hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od sebadbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
okonenipica
Zablokovaný
Nie. Vetsina fetakov zacinala na cigaretach. Alebo na alkohole ? hmmdbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
A ti tvoji dileri a iny hajzli su obycajni ludia (teda ak to nie su niaky pikari, ale to je tak zo 40%) ktori su chodbni, musia platit najomne, musia sa o niekoho postarat, ale ich vzdelanie a sucasna praca im neda dostatok penazi, ktore potrebuju na prezitie, a tak aj predavaju namiesto toho aby plakali nad svojim osudom niekde na nete na diskusnom fore
-
Kosh
King
no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
-
okonenipica
Zablokovaný
jediny blbec si tu tyKosh napísal:no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
// 2 dni basa za urazanie uzivatela Kosh. Tomasito
-
Kosh
King
okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? 
//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
-
okonenipica
Zablokovaný
radsej by som videl ludi, ktory si to kupuju v shopoch, ako od hocijakeho cloveka, ktory ich zastavi na ulici s tym, ze predava travu.......a podla mna kym to bude zakazane tak to bude lakat viacej ludi
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
-
nErD. ' z
Medium Star
Osiris napísal:pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
ako je napísané na grower.cz:
Niektoré drogy sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané, niektoré sú zakázané preto, lebo sú nebezpečné.
Nemyslím, že marihuana je tvrdá droga z ktorej sa umiera samozrejme ekd ju možno nefajčíš 10x za deň. Je to dobré antidepresívum a niektoré druhy majú aj príjemnú chuť. Myslím si, že alkohol aj cigarety dokopy sú nebezpečnejšie ako marihuana.
Btw: ktosi čo tu spomínal názor, že by všetky drogy zlegalizoval a ktosi mu nato odpísal, že každí by fetoval, myslím, že by záležalo na človeku, či je hlúpy a zobere si tú drogu (nejakú tvrdšiu) alebo nie. Pretože každí teraz vlastne k tým drogám si myslím, že má prístup (zvlášť tá naša bratislava
to nerd'z: No problem je v tom, ze keby boli vsetky tvrde drogy legalne, boli by velmi lahko dostupne. No a myslis, ze ako decko, ked si vela veci vobec poriadne neuvedomujes, tak by si na niakej velmi lahko skoncil? No vazne, sak si povies, ze ked to predavaju v zelovoci, tak to predsa nemoze byt take zle. Potom si povies, ze ja sa na to predsa nenamotam, ja to zvladnem, atd ...
-
zvonenie33
Light Professional
Trava je taky nasobic nalady.Ak si ok a zahulis-parada
Ale ak mas depky,zlu naladu-nic moc.Aspon u mna to takto funguje...Inac uplne staci slucik,dva-do pohody.Ak da clovek viac -mozu byt stavy ako svina,hlavne ak nie je zvyknuty.A aj ked je zvyknuty a spuka sa ako pes,tak o 4,5 hodky je aj ubity ako pes 
a to by sa akoze vo vecierke vedla policky s alkoholom predaval cannabis??? sak by sa sem chodili zhulit vsetky susedne statyMurphY napísal:Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo..