|
| Autor |
Správa |
jaguarx8 Medium Expert

Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 92
Zaslal: 28 Sep 2007, 15:48 Predmet: Demonoid down!! |
|
|
http://www.cdr.cz/a/22491
zase opať zhabaný budeme si musiet pockat kym nedaju server do inej krajiny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2474 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 15:55 Predmet: |
|
|
ako keby to niekomu chybalo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 17:29 Predmet: |
|
|
| Toy M@ch!n3 napísal: |
no mne chybat bude. Nebavi ma googlit si torrenty : )...tam som mal ratio a vsetko. Skoda ho bude. Nemam rad komunity ako TL a podobny dekadentny odpad, kde nenajdem veci co su mesiac, alebo viac stare. Najradsej mam FL a mal som Demonoida... |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13460 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 18:35 Predmet: |
|
|
TL myslis ako torrentleech.org? Odpad a mesiac stare veci? Fetujes kanagon?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 19:02 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
TL myslis ako torrentleech.org? Odpad a mesiac stare veci? Fetujes kanagon?  |
na torrent leechi neni nic take ako napr: - kvalitne anime, directors cuts [uz som to tu raz spominal], EFT [haluzne kurzy v mp3kach] a vobec trosku starsie filmy tam nehrozi najist, ani iSO kvalitnejsich dvd ciek [hlavne limited], napr final fantasy ac a pod. Proste dekadentny odpad na tahanie novych mainstreamovych a komercnych sra**ek.
Ale ked sa clovek krmi mainstreamovym odpadom, tak to nema ako zistit a vzhladom na to ze tu komunitu buduju prave taki ludia, tak im to ani nedojde a nechyba, takze neni problem
A neviem ci si to dobre precital, tak skus este raz. NENAJDES TAM VECI CO SU STARE MESIAC A VIAC. N E N A J D E S got it? [obrazne povedane] |
|
| Návrat hore |
|
 |
IMI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2005 Príspevky: 1697 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 19:33 Predmet: |
|
|
| demonoid mi chybat bude velmi . boo tam super filmov mal som ratio atd |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 20:31 Predmet: |
|
|
| Toy M@ch!n3 napísal: |
Niekomu to chyba Napr. mne
| uplink napísal: |
| A neviem ci si to dobre precital, tak skus este raz. NENAJDES TAM VECI CO SU STARE MESIAC A VIAC. N E N A J D E S got it? [obrazne povedane] |
Ale najdes, neviem ci si to nepleties s FL, tam sa to asi po mesiaci maze...
Ale urcite to chlapci zase rozbehnu, pisali na CDR, ze podobny vypadok uz bol... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 449 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 22:51 Predmet: |
|
|
Neviem ci sa to zda len mne ale je down minimalne 3 dni..
INak chyba aj mne |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

|
Zaslal: 28 Sep 2007, 23:06 Predmet: |
|
|
| zvonenie33 napísal: |
Neviem ci sa to zda len mne ale je down minimalne 3 dni..
INak chyba aj mne |
jj je dole uz dost dlho a to som ho este dva dni do zadu krmil...
| piton napísal: |
Ale najdes, neviem ci si to nepleties s FL, tam sa to asi po mesiaci maze...
Ale urcite to chlapci zase rozbehnu, pisali na CDR, ze podobny vypadok uz bol... |
naozaj tam nie su take pikosky, ake boli na demonoidovi. TL je leading tracker co sa tyka scenovych noviniek, ale tam to zacina a aj konci. Proste ked chces nejaky e-book, alebo nejaku totalne od veci nahravku, alebo videa napr. s tai chi cviceniami a podobne, tak na TL fakt ze nehrozi, zatial co demonoid to vsetko mal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1687 Bydlisko: na ihrisku medzi kruhmi Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
demonoid bolo sice smetisko ale nikdy nevies co z toho smetiska budes potrebovat, nasiel som si tam plno dobrych veci..
najviac som vyuzival kompletne diskografie a kompletku House MD aj s bonusmi (20GB) - tam som si urobil ratio, UL cez 100GB a potom odvtedy furt som vypinal upload  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7196 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2007, 0:54 Predmet: |
|
|
jj uplink... TL je cisto len scene RLS.. obycajne veci tam nenajdes.. a neni pravda ze mazu po mesiaci ci dvoch
posledna hra na TL..
Age Of Empires III-RELOADED
a je z 2005-10-08 18:18:27
cize ma uz dva roky.. dva roky je na TL... a je tam 124 seederov a 12 leecherov..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1037 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2007, 8:38 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| naozaj tam nie su take pikosky, ake boli na demonoidovi. TL je leading tracker co sa tyka scenovych noviniek, ale tam to zacina a aj konci. Proste ked chces nejaky e-book, alebo nejaku totalne od veci nahravku, alebo videa napr. s tai chi cviceniami a podobne, tak na TL fakt ze nehrozi, zatial co demonoid to vsetko mal. |
To mas pravdu, aj ja som ho velmi casto vyuzival... Daju sa tam najst aj raritky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jaguarx8 Medium Expert

Stav:  Založený: 26.11.2006 Príspevky: 92
Zaslal: 29 Sep 2007, 10:49 Predmet: |
|
|
| Hm TL využívam na nové releasi ako NHl,FIFA atd lenze na demonoide je proste vsetko hudby kopa co na TL nikdy nebola skratka podla mojho nazoru staci z trackerov Torrentleech,Demonoid,Zettor a občas využijem Oink a Sk-CZ |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4338
Zaslal: 12 Apr 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
Demonoid opäť žije.  |
|
| Návrat hore |