Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 31, 32, 33  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Key5ers0ze
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

LordHaart napísal:
veru tak... trestat ich vsetkych...
si viem predstavit tie vase tresty, dokopat ich s tazkymi skaredymi topankami,vsak?ako vam ublizuju....radsej 350fajciarov travy ako jeden sprosty nacko v smiesnych trakoch Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
LSDr.J.Behm
Light Expert
Light Expert

Založený: 20.11.2007

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 21:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

husis napísal:
ja bych mu dal este viac Evil or Very Mad
tej trávy?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
2Pacaveli
Addict
Addict

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 21:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

LSDr.J.Behm napísal:
tej trávy?
lol Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
galleon
Medium Star
Medium Star

Stav: Prihlásený
Založený: 22.07.2007

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 21:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

LEGALIZE Very Happy Laughing Smile Razz
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 0:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

LordHaart napísal:
veru tak... trestat ich vsetkych...
povies mi co take strasne spravil? ze ci chcel sam v klude s kamaratmi zahulit? nema 12, vie ake su rizika fajcenia travy.ludia,mohli by ste sa naucit tolerancie.nic neurobil vam ani spolocnosti tak chodte laskavo dopi** s takym demagogickym zmyslanim.

btw lordhaart od teba co prispievas punkuj kom by som take nieco necakal.

ja osobne som sa dekriminalizáciu.nic by sa nezmenilo akurat ti nestastnici by nemuseli trpiet za taku pi*ov*** ako par gramov
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.09.2005

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 1:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Naco si chce normalny clovek zahulit? Very Happy
Drogy su len pre slabochov,zbabelcov a spodinu, kto to nechape a povazuje to za nieco normalne mal by sa dat liecit Wink
Návrat hore
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 1:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Naco si chce normalny clovek zahulit? Very Happy
Drogy su len pre slabochov,zbabelcov a spodinu, kto to nechape a povazuje to za nieco normalne mal by sa dat liecit Wink
Hmm takže odsudzuješ všetkych ktorý si raz za čas vypijú alebo si zahulia a odkazuješ im nech sa daju liečit ? hmmm zaujmavý postoj Smile
Návrat hore
Frankie
Light Star
Light Star

Stav: Prihlásený
Založený: 08.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 1:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:

a predstav si, ze dokonca aj pre normalnych, nenarusenych ludi, ktori studuju, ci pracuju, maju vztahy, rodiny a zaluby a pritom sa dusevne rozvijaju.. alebo ich proste nebavi zit so zatvorenymi ocami a pozerat iba na peniaze alebo telku...

ale to ty asi nepochopis.... no aspon sa zamysli nad tvojim prispevkom: slabosi, zabelci a spodina nemaju pravo na slobodu?
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 1:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frankie napísal:
...
vo vsetkom mas pravdu..ale najviac v tom, ze to nepochopi Wink
ja neviem ci som za legalizaciu alebo nie, ale som za to, aby ludia za jointa nesli natvrdo do basy..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 1:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Digital napísal:
Hmm takže odsudzuješ všetkych ktorý si raz za čas vypijú alebo si zahulia a odkazuješ im nech sa daju liečit ? hmmm zaujmavý postoj Smile
Nie to som nepovedal, chapem ze niekedy je to fajn, ale ludia ktory si tym svinstvom nicia zivot dva tri krat za tyzden a napisu to ako "raz za cas si s kamaratom zahulit" Mozno si to nevidel, ale nemam problem vidiet 12-13 rocne decka ako so starsimi za mojim barakom slukuju... Myslis ze to je normalne? Vies ako je to jedno tym ludom co to predavaju ze komu to daju...

