sú nebezpečnejšie ako marihuana.

Btw: ktosi čo tu spomínal názor, že by všetky drogy zlegalizoval a ktosi mu nato odpísal, že každí by fetoval, myslím, že by záležalo na človeku, či je hlúpy a zobere si tú drogu (nejakú tvrdšiu) alebo nie. Pretože každí teraz vlastne k tým drogám si myslím, že má prístup (zvlášť tá naša bratislava Smile) a je len na nom či si zvolí tú cestu, či nie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Frco
Medium Star
Medium Star

Založený: 11.05.2006

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 21:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som za! Ale mali by tomu stanovit nejaku normalnu cenu aby sa aj tak nekupovala nacierno.
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 26 Feb 2007, 23:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak bude marisa legalna tak to tu bude skazenejsie ece viac ako je to ted
Návrat hore
Indigo
Star
Star

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 27 Feb 2007, 3:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

to nerd'z: No problem je v tom, ze keby boli vsetky tvrde drogy legalne, boli by velmi lahko dostupne. No a myslis, ze ako decko, ked si vela veci vobec poriadne neuvedomujes, tak by si na niakej velmi lahko skoncil? No vazne, sak si povies, ze ked to predavaju v zelovoci, tak to predsa nemoze byt take zle. Potom si povies, ze ja sa na to predsa nenamotam, ja to zvladnem, atd ...
Návrat hore
zvonenie33
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 27 Feb 2007, 9:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vetsina ludi zacne hulit, fetovat aby sa odlisili od nudnej spolocnosti, aby si dali nieco zakazane a citili sa ze ssu vynimocny. Zlegalizujte vsetky drogy a uvidite ako pojde dole ich uzivanie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 ... 31, 32, 33  Ďalšia
Strana 3 z 33

Prejdi na: