Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
sulo34
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zajimava tema ..toto ja osobne som prpoti ale ked som pisal socku spytal som sa otca co si o tom mysli a vravel ze by mali marihuanu povolit , ze potom to prestane fetakov lakat ked to bude vsade ze kedysi to rastlo volne a nikto nemal potrebu hulit ale co sa mi viac pacilo .. ked vravel ze jak sa konope kedysi umyvalo v potocku a potom po potocku plavali vypecene ryby a kacky ..... jaka bola sranda pozerat
:D
-
moosha
Darca
Teraz cez vikend sme boli na chate nasich znamych. Maju dceru, moja vyborna kamaratka. Bola na vymennom pobyte v Holandsku, v Amsterdame. Samozrejme, hulilo sa kade sa chodilo lebo dozor bol na ubytovni furt. No dosla domov z letiska, s jej mamou som tam bol. Dosla na tu chatu, hovorila zazitky jak bola na yachte etc. Mama sa jej spytala ze ci hulila... Ona (inak ju obdivujem) ze hej. Mama nic ze ake to bolo a ze kde to pestuju proste normalka. No jak sa to jej foter dozvedel KONEC PEKLO, nazor je***.ty tazko na hlavu. Brana k tvrdyn drogam, okamzita zavislost, abstaky,... Mal som sto chuti povedat "si kok.t ti je*e uplne na cisto?" ale boli tam rodicia a nejaky ten respekt voci seniorom mam. Ale nechapem, dcera im ide do Holandska, jedna z mala ak nie jedina krajina kde je trava povolena a on zhrozeny ze "jeho dcera fajcila marihuanu"... Ti co tam s nou boli tak ich rodicia im dali € navyse keby ze chcu hulit. On si proste o nej mysli ze je blba a ona blba nie je. Cize jeho nazor na travu sa odvinul od toho, ze on si mysli nieco o svojej dcere ktora bola v Holandsku a fajcila G. Ani nevie ako taka trava vyzera, ani ju neskusil proste nic. Ja som, trosku drzo sice ich konverzaciu pri odchode ukoncil vetou "vies co? daj si spek, mozno na nieco prides". Asi pre neho jedine riesenie. Potrebujem vediet ako inak zmenit jeho nazor, lebo aj mna to Holandskou caka a pravdepodobne ovplyvni aj nazor mojho fotra aby som nedopadol podobne...
Tak ako bolo vyssie uvedene. Ziadny z rodicov asi nechce aby jeho dieta fajcilo, pilo alebo hulilo. Ine je to podla mna v rodinach kde sa fajci a pije normalne denne. A takisto len potvrdim t0m4s3-ho nazor, ked sa clovek osamostatni tak si moze robit co chce. A nemyslim si, ze marihuana je az tak navykova ako o nej kazdy hovori, alebo ze je to droga. To, ze sa clovek ma fajn po jej uziti a vidi nejake veci krajsie tak to nie je nic zle podla mna.
-
Začiatok Konca
Professional
-
peterkozel
Medium Professional
Ah, zase niekto objavil Ameriku...dávno sa už vie, že dlhodobé užívanie marihuany spôsobuje zhoršenie krátkodobej pamäte. Okrem iných neurologických porúch...peterkozel napísal:http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/201393/ ... e-neskodne
//tak teda spresnenie - dlhodobé a intenzívne
//tak áno...málokto...ale skúmali sa následky dlhodobého a intenzívneho užívania, ja tu nehovorím o tom, že aká strašná vec je tá marihuana, lebo ak ju budeš fajčiť 20 rokov v kuse každý deň, tak sa ti zmenší hippocampus
A co je to dlhodobe uzivanie marihuany? 4 roky kazdy den po 2 jointy? To mozno, ale nemyslim, ze clovek co fajci marihuanu raz do tyzdna bude mat nejake poruchy pamate. 
