|
|
|
| Autor |
Správa |
dbco Light Star

Stav:  Založený: 12.01.2007 Príspevky: 237
Zaslal: 25 Feb 2007, 18:19 Predmet: |
|
|
| Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2413 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 18:27 Predmet: |
|
|
| dbco napísal: |
| Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli |
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 18:29 Predmet: |
|
|
| dbco napísal: |
Nie. Vetsina fetakov zacinala na cigaretach. Alebo na alkohole ? hmm
A ti tvoji dileri a iny hajzli su obycajni ludia (teda ak to nie su niaky pikari, ale to je tak zo 40%) ktori su chodbni, musia platit najomne, musia sa o niekoho postarat, ale ich vzdelanie a sucasna praca im neda dostatok penazi, ktore potrebuju na prezitie, a tak aj predavaju namiesto toho aby plakali nad svojim osudom niekde na nete na diskusnom fore  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 20:50 Predmet: |
|
|
| no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 21:14 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
| no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie |
jediny blbec si tu ty marihuana neroby blbich. a marihuana je dostupna vsade teraz, len ide o to ze koncumenti tejto travy su za to trestani. policajti si vybijaju zlost na detoch co maju cervene oci namiesto toho aby sa starali o to, o co sa starat maju!
// 2 dni basa za urazanie uzivatela Kosh. Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1774 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2007, 21:25 Predmet: |
|
|
okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne?
//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Feb 2007, 11:44 Predmet: |
|
|
| Kosh napísal: |
okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne?  |
ja som nehovoril ze sa povazujem za blbca, to si tu povedal ty. ja za blbca oznacujem teba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2926 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 13:43 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba  |
nie .. sak normalne licencovane coffeeshopy ... na ulici nie!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 17:50 Predmet: |
|
|
| ja by som ju zrusil, bo to tak laka. poslednu seansu mam aj na kamere tak som zvedavy co z teho bude. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Osiris Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2007 Príspevky: 33
Zaslal: 26 Feb 2007, 19:11 Predmet: |
|
|
radsej by som videl ludi, ktory si to kupuju v shopoch, ako od hocijakeho cloveka, ktory ich zastavi na ulici s tym, ze predava travu.......a podla mna kym to bude zakazane tak to bude lakat viacej ludi
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P |
|
| Návrat hore |
|
 |
nErD. ' z Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2007 Príspevky: 373 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 21:34 Predmet: |
|
|
| Osiris napísal: |
| pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P |
ako je napísané na grower.cz:
Niektoré drogy sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané, niektoré sú zakázané preto, lebo sú nebezpečné.
Nemyslím, že marihuana je tvrdá droga z ktorej sa umiera samozrejme ekd ju možno nefajčíš 10x za deň. Je to dobré antidepresívum a niektoré druhy majú aj príjemnú chuť. Myslím si, že alkohol aj cigarety dokopy sú nebezpečnejšie ako marihuana.
Btw: ktosi čo tu spomínal názor, že by všetky drogy zlegalizoval a ktosi mu nato odpísal, že každí by fetoval, myslím, že by záležalo na človeku, či je hlúpy a zobere si tú drogu (nejakú tvrdšiu) alebo nie. Pretože každí teraz vlastne k tým drogám si myslím, že má prístup (zvlášť tá naša bratislava ) a je len na nom či si zvolí tú cestu, či nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 412
Zaslal: 26 Feb 2007, 21:46 Predmet: |
|
|
| ja som za! Ale mali by tomu stanovit nejaku normalnu cenu aby sa aj tak nekupovala nacierno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8496 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2007, 23:42 Predmet: |
|
|
ak bude marisa legalna tak to tu bude skazenejsie ece viac ako je to ted  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 636
Zaslal: 27 Feb 2007, 3:42 Predmet: |
|
|
| to nerd'z: No problem je v tom, ze keby boli vsetky tvrde drogy legalne, boli by velmi lahko dostupne. No a myslis, ze ako decko, ked si vela veci vobec poriadne neuvedomujes, tak by si na niakej velmi lahko skoncil? No vazne, sak si povies, ze ked to predavaju v zelovoci, tak to predsa nemoze byt take zle. Potom si povies, ze ja sa na to predsa nenamotam, ja to zvladnem, atd ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 491 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2007, 9:51 Predmet: |
|
|
| Vetsina ludi zacne hulit, fetovat aby sa odlisili od nudnej spolocnosti, aby si dali nieco zakazane a citili sa ze ssu vynimocny. Zlegalizujte vsetky drogy a uvidite ako pojde dole ich uzivanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|