Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 22:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Jej potencialna skodlivost.
Potencionálne škodlivý je aj život, lebo na konci každý zomrie... Ale vážne: to, že niečo môže škodiť neznamená, že aj škodí. Každý hovorí o možných následkoch - len tie dôkazy nikde (a nejaké vedecké teoretické úvahy: prosím, papier dokážem popísať sám).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pishta
Light Professional
Light Professional

Založený: 19.01.2005

PríspevokZaslal: 20 Máj 2008, 23:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja by som mal srdce na mieste keby bola na SK situacia ako v cesku...
Nic viac nic menej.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sulo34
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.06.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

zajimava tema ..toto ja osobne som prpoti ale ked som pisal socku spytal som sa otca co si o tom mysli a vravel ze by mali marihuanu povolit , ze potom to prestane fetakov lakat ked to bude vsade ze kedysi to rastlo volne a nikto nemal potrebu hulit ale co sa mi viac pacilo .. ked vravel ze jak sa konope kedysi umyvalo v potocku a potom po potocku plavali vypecene ryby a kacky ..... jaka bola sranda pozerat Very HappyVery Happy
Návrat hore
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Založený: 14.09.2005

PríspevokZaslal: 24 Máj 2008, 12:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

THC je nerozpustne vo vode alebo velmi malo rozpustne Laughing
Asi moc pocuval ludovky Very Happy Mocila Konopa Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
moosha
Light Star
Light Star

Založený: 02.05.2008

PríspevokZaslal: 25 Máj 2008, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teraz cez vikend sme boli na chate nasich znamych. Maju dceru, moja vyborna kamaratka. Bola na vymennom pobyte v Holandsku, v Amsterdame. Samozrejme, hulilo sa kade sa chodilo lebo dozor bol na ubytovni furt. No dosla domov z letiska, s jej mamou som tam bol. Dosla na tu chatu, hovorila zazitky jak bola na yachte etc. Mama sa jej spytala ze ci hulila... Ona (inak ju obdivujem) ze hej. Mama nic ze ake to bolo a ze kde to pestuju proste normalka. No jak sa to jej foter dozvedel KONEC PEKLO, nazor je***.ty tazko na hlavu. Brana k tvrdyn drogam, okamzita zavislost, abstaky,... Mal som sto chuti povedat "si kok.t ti je*e uplne na cisto?" ale boli tam rodicia a nejaky ten respekt voci seniorom mam. Ale nechapem, dcera im ide do Holandska, jedna z mala ak nie jedina krajina kde je trava povolena a on zhrozeny ze "jeho dcera fajcila marihuanu"... Ti co tam s nou boli tak ich rodicia im dali € navyse keby ze chcu hulit. On si proste o nej mysli ze je blba a ona blba nie je. Cize jeho nazor na travu sa odvinul od toho, ze on si mysli nieco o svojej dcere ktora bola v Holandsku a fajcila G. Ani nevie ako taka trava vyzera, ani ju neskusil proste nic. Ja som, trosku drzo sice ich konverzaciu pri odchode ukoncil vetou "vies co? daj si spek, mozno na nieco prides". Asi pre neho jedine riesenie. Potrebujem vediet ako inak zmenit jeho nazor, lebo aj mna to Holandskou caka a pravdepodobne ovplyvni aj nazor mojho fotra aby som nedopadol podobne...
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Máj 2008, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jeho nazor nezmenis. On tam ma tvrdo zakorenene v sebe, proste trava je zla a hotovo. Masaz mozgov odporcov travy tiez prispeje k takemuto nazoru. Proste sa na to vykasli a ako sa vravi "drz hubu a krok". Ked sa babena ostamostani moze si robit co len bude chciet, nic jej neutecie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 05.08.2004

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 17:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neviem comu sa cudovat, je uplne normalne ze rodic nechce aby jeho dieta skusalo nieco na com sa moze stat zavysle - cigarety, alkohol, marihuana.

