3x01
dalsia super cast ako kazda jedna... seria sa zacala skvelo.. uz sa tam chyta dej, riesi sa to a koniec bol tiez cool.. je to stale ten isty utrapeny Dexter ako aj v druhe serii..
cela jedna cast je zaujimava, ma to svoju postupnost.. nenapadny skvely serial.. cakam na dalsi diel
t0m4s3: Nazoru na serial sa necudujem, tie jeho prehovory nemaju obdobu...
Btw, nemate niekto nejake forum, ktore celkom fici, lebo co som zatial ja nasiel tak napr na titule sa caka 5 dni... a jeden den si pockam, ale ked mam cakat 5 tak to radsej bez...
tu su titule asi najrychlejsie (od Karasmana): http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=dexter&to=3073
su tam aj odkazy na ine weby .. tam sa tiez daju najs dakedy .. ale nie som si isty ci su tam tie titulky ine ako od karasmana
tie od karasmana nesedia na HDTV verziu.. su robene na DVDscr., ale zas ked si ich posunies dopredu o cca 7 sekund tak sedia cely diel.. akurat prvych 5 minut tam nie je prelozenych... to je len ten flashback...
Šu-Do napísal:tie od karasmana nesedia na HDTV verziu.. su robene na DVDscr., ale zas ked si ich posunies dopredu o cca 7 sekund tak sedia cely diel.. akurat prvych 5 minut tam nie je prelozenych... to je len ten flashback...
sedia aj na verziu HDTV od aAF aj 2hd, ale 2hd je nuked, ku koncu nesedi zvuk s obrazom
omg... a vcera som kukal na titulky.com, ze ci tam su uz titulky na tretiu seriu, ale na verziu aaf, samozrejme som hladal dole, ci je tam viac stranok (dal som hladat dexter) a som si nevsimol, ze ono je to este nizsie dakujem za titule
Šu-Do napísal:3x01
dalsia super cast ako kazda jedna... seria sa zacala skvelo.. uz sa tam chyta dej, riesi sa to a koniec bol tiez cool.. je to stale ten isty utrapeny Dexter ako aj v druhe serii..
cela jedna cast je zaujimava, ma to svoju postupnost.. nenapadny skvely serial.. cakam na dalsi diel
utrapeny?? sak sa tam cely cas usmieva jak nafajceny.a ta zapletka sa mi nezda svetoborna ako to bolo v s1 a v s2.len dufam ze sa to vytiahnu a nestane sa z toho sedy priemer...
stary dobry Dexter.. perfektna cast.. stale sa da na to pozerat.. koniec bol fakt vrazedny... co sa to vlastne stane, ako to vysvetli... vyslo to ok.. a teraz ma spojenca ... co ta krv ale ??
velmi ma potesilo ako sa Prado zachoval a ze mu podakoval, Dexter bol z toho nateseny... najlepsie bolo ako hovoril, ze to bolo v sebeobrane.. keby tam dosiel Prado a tam sputany Freebo.. lol
Dost v pohode, ze Dexter nestraca na napinavosti. Som spokojny!A vobec nedokazem si ani predstavit akym smerom to pojde, vsetky moznosti sa menia z casti na cast...
stary dexter sa vratil musim povedat ze na konci som sa skoro posral od napetia ..velmi dobra cast.som zvedavy jak to bude vsetko prebiehat a kde az to zajde
kazdy den pozeram ci nie je uz na lamkach nejaka ta nova cast. super serial a tretia seria vyzera byt taka ista dobra ako predosle. vsetko sa velmi skomplikovalo uz po prvych dvoch castiach. ziadne nezazivne pasaze ma nepostretli. netrpezlivo cakam na treti diel