Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 31, 32, 33  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Stav: Odhlásený
Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 19:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

pishta napísal:
Pre boha vsak tym nikomu neskodi,maximalne svojim plucam OMG
Na to sa da dobre odpovedat tymto topicom

Pokial v spolocnosti budu existovat odporcovia drog vratane marihuany tak minimalne moralnym vyvojom hulenie v takej spolocnosti skodit bude.
pishta napísal:
Niekto opity niekoho zrazi na prechode a ma z toho prd
5 az 10 rokov je podla teba prd?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
abstraktt
Expert
Expert

Založený: 31.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 20:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

2 kali

milujem tieto kolektivisticke bludy
"Pokial v spolocnosti budu existovat odporcovia drog vratane marihuany tak minimalne moralnym vyvojom hulenie v takej spolocnosti skodit bude"

spolocnost sem spolocnost tam, spolocnost nema ruky ani nohy, spolocnosti nemoze skodit, nezmyselna konstrukcia a prosim ta netahaj sem moralku
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 10:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Skusali ste niekto konopnu masť?NIC mi nezabralo na alergiu(exem,alergicke vyrazky) lepsie ako konopna mast;),takisto na bolave klby to som ale neskusal...a na vela dalsich zdravotnych problemov je super...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
peterkozel
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 22.06.2006

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 11:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

pishta napísal:
Skusali ste niekto konopnu masť?NIC mi nezabralo na alergiu(exem,alergicke vyrazky) lepsie ako konopna mast;),takisto na bolave klby to som ale neskusal...a na vela dalsich zdravotnych problemov je super...
pocul som ze nejaka starsia zenska doma pestovala a zabasli ju a nakoniec aj omilostili lebo sa zistilo ze pestovala ganju koli tomu ze si vyrabala mast a prikladala na klby, ze nic jej nepomohlo lepsie ako trava
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Máj 2008, 11:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj o tom som aj ja pocul,aspon tu mast by mohli zlegalizovat kedze z toho sa nezhulite...
ak trpite ekzemom z alergie treba skusit,len sa ta mast tazko zhana,lebo na nu treba celkom dost ganje a aj dlho sa vyraba...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.04.2008

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 19:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

mohli by to dať aspoň na predpis...ak to trochu pomáha na Parkinsona, roztrúsenú sklerózu atď.
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Este taky detail ze na SK je zakazane aj pestovanie technickej konope,z ktorej sa nezhulite,maximalne z nej urobite nejaky textil,mast alebo stavebny material...

Pozrite si videjko http://www.youtube.com/watch?v=0fEH30yNET0
Návrat hore
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 22:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Co tym stracas? Cool
Návrat hore
Nino
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 22:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne je to fuk ci bude zlegalizovana ci nie...ja nehulim cize mam to v pazi Razz
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 17 Máj 2008, 23:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Co tym stracas? Cool
No ja obcasne legalne zahulenie,mozem sa bat ze dostanem rok na tvrdo za to ze si raz za mesiac zahulim...Spolocnost prichadza tym ze je zakazane aj technicke konope o mnozstvo produktov vyrabaneho z nej...

Vyuzitie konopy siatej http://www.konopa.sk/index.php?page=4

Ludia proste zakazali existenciu rastliny iba preto ze sa z nej da vyrobit droga...

Tato tema je ale dost diskutabilna lebo je mi jasne co by legalizacia sposobila na SK,uz to vidim...deti by v tom videli "neskodny ulet" ako vidia aj v alkohole,teraz predsalen pre tym maju trosku respektu,aspon v mladsom veku
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 0:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pishta.. podľa mňa je to dobre tak, ako to je.. prečo by sme to mali legalizovať?.. dopadne to ako s alkoholom a mladistvými.. Rolling Eyes kadejaké 13 ročné deti roz*ebané na mol.. minule som jednu videl, ako ju ťahajú "kamaráti" a dievča o seba pochybujem, že vedelo.. Rolling Eyes
Hmm.. vedel si napríklad, že v niektorých štátoch USA (neviem presne, či všetky, alebo len niektoré) je zakázané pestovanie maku.. aby sa z toho nerobilo ópium.. a majú ho tam zakázané aj predávať.. neviem, či je to 100% pravda, ale počul som to v telke, keď sem prišiel neviem, nejaký americký funkcionár, tak vravel, že oni to tam nemôžu.. a dal si makové slíže.. Very Happy
Takže ešte raz.. Smile nechajme to tak, ako to je.. a keby niekto niečo chcel, tak sa to dá vybaviť na špeciálny predpis.. ale len pre osobné účely.. tak, ako je to myslím aj teraz.. Smile
Návrat hore
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.09.2005

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 0:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

pishta napísal:
...
Ja len obdivuje to, ze ziadny priemyselny zavod nechce dekriminalizovat konope koli takym udajne skvelim vyrobkom.
Za to kazdy kto si "raz za cas s kamaratmi zahuli" by velmi rad vyrabal masticky a svetre z konope Very Happy To je mi nahodicka Very Happy
btw. ako keby si nemal dalsich milion latok a rastlin ktore maju halucinogenne ucinky ale nejsu osetrene legislativou Rolling Eyes
Návrat hore
pishta
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 0:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
Ja len obdivuje to, ze ziadny priemyselny zavod nechce dekriminalizovat konope koli takym udajne skvelim vyrobkom.
Za to kazdy kto si "raz za cas s kamaratmi zahuli" by velmi rad vyrabal masticky a svetre z konope Very Happy To je mi nahodicka Very Happy
btw. ako keby si nemal dalsich milion latok a rastlin ktore maju halucinogenne ucinky ale nejsu osetrene legislativou Rolling Eyes
Ale chceli by,len jaksik je lahsie produkty vyrabat v cechach kde je technicke konope legalne...ako tu bojovat o dekriminalizaciu...

No ved su aj ine halucinogenne a psychotropne rastilny,salvia lysohlavky atd. tak mozu rovno povolit aj to konope:D

Ale suhlasim s tym ze na slovensku by dekriminalizacia asi nedopadla dobre...ako som uz vyssie pisal

ZitePunkom napísal:
.. a keby niekto niečo chcel, tak sa to dá vybaviť na špeciálny predpis.. ale len pre osobné účely.. tak, ako je to myslím aj teraz.. Smile
No o tom pochybujem ze by sa to na SK dalo legalne vybavit...to sa dalo vybavit maximalne v amerike v 70. a 80. rokoch
Návrat hore
ViRuS
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 10.01.2005

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 7:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ujo Marky napísal:
vies u nas nie je ziadna textilna resp. polnohospodarska firma taka velka aby mohla ovplyvnovat politiku, kedze vlada sa nejako o tieto veci sama nestara. a preco by sa mali o to snazit zahranicne firmy ked bez problemov mozu pestovat konope rovnakej kvality v inych krajinach ako v cechach, rakusku, holandsku, francuzsku,...?
Návrat hore
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 18 Máj 2008, 9:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

pishta napísal:
No ja obcasne legalne zahulenie,mozem sa bat ze dostanem rok na tvrdo za to ze si raz za mesiac zahulim...Spolocnost prichadza tym ze je zakazane aj technicke konope o mnozstvo produktov vyrabaneho z nej...
To prve, bez toho sa da zit

Ak bude zlegalizovane konope na technicke uceli budes uz spokojny, kedze ti tak neuveritelne zalezi na spolocnosti?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 31, 32, 33  Ďalšia
Strana 24 z 33

Prejdi na: