|
|
|
| Autor |
Správa |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 1:16 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
Ja som nikoho nenapadal takze neviem preco by som sa mal "kludnit" Ide vsak o to ze mozte sa zhulit premna zamna az k smrti ak je to mozne, ale sami vidite ze aj koli vam sa to dostava k detom, a nic s tym nechcete robit, je vam to jedno, vam ide iba o to aby ste si zahulili. Uz tym ze neviete o dosledkoch, sice nie priamich, svojich cinov ukazuje ze by ste nemali mat ziadnu zodpovednost. Alebo ste tak lahostajny ze by ste radsej obetovali aj 30 tisic deti aby ste sa mohli zhulit s kamaratom na srot . Dojdite na napad ako to spravit aby sa k tomu nedostali ludia pod 18 a budem hlasovat za dekriminalizaciu. |
ty si na ktorej planete? si normalne schopny obvinit kazdeho hulica ze moze za to, ze sa trava dostane k detom...? v podstate kazdeho nazyvas dealerom. nepoznam nikoho, ale fakt nikoho kto by nieco predal detom (toboz nie dal). predavat detom je absolutne nemoralne a je to ista zaruka lochu ak ich s tym chytia. deti si mozu daco zohnat jedine od starsich bratov alebo kamaratov, ktorym asi nevadi co komu daju, pripadne od pikerov alebo sociek. laskavo z toho neobvinuj kazdeho cloveka co huli, pretoze ak si myslis ze nam (beznym ludom uzivajucim tuto latku) to je jedno, tak si na omyle (aspon ak hovorim za seba ale urcite mi to vacsina potvrdi). laskavo obvinuj vychovu ludi, ktorym charakter dovoli predavat detom.
a btw zhulit sa k smrti nie je mozne |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 10 Jan 2008, 1:40 Predmet: |
|
|
aj tak si neviem predstaviť ako vlastne legalizácia funguje v Holandsku...
potom nieje zákaz nafajčiť sa aj v práci, keď odber krvi sa nepraktizuje tak často ako " fúkanie"
predstavte si teraz, že prídete do nejakých inštitúcii, vybaviť pre Vás zásadnú a dôležitú vec, no a tam sa na Vás bude usmievať nejaký nafajčený zodpovedný, akú to má potom úroveň ?
a debata by prebiehala asi takto nejak *video*
// čiže som napísal, že ľahšie je zistiť alkohol v krvi ako trávu, nemyslíš ?
v poriadku to mať môžu, ale úroveň kvality musí byť strašná, v prípade zamestnancov, ktorí na tom pravidelne fičia
marihuanové bufety pred firmami... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 1:46 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
aj tak si neviem predstaviť ako vlastne legalizácia funguje v Holandsku...
potom nieje zákaz nafajčiť sa aj v práci, keď odber krvi sa nepraktizuje tak často ako " fúkanie"
predstavte si teraz, že prídete do nejakých inštitúcii, vybaviť pre Vás zásadnú a dôležitú vec, no a tam sa na Vás bude usmievať nejaký nafajčený zodpovedný, akú to má potom úroveň ?
a debata by prebiehala asi takto nejak *video* |
No u nas je to tak, ze v pracovnom poriadku vacsinou byva zmienka o tom, ze pocas pracovnej doby nesmie byt zamestnanec pod vplyvom omanmych a psychotropnych latok. To iste plati pre vodicov. Cize asi takto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 7:59 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
ty si na ktorej planete? si normalne schopny obvinit kazdeho hulica ze moze za to, ze sa trava dostane k detom...? v podstate kazdeho nazyvas dealerom. nepoznam nikoho, ale fakt nikoho kto by nieco predal detom (toboz nie dal). predavat detom je absolutne nemoralne a je to ista zaruka lochu ak ich s tym chytia. deti si mozu daco zohnat jedine od starsich bratov alebo kamaratov, ktorym asi nevadi co komu daju, pripadne od pikerov alebo sociek. laskavo z toho neobvinuj kazdeho cloveka co huli, pretoze ak si myslis ze nam (beznym ludom uzivajucim tuto latku) to je jedno, tak si na omyle (aspon ak hovorim za seba ale urcite mi to vacsina potvrdi). laskavo obvinuj vychovu ludi, ktorym charakter dovoli predavat detom.
a btw zhulit sa k smrti nie je mozne |
Napisal som tam ze nepriamo, tj. keby ste nehulili dileri nemaju co robit, nemaju prachy a k detom sa to nema jak dostat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
c.a.r.n.e. Medium Star

Stav:  Založený: 22.01.2007 Príspevky: 339
Zaslal: 10 Jan 2008, 9:37 Predmet: |
|
|
| poznam jedneho chalana ktory bol zasadne proti huleniu...vascinou cez vikendy iba chlastal a potom bol aj agresivny, vyvolaval konflikty, bitky....mal toho za sebou dost a veeela ludi ho nemalo v laske kvoli tomu co vsetko robil...ale bum jedneho dna sa dozviem ze zacal hulit...pytam sa ze preco on co bol vzdy proti tomu a kazdemu kto hulil tak nadaval...no a povedal mi ze z chlastu uz mu prepinalo, mal vela nepriatelov a za kazdu blbost sa chcel bit a odkedy huli tak uz taketo veci neriesi, jednoducho ma v p*ci..je kludny a nepotrebuje sa s nikym pobit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 11:01 Predmet: |
|
|
Napisal som tam ze nepriamo, tj. keby ste nehulili dileri nemaju co robit, nemaju prachy a k detom sa to nema jak dostat  |
...a preto vety zacinajuce keby u mna nikdy nehrali ziadnu rolu. ako keby si napisal ze keby nebolo zbrani, nebolo by vojen a potom obvinil sportovych strelcov a polovnikov. samotna myslienka je sice pekna ale skutocnost je ovela komplikovanejsia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MicHo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 233
Zaslal: 10 Jan 2008, 11:31 Predmet: |
|
|
som jednoducho za... prečo? je to oveľa menej škodlivé ako alkohol a oveľa lepšie a chutnejšie a keby ľudia viac "húlili" tak by na svete nebolo toľko agressorov a vojen... to je časť môjho názoru...
a nechápem, ked chlapec dostane 5rokov za to, že mu našli nejakú tú rastlinu niekde doma alebo mal niečo pri sebe, ked alkohol robí oveľa viac problémov a nijak extra sa to nerieši... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2407
Zaslal: 10 Jan 2008, 16:24 Predmet: |
|
|
| MicHo napísal: |
| je to oveľa menej škodlivé ako alkohol a oveľa lepšie a chutnejšie Very Happy a keby ľudia viac "húlili" tak by na svete nebolo toľko agressorov a vojen... to je časť môjho názoru... |
Su aj studie ktore dokazuju, ze dlhodobe uzivanie marihuany sposobuje u niektorych jednincov agresivitu.
Osobne som mal moznost sa s takymi ludmi stretnut. Ked boli v nahulenom stave boli este celkom normalny, ale ked nie tak boli nervozny a aj agresivny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 345
Zaslal: 10 Jan 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
hh moj spolubyvajuci k tomu asi speje s takym castim hulenim uz mysli asi iba na travu ale inak je vpohode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 213 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
No som za legalizáciu. Jeden z dôvodov je aj to že zakázané ovocie najlepšie chutí takže keď bude marihuana legal tak snáď nebudú huliť 13-roční ďalšie dôvody sú že potom nebude problém s pestovaním technického konope...
| Citácia: |
| Konope, alebo Cannabis Sativa L. je jednoročná, dvojdomá olejnatá a najviac diskutovaná bylina na tejto planéte. Život tejto rastliny sa datuje už od praveku a samotného človeka sprevádza už po tisícročia pre svoje jedinečné, neoddiskutovateľné, liečivé vlastnosti a kompletné spracovanie. História konope mala všade v ľudovom lekárstve, aj u primitívnych národov svoje pevné miesto. Vzhľadom na svoje mnohotvárne použitie má veľký liečebný potenciál, ktorý využívali i starí lekári za dávnych dôb a na nešťastie súčasné lekárstvo naň takmer zabudlo. Taktiež rastlinou, ktorá dodávala vlákna na látky a papier, ale zároveň tiež čarovnou paličkou šamanov pre ich liečiteľné praktiky a živicou uzatvárajúcou rany, trvalo zaháňala chmáry, zmierňovala astmatické kŕče a slúžila ako upokojujúci prostriedok Je snáď možné nájsť podobné vlastnosti v niektorej inej rastline- Konopné vlákno vyniká veľkou pevnosťou a málokto vie, že tak obľúbené džínsy sa zo začiatku vyrábali práve z konope. Semená sú dôležité pre obživu a olej. Z konopného pazderia je možné vyrábať izolačné tabule, stavebné hmoty, tiež má vynikajúce vzduchotesné vlastnosti. Známe je využitie konope ako biomasy - jeho výhrevnosť je porovnateľná s bukovým drevom / cca 3 670 kalórií /, pričom konope rastie 12 x rýchlejšie. Je možné ho veľmi ľahko scukornatieť, dáva 60 % cukru a 20 % pentózanov. Za vynález papiera je možné tiež ďakovať stonke konope. V severnej Číne sa vyrábal prvý papier v histórii ľudstva. Skôr sa vyrábalo zo zvyškov stoniek aj uhlie, ktoré vraj bolo veľmi dobré pre strelný prach. Táto bylina ponúka kompletnú spracovateľnosť a medzi jej ďalšie prednosti patrí, že ani jej spracovanie a ani výrobky z nej nepredstavujú pre prírodu záťaž. Jedná sa totiž o 100% odbúrateľný materiál, čo je plne v súlade s teóriou trvale udržateľného rozvoja bez negatívnych vplyvov na životné prostredie. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 16:41 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
Su aj studie ktore dokazuju, ze dlhodobe uzivanie marihuany sposobuje u niektorych jednincov agresivitu.
Osobne som mal moznost sa s takymi ludmi stretnut. Ked boli v nahulenom stave boli este celkom normalny, ale ked nie tak boli nervozny a aj agresivny |
Ano, u niektorych.. Kazdopadne, tie skodlive dosledky dlhodobeho uzivania su velmi VAZNE. Co sa agresivity tyka, stretol som sa len s uplnym opakom. Ide o to, ze vystupuje charakter a dusevne rozpolozenie podvedomia a vedomia zaroven, prejavy su individualne - no agresivita? skor v mensine pripadov..
Legalizacia ? Nie, som proti - vela ludi sa necha zlakat "pohodickou" a dosledok bude vlastna lutost. Ta sice pride az ked je neskoro (prehulenie), no zodpovednost si nesie kazdy sam. Nech si pekne pestuju na secret flekoch a za domcekom, do vseobecne akceptovanej veci by to nemalo prist. Nie je to totiz zdrave, nech sa hada kto chce ako chce. Teda, ak chce ludstvo brat svoje "ciste" uvazovanie s uctou, ako prirodzenu prirodou danu schopnost, bez zasahu experimentovania s nim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2383 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Jan 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
Ja som nikoho nenapadal takze neviem preco by som sa mal "kludnit" Ide vsak o to ze mozte sa zhulit premna zamna az k smrti ak je to mozne, ale sami vidite ze aj koli vam sa to dostava k detom, a nic s tym nechcete robit, je vam to jedno, vam ide iba o to aby ste si zahulili. Uz tym ze neviete o dosledkoch, sice nie priamich, svojich cinov ukazuje ze by ste nemali mat ziadnu zodpovednost. Alebo ste tak lahostajny ze by ste radsej obetovali aj 30 tisic deti aby ste sa mohli zhulit s kamaratom na srot . Dojdite na napad ako to spravit aby sa k tomu nedostali ludia pod 18 a budem hlasovat za dekriminalizaciu. |
o com kur*a tocis? si si precital co som pisal? som pisal ze k detom by sa to nemalo dostat a neviem na koho vlastne reagujes.ja nehulim/uz ni euznavam) a detom som travu nikdy nedaval...
sa konecne spametaj,precitaj si o com piseme,zamysli sa nad tym az tak tu zacni psiat lebo pises sprostosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 16:09 Predmet: |
|
|
| myslim ze ganja nicim neskodi... kazdy ma svoj osobny nazor ale nebolo by odveci keby sa to zlegalizovalo ako v holandsku lebo co je zakazane fakt to chce viac ludi a vysoka cena... takze tak noo... travu hulili samani liecili tym kopu ludi a este som nevidel takeho cloveka ktory by bol z travy uplne v pi*i dlhodobo... ano videl som narkomanov, ktorí boli v riti z toho ale je to o tom ci clovek si da nejaky ten prask a ma dobru naladu alebo si da piko je mu fajn a na druhy den sa nevie postavit z postele... ale to je zas o niecom inom pretoze trava by nemala spadat pod DROGY !!! ked niekto povie ze trava je droga nepaci sa mi to... to je moj nazor, zavislost je mozna, ale zase ide o silu psychiky cloveka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 16:33 Predmet: |
|
|
| myslim ze tento problem vyriesia coffeeshopy po celom svete |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 773 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
Som urcite za legalizaciu,tie tresty za to ze si chces s par kamosmi trosku zahulit su NEPRIMERANE vysoke,to aby niekto dostal 2 roky na tvrdo za to ze sa zhuli s kamosmi je nenormalne.Pre boha vsak tym nikomu neskodi,maximalne svojim plucam OMG.Niekto opity niekoho zrazi na prechode a ma z toho prd
Travicka je obcas dobra,pri castom uzivani myslim skodi,pri zahuleni raz za 2-3 tyzdne to na zdravie nema absolutne ziadne dosledky...
//A na trave sa zavislost nevybuduje,ja napriklad nejsom nejaky HULIC,uz dlhooo si zahulim raz za mesiac,nikdy nie castejsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|