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 17:06 )
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 17:06 )
Nad tym by sa uz dalo uvazovat. Ale zas malokto fajci marihuanu denno-denne 20 rokov. Nemyslis?Kaonashi napísal://tak teda spresnenie - dlhodobé a intenzívne
-
The Calvin
Star
Ale pravidelne fajcenie je aj to ak si niekto da kazdy piatok a sobotu
Ze ide von z partiou a da si za sluka a vipije si domof pride na bomby a potom ide este aj v sobotu-To je asi tak cez skolsky rok alebo mimo leta
pretoze v lete to moze byt aj kazdy no ne ze uplne kazdy den ale proste v lete si da za sluka (samozrejme ked ma peniaze) castejsie ako inokedy
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 14:48 )
A este k tej legalizacii
Mne je jedno ci bude legalna alebo nie pretoze kupit sa da tak ci tak a aj fajcit sa bude tak ci tak rozdiel bude len v tom ze to bude legalne. Kludne by stacilo keby neboli take upne debilitne tresty za uzivanie travy ved dostat niekolko rokou zato ze si zapali travickua prichitia ho potom je fakt debilina
Ze ide von z partiou a da si za sluka a vipije si domof pride na bomby a potom ide este aj v sobotu-To je asi tak cez skolsky rok alebo mimo leta
pretoze v lete to moze byt aj kazdy no ne ze uplne kazdy den ale proste v lete si da za sluka (samozrejme ked ma peniaze) castejsie ako inokedy
//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 14:48 )
A este k tej legalizacii
Mne je jedno ci bude legalna alebo nie pretoze kupit sa da tak ci tak a aj fajcit sa bude tak ci tak rozdiel bude len v tom ze to bude legalne. Kludne by stacilo keby neboli take upne debilitne tresty za uzivanie travy ved dostat niekolko rokou zato ze si zapali travickua prichitia ho potom je fakt debilina
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
ja poznam par ludi co fajcia velmi casto, napriklad kym ide do roboty tak si da kazde rano dve bonga a ked pride z roboty tak si zahuli zase, a nezda sa mi ze by bol nejaky vymeteny bol to moj kolega v robote a teraz si zohnal vymakany flek a zaraba jak svina...dalej poznam chalana co fajci zelinu uz 7 rokov niekolko krat do tyzdna(ked ma tak fajci stale x-krat za den) a teraz chodi na vysoku skolu a zvlada v pohode...takze co ja viem, podlamna to zalezi aj od cloveka ako to na neho posobi, ale je zas pravda ze toto sa im moze vsetko vypomstit neskor...ViRuS napísal:20 rokov fajcenia viac ako 5 jointov denne to uz nie je uzivanie ale fungovanie na marihuane... ako uz pisal kaonashi nie je to nic nove... ale tiez nepoznam nikoho kto by tolko sfajcil za den
-
El Bastardo
Light Star
fajčenie marihuany
nefajčiť len preto že to je protizákonné..hmm no neviem keby človek rečpektoval všetky zákony tak by nebol nič viac ako nástroj.Zakážu chodenie von po 18:00 a ja s tým budem súhlasiť ?len preto že tak hovorí zákon ja na fajčení marihuany nevidím nič zlé.Pokial človek neobťažuje svojim správaním ostatných ľudí nech si robí čo chce.
Predvčerom som čítal takú knižku o priemyselnom využití konope. Bolo tam popísaných kopa veci, cez historiu, šlachtenie, odrody, spôsoby spracovania a samozrejme využitie.
Myslím, že pre technické účely by sa mala konopa využívať. Okrem širokeho využitie v priemysle by to malo aj jednú výhodu, ktorá by bola paradoxom - odzvonilo by outdoorovým a z časti aj sklenníkovým - šlachteným psychoaktívnym odrodám. Bežný 3-4 metrový samec ma rozptyl peľu až do okruhu 250 metrov, čo by uplne znehodnotilo šlachtené samičky (ktore sa hulia jedine neopelene).
Čo sa týka indooru, maniaci čo investovali tisice do kúpi či výroby growboxov budu pestovať či je to legalne alebo nie.
Myslím, že pre technické účely by sa mala konopa využívať. Okrem širokeho využitie v priemysle by to malo aj jednú výhodu, ktorá by bola paradoxom - odzvonilo by outdoorovým a z časti aj sklenníkovým - šlachteným psychoaktívnym odrodám. Bežný 3-4 metrový samec ma rozptyl peľu až do okruhu 250 metrov, čo by uplne znehodnotilo šlachtené samičky (ktore sa hulia jedine neopelene).
Čo sa týka indooru, maniaci čo investovali tisice do kúpi či výroby growboxov budu pestovať či je to legalne alebo nie.
-
Začiatok Konca
Professional
Re: fajčenie marihuany
Pokiaľ tým neobťažuje ostatných.. keď vidím niektorých feťákov, .. ale to je na inokedy.. áno, pokiaľ s tým neotravujú, nech si to fajčia.. sú to ich sračky.. Ako v USA, keď šoféruješ pod vplyvom alkoholu.. ak nič nespravíš, nemáš nič, ale ak nabúraš, alebo nebodaj niekoho zabiješ, tak sa ti to pekne všetko zráta aj to, že si bol na*ebaný.. tak by to mali robiť s trávou..Fondo napísal:nefajčiť len preto že to je protizákonné..hmm no neviem keby človek rečpektoval všetky zákony tak by nebol nič viac ako nástroj.Zakážu chodenie von po 18:00 a ja s tým budem súhlasiť ?len preto že tak hovorí zákon ja na fajčení marihuany nevidím nič zlé.Pokial človek neobťažuje svojim správaním ostatných ľudí nech si robí čo chce.
Re: fajčenie marihuany
čo také môže spôsobiť taký zhulákaný človiečik? (ale samozrejme aj keď sústredenosť na riadenie je možno ešte väčšia než za triezva, za volant by som ich nepúšťal).. jediné čím sa väčšinou taký zhulenec previní je.. že je zhulenýZitePunkom napísal:tak by to mali robiť s trávou..
-
Začiatok Konca
Professional
Áno, pokiaľ tú trávu rieši pre seba, nedávaju a neponúka ju neplnoletým.. neprechádza na ťažšie drogy, nejde do ústavu a tam nepoberá dane, ktorí platia slušní a normálni ľudia.. Do vtedy je to jeho vec..
a za volant určite nie.. čo ak sa v tej chvíli namotá na inú vec, ako je riadenie auta?.. kto to má vedieť?..