|
|
|
| Autor |
Správa |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
| 2pacaveli sa pamata dobre... osobne som flash nemal ale bol som svedkom niekolkych takze zitepunkom urcite nie je jediny kto ho mal
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 976 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
Mal som a nie jeden(4, či 5), ale už ho mať nechcem, nie je to dobré.. a nechcem s tým mať už nič spoločné.. nie je mi ľúto, že som to spravil.. lebo už viem, že drogy a podobné sračky sú pi*ovina..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1067
Zaslal: 14 Jún 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
| Opelena rastlina sa huliť nedá. Na konope sa fajči kvet. Keď sa kvet opelí, vytvoria sa semienka. |
To este neznamena,ze tam neostane ziadna"zelen" na hulenie..Opelena trava sa da hulit.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2785 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 20:46 Predmet: |
|
|
| dudo02 napísal: |
| To este neznamena,ze tam neostane ziadna"zelen" na hulenie..Opelena trava sa da hulit. |
Máš pravdu. Aj stonky a listy sa dajú huliť. Teoreticky. Bežne sa však nefajčia z jedného prostého dôvodu - obsahujú výrazne menej THC ako samičie kvety a výrazne viac látok spôsobujúcich impotenciu, spaľovaný chlorofil má horkú chuť. ..
Preto som o nich ani neuvažoval.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 0:32 Predmet: |
|
|
| ZitePunkom napísal: |
Mal som a nie jeden(4, či 5), ale už ho mať nechcem, nie je to dobré.. a nechcem s tým mať už nič spoločné.. nie je mi ľúto, že som to spravil.. lebo už viem, že drogy a podobné sračky sú pi*ovina..  |
Marihuana je len jedna z mnohych drog a vela z nich ma uplne ine ucinky. Takze vies akurat tak, ze marihuana ti nesadla, to je cele. Drogy su v podstate dobre, az tak dobre, ze su zle, pretoze clovek zacina byt zavisly na tom skvelom pocite po ich poziti.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 976 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
Myslím, že to nie je pravda.. mal som po nej super stavy.. bolo mi fajn, všetko mi bolo smiešne.. ale po skončení stavu.. som si uvedomil.. na čo to je.. je to úplná hlúposť.. úplná zbytočnosť.. je to na nič..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1067
Zaslal: 15 Jún 2008, 8:31 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Máš pravdu. Aj stonky a listy sa dajú huliť. Teoreticky. Bežne sa však nefajčia z jedného prostého dôvodu - obsahujú výrazne menej THC ako samičie kvety a výrazne viac látok spôsobujúcich impotenciu, spaľovaný chlorofil má horkú chuť. ..
Preto som o nich ani neuvažoval. |
Ja nerozpravam o stonkach..Stonky fajcit-riadny humus..
Listy sa vsak bezne hulia..Hlavne tie mensie listky v okoli makov.Ak je dobra ganja,tak tie listky maju krasne krystaliky na sebe a je to skoro ako mak,co sa tyka sily.Dokonca to niekedy ma lepsiu chut..Taktiez hulenie opelenych makic(kvetov) je bezne ..Tam nie su len stonky.Normalne tam mas hmotu ako pri neopelenej,len mensie mnozstvo.Niekedy sa totiz Ganja opeli aj sama-hermafrodit..A ver tomu,ze sa to nevyhadzuje .
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2008, 8:31 )
Myslím, že to nie je pravda.. mal som po nej super stavy.. bolo mi fajn, všetko mi bolo smiešne.. ale po skončení stavu.. som si uvedomil.. na čo to je.. je to úplná hlúposť.. úplná zbytočnosť.. je to na nič..  |
No pre mna je marihuana skvely sposob relaxu..Vacsinou sa v piatok zomelie nejaka party,chlast atd...Proste dobra zabava.Avsak clovek sa v sobotu rano zobudi s dobrou kocovinou..Mne osobne,je z chlastu zle aj na 3 den
..
Avsak ,ak sa zbehneme zopar ludi,pohulime,pokecame pozrieme telku atd.-dobre zahaluzime..Tiez dobra zabava.A na druhy den v sobotu ak vstanem-posilka a este si poobede zahram fotbal.Proste mi nic nieje.Pre mna je trava ovela lepsia droga ako chlast.
Samozrejme ak sa clovek dokaze uvolnit a bavit bez toho,aby si niecim"pomohol",netreba zbytocne riskovat.Avsak na toto treba mat aj partiu,ktora sa dokaze zabavat aj bez drog.Drogy ci uz trava,alkohol maju tendenciu cloveka"vabit",nakolko sa clovek pod ich vplyvom citi dobre,uvolnene..Ale ak to clovek zacne prehanat,tak ho vedlajsie ucinky drog mozu znicit,zabit.Najnebezpecnejsie na drogach je to,ze clovek si neuvedomi(mozno nechce uvedomit) hranicu,kedy to zacne prehanat..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14127 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 283
Zaslal: 11 Júl 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
Aj tak stále nechápem dôvod, prečo ľudia fajčia.. zopárkrát som to skúsil, ale nič mi to nedalo.. a nevidel som v tom pôžitok.. čo je na tom také?.. |
Tak, tak. Preto sme radsej piekli kolace
A chutili, aj sranda potom bola. Az na ten smrad na cely barak. Mama skoro plakala, ze nas vsetkych zavru.
Tvrde drogy odsudzujem na celej ciare, ale co sa travy tyka: Kto chce, nech si zahuli.
A nedavno som citala clanok, ze v Holandsku shvalili zakaz fajcenia tabaku v podnikoch, lebo je vysoko rizikovy a zdraviu skodlivy, fajcit sa tam moze uz len cista marihuana.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|