Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

dbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
Nie. Vetsina fetakov zacinala na cigaretach. Alebo na alkohole ? hmm :?

A ti tvoji dileri a iny hajzli su obycajni ludia (teda ak to nie su niaky pikari, ale to je tak zo 40%) ktori su chodbni, musia platit najomne, musia sa o niekoho postarat, ale ich vzdelanie a sucasna praca im neda dostatok penazi, ktore potrebuju na prezitie, a tak aj predavaju namiesto toho aby plakali nad svojim osudom niekde na nete na diskusnom fore :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal:no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
jediny blbec si tu ty :wink: marihuana neroby blbich. a marihuana je dostupna vsade teraz, len ide o to ze koncumenti tejto travy su za to trestani. policajti si vybijaju zlost na detoch co maju cervene oci namiesto toho aby sa starali o to, o co sa starat maju!

// 2 dni basa za urazanie uzivatela Kosh. Tomasito
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? :?:

//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kosh napísal:okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? :?:
ja som nehovoril ze sa povazujem za blbca, to si tu povedal ty. ja za blbca oznacujem teba :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pinacolada napísal:hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od seba :lol:
nie .. sak normalne licencovane coffeeshopy ... na ulici nie! :x
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja by som ju zrusil, bo to tak laka. poslednu seansu mam aj na kamere tak som zvedavy co z teho bude.
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

radsej by som videl ludi, ktory si to kupuju v shopoch, ako od hocijakeho cloveka, ktory ich zastavi na ulici s tym, ze predava travu.......a podla mna kym to bude zakazane tak to bude lakat viacej ludi
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Osiris napísal:pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
:smt044 :smt043
ako je napísané na grower.cz:
Niektoré drogy sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané, niektoré sú zakázané preto, lebo sú nebezpečné.
Nemyslím, že marihuana je tvrdá droga z ktorej sa umiera samozrejme ekd ju možno nefajčíš 10x za deň. Je to dobré antidepresívum a niektoré druhy majú aj príjemnú chuť. Myslím si, že alkohol aj cigarety dokopy sú nebezpečnejšie ako marihuana.

Btw: ktosi čo tu spomínal názor, že by všetky drogy zlegalizoval a ktosi mu nato odpísal, že každí by fetoval, myslím, že by záležalo na človeku, či je hlúpy a zobere si tú drogu (nejakú tvrdšiu) alebo nie. Pretože každí teraz vlastne k tým drogám si myslím, že má prístup (zvlášť tá naša bratislava :)) a je len na nom či si zvolí tú cestu, či nie.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja som za! Ale mali by tomu stanovit nejaku normalnu cenu aby sa aj tak nekupovala nacierno.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak bude marisa legalna tak to tu bude skazenejsie ece viac ako je to ted :slap:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

to nerd'z: No problem je v tom, ze keby boli vsetky tvrde drogy legalne, boli by velmi lahko dostupne. No a myslis, ze ako decko, ked si vela veci vobec poriadne neuvedomujes, tak by si na niakej velmi lahko skoncil? No vazne, sak si povies, ze ked to predavaju v zelovoci, tak to predsa nemoze byt take zle. Potom si povies, ze ja sa na to predsa nenamotam, ja to zvladnem, atd ...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Vetsina ludi zacne hulit, fetovat aby sa odlisili od nudnej spolocnosti, aby si dali nieco zakazane a citili sa ze ssu vynimocny. Zlegalizujte vsetky drogy a uvidite ako pojde dole ich uzivanie
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Načo ?

Ja som sa spukal asi 4 krát v živote a mne dobre ani za boha nebolo ..
Raz mi bolo zle, maximálne sa mi kotrba krútila , ale fasa nálada nehrozila , prečo ?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Trava je taky nasobic nalady.Ak si ok a zahulis-parada :mrgreen: Ale ak mas depky,zlu naladu-nic moc.Aspon u mna to takto funguje...Inac uplne staci slucik,dva-do pohody.Ak da clovek viac -mozu byt stavy ako svina,hlavne ak nie je zvyknuty.A aj ked je zvyknuty a spuka sa ako pes,tak o 4,5 hodky je aj ubity ako pes :smt015
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

dufam ze nikdy nebude legalizovana :evil:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

schw33k napísal:Načo ?

Ja som sa spukal asi 4 krát v živote a mne dobre ani za boha nebolo ..
Raz mi bolo zle, maximálne sa mi kotrba krútila , ale fasa nálada nehrozila , prečo ?
Asi si fajcil dost nekvalitny model alebo si sa prehulil
husis napísal:dufam ze nikdy nebude legalizovana :evil:
Dovod ?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo..
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

MurphY napísal:Jednoznacne som za legalizaciu.. Polozim klasicku otazku Preco alkohol je legalny a trava nie ? Akoze mne je to uprimne jedno ked sa chcem zhulit tak sa zhulim a potom mam jedno ci legal alebo ilegal..
Kebyze je legalne tak su take kvalitne modely za nizke cenny co by ma dost potesilo..
a to by sa akoze vo vecierke vedla policky s alkoholom predaval cannabis??? sak by sa sem chodili zhulit vsetky susedne staty :lol:
Napísať odpoveď