A nechapem co ma sloboda spolocne s marihuanov... Skor sa zotrocis ako by si bol slobodny Smile Podla mna byt slobodny je to ze sa mozes rozhodnut podla vlastneho zvazenia a ze sa mozes najst z chleba, ktory vies ze sisi poctivo odpracoval. A nie lezat v parku s tlupou "kamaratov" a robit sa velkym sefom ze Ty fajcis travu...
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 2:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Nie to som nepovedal, chapem ze niekedy je to fajn, ale ludia ktory si tym svinstvom nicia zivot dva tri krat za tyzden a napisu to ako "raz za cas si s kamaratom zahulit" Mozno si to nevidel, ale nemam problem vidiet 12-13 rocne decka ako so starsimi za mojim barakom slukuju... Myslis ze to je normalne? Vies ako je to jedno tym ludom co to predavaju ze komu to daju...

A nechapem co ma sloboda spolocne s marihuanov... Skor sa zotrocis ako by si bol slobodny Smile Podla mna byt slobodny je to ze sa mozes rozhodnut podla vlastneho zvazenia a ze sa mozes najst z chleba, ktory vies ze sisi poctivo odpracoval. A nie lezat v parku s tlupou "kamaratov" a robit sa velkym sefom ze Ty fajcis travu...
a nemyslis si, ze ja si mozem nicit zivot akymkolvek svinstvom chcem?ja ti tiez nic ne******* do toho co jes na obed a mozno jes bravcove, ktore nie je zdrave a mam to u .... myslis, ze ked si dam jointa robim to preto, aby som sa ukazal niekomu, ze ja fajcim jointa?ako sa pisalo hore, nepochopis, nikdy nepochopis Smile ty musis byt velmi stastnym clovekom ak jedina vec co ta zaujima je mat na chleba Rolling Eyes
Návrat hore
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 2:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze napísal:
a nemyslis si, ze ja si mozem nicit zivot akymkolvek svinstvom chcem?ja ti tiez nic ne******* do toho co jes na obed a mozno jes bravcove, ktore nie je zdrave a mam to u .... myslis, ze ked si dam jointa robim to preto, aby som sa ukazal niekomu, ze ja fajcim jointa?ako sa pisalo hore, nepochopis, nikdy nepochopis Smile ty musis byt velmi stastnym clovekom ak jedina vec co ta zaujima je mat na chleba Rolling Eyes
Mne je to srdecne jedno, ked nato nenahovaras inych ludi, a cez Teba sa to k nikomu nedostane je to tvoja vec, len mas pravdu ja to nikdy nepochopim, tak ako ani jeden z ludi nechapu obavy z tohto... A ja este nezarabam.. takze to bol len nacrtnuty priklad a nebolo to myslene doslovne Smile Ale jednu vec tiez nechapem, co Ta vedie k tomu aby si hulil? :-O
Návrat hore
Digital
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 2:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Ale jednu vec tiez nechapem, co Ta vedie k tomu aby si hulil? :-O
Proste taká je už táto spoločnosť , ide o uvolnenie , zabavenie... tak isto ako u alkoholu, to je uplne normalne že vela ludi sa nevie tak odviazať a užit si ako ked sú napitý. Mne sa to tiež nelúbi ale je to tak
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 2:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Ale jednu vec tiez nechapem, co Ta vedie k tomu aby si hulil? :-O
to, ze nemozem Smile (btw. uz dlho, dlho, dlho nehulim..ide o princip) Wink
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 07 Jan 2008, 2:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Nie to som nepovedal, chapem ze niekedy je to fajn, ale ludia ktory si tym svinstvom nicia zivot dva tri krat za tyzden a napisu to ako "raz za cas si s kamaratom zahulit" ..
tak teraz si ma nasral.ako si dovolis tvrdit ze hulim dva tri krat za tyzden ked ma vobec nepoznas?
mavas halucinacie ci trpis nejaku psychickou chorobou?spametaj sa,nie kazdy kto obhajuje marihuanu ju musi aj fajcit.a to som ju ani neobhajoval,akurat som bol pobureny ze za par sisiek pojde asi clovek sediet medzi zlodejov,uchylakov a pod.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 31, 32, 33  Ďalšia
Strana 21 z 33

Prejdi na: