|
|
|
| Autor |
Správa |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 12 Máj 2008, 19:19 Predmet: |
|
|
| pishta napísal: |
| Pre boha vsak tym nikomu neskodi,maximalne svojim plucam OMG |
Na to sa da dobre odpovedat tymto topicom
Pokial v spolocnosti budu existovat odporcovia drog vratane marihuany tak minimalne moralnym vyvojom hulenie v takej spolocnosti skodit bude.
| Niekto opity niekoho zrazi na prechode a ma z toho prd |
5 az 10 rokov je podla teba prd? |
|
| Návrat hore |
|
 |
abstraktt Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 182
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:44 Predmet: |
|
|
2 kali
milujem tieto kolektivisticke bludy
"Pokial v spolocnosti budu existovat odporcovia drog vratane marihuany tak minimalne moralnym vyvojom hulenie v takej spolocnosti skodit bude"
spolocnost sem spolocnost tam, spolocnost nema ruky ani nohy, spolocnosti nemoze skodit, nezmyselna konstrukcia a prosim ta netahaj sem moralku |
|
| Návrat hore |
|
 |
pishta Light Professional

Stav:  Založený: 19.01.2005 Príspevky: 773 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 10:55 Predmet: |
|
|
| Skusali ste niekto konopnu masť?NIC mi nezabralo na alergiu(exem,alergicke vyrazky) lepsie ako konopna mast;),takisto na bolave klby to som ale neskusal...a na vela dalsich zdravotnych problemov je super... |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 842 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 11:14 Predmet: |
|
|
| Skusali ste niekto konopnu masť?NIC mi nezabralo na alergiu(exem,alergicke vyrazky) lepsie ako konopna mast;),takisto na bolave klby to som ale neskusal...a na vela dalsich zdravotnych problemov je super... |
pocul som ze nejaka starsia zenska doma pestovala a zabasli ju a nakoniec aj omilostili lebo sa zistilo ze pestovala ganju koli tomu ze si vyrabala mast a prikladala na klby, ze nic jej nepomohlo lepsie ako trava |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 16 Máj 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
jj o tom som aj ja pocul,aspon tu mast by mohli zlegalizovat kedze z toho sa nezhulite...
ak trpite ekzemom z alergie treba skusit,len sa ta mast tazko zhana,lebo na nu treba celkom dost ganje a aj dlho sa vyraba... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
| mohli by to dať aspoň na predpis...ak to trochu pomáha na Parkinsona, roztrúsenú sklerózu atď. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Máj 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
Este taky detail ze na SK je zakazane aj pestovanie technickej konope,z ktorej sa nezhulite,maximalne z nej urobite nejaky textil,mast alebo stavebny material...
Pozrite si videjko http://www.youtube.com/watch?v=0fEH30yNET0 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 22:12 Predmet: |
|
|
Co tym stracas?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 442 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
mne je to fuk ci bude zlegalizovana ci nie...ja nehulim cize mam to v pazi  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 17 Máj 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
| Ujo Marky napísal: |
Co tym stracas?  |
No ja obcasne legalne zahulenie,mozem sa bat ze dostanem rok na tvrdo za to ze si raz za mesiac zahulim...Spolocnost prichadza tym ze je zakazane aj technicke konope o mnozstvo produktov vyrabaneho z nej...
Vyuzitie konopy siatej http://www.konopa.sk/index.php?page=4
Ludia proste zakazali existenciu rastliny iba preto ze sa z nej da vyrobit droga...
Tato tema je ale dost diskutabilna lebo je mi jasne co by legalizacia sposobila na SK,uz to vidim...deti by v tom videli "neskodny ulet" ako vidia aj v alkohole,teraz predsalen pre tym maju trosku respektu,aspon v mladsom veku |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 0:14 Predmet: |
|
|
Pishta.. podľa mňa je to dobre tak, ako to je.. prečo by sme to mali legalizovať?.. dopadne to ako s alkoholom a mladistvými.. kadejaké 13 ročné deti roz*ebané na mol.. minule som jednu videl, ako ju ťahajú "kamaráti" a dievča o seba pochybujem, že vedelo..
Hmm.. vedel si napríklad, že v niektorých štátoch USA (neviem presne, či všetky, alebo len niektoré) je zakázané pestovanie maku.. aby sa z toho nerobilo ópium.. a majú ho tam zakázané aj predávať.. neviem, či je to 100% pravda, ale počul som to v telke, keď sem prišiel neviem, nejaký americký funkcionár, tak vravel, že oni to tam nemôžu.. a dal si makové slíže..
Takže ešte raz.. nechajme to tak, ako to je.. a keby niekto niečo chcel, tak sa to dá vybaviť na špeciálny predpis.. ale len pre osobné účely.. tak, ako je to myslím aj teraz..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 739 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 0:29 Predmet: |
|
|
Ja len obdivuje to, ze ziadny priemyselny zavod nechce dekriminalizovat konope koli takym udajne skvelim vyrobkom.
Za to kazdy kto si "raz za cas s kamaratmi zahuli" by velmi rad vyrabal masticky a svetre z konope To je mi nahodicka
btw. ako keby si nemal dalsich milion latok a rastlin ktore maju halucinogenne ucinky ale nejsu osetrene legislativou  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Máj 2008, 0:37 Predmet: |
|
|
Ja len obdivuje to, ze ziadny priemyselny zavod nechce dekriminalizovat konope koli takym udajne skvelim vyrobkom.
Za to kazdy kto si "raz za cas s kamaratmi zahuli" by velmi rad vyrabal masticky a svetre z konope To je mi nahodicka
btw. ako keby si nemal dalsich milion latok a rastlin ktore maju halucinogenne ucinky ale nejsu osetrene legislativou  |
Ale chceli by,len jaksik je lahsie produkty vyrabat v cechach kde je technicke konope legalne...ako tu bojovat o dekriminalizaciu...
No ved su aj ine halucinogenne a psychotropne rastilny,salvia lysohlavky atd. tak mozu rovno povolit aj to konope:D
Ale suhlasim s tym ze na slovensku by dekriminalizacia asi nedopadla dobre...ako som uz vyssie pisal
| ZitePunkom napísal: |
.. a keby niekto niečo chcel, tak sa to dá vybaviť na špeciálny predpis.. ale len pre osobné účely.. tak, ako je to myslím aj teraz..  |
No o tom pochybujem ze by sa to na SK dalo legalne vybavit...to sa dalo vybavit maximalne v amerike v 70. a 80. rokoch |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1227 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 7:28 Predmet: |
|
|
Za to kazdy kto si "raz za cas s kamaratmi zahuli" by velmi rad vyrabal masticky a svetre z konope To je mi nahodicka  |
vies u nas nie je ziadna textilna resp. polnohospodarska firma taka velka aby mohla ovplyvnovat politiku, kedze vlada sa nejako o tieto veci sama nestara. a preco by sa mali o to snazit zahranicne firmy ked bez problemov mozu pestovat konope rovnakej kvality v inych krajinach ako v cechach, rakusku, holandsku, francuzsku,...? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 18 Máj 2008, 9:04 Predmet: |
|
|
| No ja obcasne legalne zahulenie,mozem sa bat ze dostanem rok na tvrdo za to ze si raz za mesiac zahulim...Spolocnost prichadza tym ze je zakazane aj technicke konope o mnozstvo produktov vyrabaneho z nej... |
To prve, bez toho sa da zit
Ak bude zlegalizovane konope na technicke uceli budes uz spokojny, kedze ti tak neuveritelne zalezi na spolocnosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|