Za toho "speka" ti mal dat facku Laughing .
Návrat hore
yazoo
Star
Star

Založený: 05.03.2008

PríspevokZaslal: 31 Máj 2008, 17:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ako bolo vyssie uvedene. Ziadny z rodicov asi nechce aby jeho dieta fajcilo, pilo alebo hulilo. Ine je to podla mna v rodinach kde sa fajci a pije normalne denne. A takisto len potvrdim t0m4s3-ho nazor, ked sa clovek osamostatni tak si moze robit co chce. A nemyslim si, ze marihuana je az tak navykova ako o nej kazdy hovori, alebo ze je to droga. To, ze sa clovek ma fajn po jej uziti a vidi nejake veci krajsie tak to nie je nic zle podla mna.
Návrat hore
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 01 Jún 2008, 12:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej.. pokiaľ je dospelý, sám za seba zodpovedný.. pokiaľ neprejde na silnejšie drogy.. pokiaľ do toho nezaťahuje iných.. pokiaľ sa nestane drogovo závislý a my mu musíme platiť liečenie.. pokiaľ... dôvodov máš strašne veľa..
Návrat hore
peterkozel
Light Professional
Light Professional

Založený: 22.06.2006

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 11:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/201393/fajcenie-marihuany-nie-je-neskodne
Návrat hore
Kaonashi
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 20.04.2008

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 16:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

peterkozel napísal:
http://dnes.atlas.sk/kuriozitky/201393/fajcenie-marihuany-nie-je-neskodne
Ah, zase niekto objavil Ameriku...dávno sa už vie, že dlhodobé užívanie marihuany spôsobuje zhoršenie krátkodobej pamäte. Okrem iných neurologických porúch...

//tak teda spresnenie - dlhodobé a intenzívne
//tak áno...málokto...ale skúmali sa následky dlhodobého a intenzívneho užívania, ja tu nehovorím o tom, že aká strašná vec je tá marihuana, lebo ak ju budeš fajčiť 20 rokov v kuse každý deň, tak sa ti zmenší hippocampus Laughing ale už ten názov článku je smiešny...jednoducho dávno dokázaná vec, všetko má nejaké prínosy...ale aj nevýhody
Návrat hore
yazoo
Star
Star

Založený: 05.03.2008

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 17:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

A co je to dlhodobe uzivanie marihuany? 4 roky kazdy den po 2 jointy? To mozno, ale nemyslim, ze clovek co fajci marihuanu raz do tyzdna bude mat nejake poruchy pamate. :?

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2008, 17:06 )
Kaonashi napísal:
//tak teda spresnenie - dlhodobé a intenzívne
Nad tym by sa uz dalo uvazovat. Ale zas malokto fajci marihuanu denno-denne 20 rokov. Nemyslis?
Návrat hore
ViRuS
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 10.01.2005

PríspevokZaslal: 03 Jún 2008, 17:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

20 rokov fajcenia viac ako 5 jointov denne to uz nie je uzivanie ale fungovanie na marihuane... ako uz pisal kaonashi nie je to nic nove... ale tiez nepoznam nikoho kto by tolko sfajcil za den
Návrat hore
Calvin SFX
Light Star
Light Star

Založený: 27.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Jún 2008, 14:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale pravidelne fajcenie je aj to ak si niekto da kazdy piatok a sobotu

Ze ide von z partiou a da si za sluka a vipije si domof pride na bomby a potom ide este aj v sobotu-To je asi tak cez skolsky rok alebo mimo leta
pretoze v lete to moze byt aj kazdy no ne ze uplne kazdy den ale proste v lete si da za sluka (samozrejme ked ma peniaze) castejsie ako inokedy

//autoeditácia príspevku ( 04 Jun 2008, 14:48 )
A este k tej legalizacii

Mne je jedno ci bude legalna alebo nie pretoze kupit sa da tak ci tak a aj fajcit sa bude tak ci tak rozdiel bude len v tom ze to bude legalne. Kludne by stacilo keby neboli take upne debilitne tresty za uzivanie travy ved dostat niekolko rokou zato ze si zapali travickua prichitia ho potom je fakt debilina
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Založený: 22.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Jún 2008, 15:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

ViRuS napísal:
20 rokov fajcenia viac ako 5 jointov denne to uz nie je uzivanie ale fungovanie na marihuane... ako uz pisal kaonashi nie je to nic nove... ale tiez nepoznam nikoho kto by tolko sfajcil za den
ja poznam par ludi co fajcia velmi casto, napriklad kym ide do roboty tak si da kazde rano dve bonga a ked pride z roboty tak si zahuli zase, a nezda sa mi ze by bol nejaky vymeteny bol to moj kolega v robote a teraz si zohnal vymakany flek a zaraba jak svina...dalej poznam chalana co fajci zelinu uz 7 rokov niekolko krat do tyzdna(ked ma tak fajci stale x-krat za den) a teraz chodi na vysoku skolu a zvlada v pohode...takze co ja viem, podlamna to zalezi aj od cloveka ako to na neho posobi, ale je zas pravda ze toto sa im moze vsetko vypomstit neskor...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33  Ďalšia
Strana 31 z 33

Prejdi na: