Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ViRuS
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.01.2005

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

2pacaveli sa pamata dobre... osobne som flash nemal ale bol som svedkom niekolkych takze zitepunkom urcite nie je jediny kto ho mal
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 14:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mal som a nie jeden(4, či 5), ale už ho mať nechcem, nie je to dobré.. a nechcem s tým mať už nič spoločné.. nie je mi ľúto, že som to spravil.. lebo už viem, že drogy a podobné sračky sú pi*ovina.. Wink
Návrat hore
dudo02
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 23.11.2006

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Opelena rastlina sa huliť nedá. Na konope sa fajči kvet. Keď sa kvet opelí, vytvoria sa semienka.
To este neznamena,ze tam neostane ziadna"zelen" na hulenie..Opelena trava sa da hulit.
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 14 Jún 2008, 20:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

dudo02 napísal:
To este neznamena,ze tam neostane ziadna"zelen" na hulenie..Opelena trava sa da hulit.
Máš pravdu. Aj stonky a listy sa dajú huliť. Teoreticky. Bežne sa však nefajčia z jedného prostého dôvodu - obsahujú výrazne menej THC ako samičie kvety a výrazne viac látok spôsobujúcich impotenciu, spaľovaný chlorofil má horkú chuť. ..
Preto som o nich ani neuvažoval.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 0:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ZitePunkom napísal:
Mal som a nie jeden(4, či 5), ale už ho mať nechcem, nie je to dobré.. a nechcem s tým mať už nič spoločné.. nie je mi ľúto, že som to spravil.. lebo už viem, že drogy a podobné sračky sú pi*ovina.. Wink
Marihuana je len jedna z mnohych drog a vela z nich ma uplne ine ucinky. Takze vies akurat tak, ze marihuana ti nesadla, to je cele. Drogy su v podstate dobre, az tak dobre, ze su zle, pretoze clovek zacina byt zavisly na tom skvelom pocite po ich poziti.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 0:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslím, že to nie je pravda.. mal som po nej super stavy.. bolo mi fajn, všetko mi bolo smiešne.. ale po skončení stavu.. som si uvedomil.. na čo to je.. je to úplná hlúposť.. úplná zbytočnosť.. je to na nič.. Smile
Návrat hore
dudo02
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 23.11.2006

PríspevokZaslal: 15 Jún 2008, 8:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
Máš pravdu. Aj stonky a listy sa dajú huliť. Teoreticky. Bežne sa však nefajčia z jedného prostého dôvodu - obsahujú výrazne menej THC ako samičie kvety a výrazne viac látok spôsobujúcich impotenciu, spaľovaný chlorofil má horkú chuť. ..
Preto som o nich ani neuvažoval.
Ja nerozpravam o stonkach..Stonky fajcit-riadny humus..
Listy sa vsak bezne hulia..Hlavne tie mensie listky v okoli makov.Ak je dobra ganja,tak tie listky maju krasne krystaliky na sebe a je to skoro ako mak,co sa tyka sily.Dokonca to niekedy ma lepsiu chut..Taktiez hulenie opelenych makic(kvetov) je bezne ..Tam nie su len stonky.Normalne tam mas hmotu ako pri neopelenej,len mensie mnozstvo.Niekedy sa totiz Ganja opeli aj sama-hermafrodit..A ver tomu,ze sa to nevyhadzuje Wink .

//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 8:31 )
ZitePunkom napísal:
Myslím, že to nie je pravda.. mal som po nej super stavy.. bolo mi fajn, všetko mi bolo smiešne.. ale po skončení stavu.. som si uvedomil.. na čo to je.. je to úplná hlúposť.. úplná zbytočnosť.. je to na nič.. Smile
No pre mna je marihuana skvely sposob relaxu..Vacsinou sa v piatok zomelie nejaka party,chlast atd...Proste dobra zabava.Avsak clovek sa v sobotu rano zobudi s dobrou kocovinou..Mne osobne,je z chlastu zle aj na 3 den
..

Avsak ,ak sa zbehneme zopar ludi,pohulime,pokecame pozrieme telku atd.-dobre zahaluzime..Tiez dobra zabava.A na druhy den v sobotu ak vstanem-posilka a este si poobede zahram fotbal.Proste mi nic nieje.Pre mna je trava ovela lepsia droga ako chlast.

Samozrejme ak sa clovek dokaze uvolnit a bavit bez toho,aby si niecim"pomohol",netreba zbytocne riskovat.Avsak na toto treba mat aj partiu,ktora sa dokaze zabavat aj bez drog.Drogy ci uz trava,alkohol maju tendenciu cloveka"vabit",nakolko sa clovek pod ich vplyvom citi dobre,uvolnene..Ale ak to clovek zacne prehanat,tak ho vedlajsie ucinky drog mozu znicit,zabit.Najnebezpecnejsie na drogach je to,ze clovek si neuvedomi(mozno nechce uvedomit) hranicu,kedy to zacne prehanat..
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 11 Júl 2008, 18:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Da si niekto? Cool

02.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  54.57 kB
 Rozlíšenie:  720x482
 Prezretá:  32 krát

02.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
pryja
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: 11 Júl 2008, 19:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

ZitePunkom napísal:
Aj tak stále nechápem dôvod, prečo ľudia fajčia.. zopárkrát som to skúsil, ale nič mi to nedalo.. a nevidel som v tom pôžitok.. Rolling Eyes čo je na tom také?..
Tak, tak. Preto sme radsej piekli kolace Very Happy
A chutili, aj sranda potom bola. Az na ten smrad na cely barak. Mama skoro plakala, ze nas vsetkych zavru.
Tvrde drogy odsudzujem na celej ciare, ale co sa travy tyka: Kto chce, nech si zahuli.
A nedavno som citala clanok, ze v Holandsku shvalili zakaz fajcenia tabaku v podnikoch, lebo je vysoko rizikovy a zdraviu skodlivy, fajcit sa tam moze uz len cista marihuana.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33
Strana 33 z 33

Prejdi na: