Diablo 2,LOD
-
AurusKentauris
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
mam pvp server ak chcete pridite zahrat je tam aj novy patch ktory si mozete stiahnut na mojom ftp ftp://domines.no-ip.biz/
ip:domines.no-ip.biz
name:pvpd2
zona:-1
ip:domines.no-ip.biz
name:pvpd2
zona:-1
minule si pisal ze 8 krat a veci si mal dost na nic co ja som ta porazil z mojim barbarom lv 67 aj ked som to presiel iba 2 krat vsetkymi obtiaznostamimystique napísal:Ach ano, starucke diablo 2 + datadisk, ak sa dobre pametam tak som ho presiel 9x za barbara... vsetky obriaznosti, bez cheatov a shadowmastera, a skoncil som na 83 urovni... vynikajuca hra pri ktorej som stravil da sa povedat 2 roky zivota...
-
Jimbo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Diablo je legendaa
jedna z mala hier co mozem hrat znovu a znovu...
moj favorite je paladin
..prave teraz na nightmare lvl 47
z vybavy spomeniem
http://diablo2.sk/index.php?Action=Iuni ... =6&Grade=1
ta druha zhora...ma paradny dmg
+ craftnuty Blood Ring a vybava skoro cisto rare(zlte) a unique veci
jedna z mala hier co mozem hrat znovu a znovu...
moj favorite je paladin
z vybavy spomeniem
http://diablo2.sk/index.php?Action=Iuni ... =6&Grade=1
ta druha zhora...ma paradny dmg
+ craftnuty Blood Ring a vybava skoro cisto rare(zlte) a unique veci
takze tebe skubalo na 550 a mne to slapalo na 333mhz bez akychkolvek problemov a dokonca som to mastil cez multiplayer este tam mam 128mb ram a geforce mx 440 64mbmarcus-16 napísal:??to bolo nejake vykonne pentium![]()
mne to skubalo pri poriadnej rubacke aj na PIII550..
inak som to daval ya barbara najviac..nejaky lev.60..
skusal som aj amazonku +-35lev...chuderka to bola
hehe tak aj diablo sa tu preberá... no čo by som povedal, asi rok na antiku, predtým asi 2 roky single player, teraz občasne PvP, na antiku asi 5 charov na lvl 90 zvyšok nižšie, rws chaos, forti, oath, duress 2x, nejaké tie kompletné sety (TR, IM a dáke šmejdy ešte), kopec zábavy, kopec presedeného času
ale skvelá hra, teraz som nainštaloval D1 a chystám sa ju prejsť za všetky chary
a najobľúbenejší char assassinka, presnejšie chaos sin, alebo ww sin...
o a zabudol by som... teraz nám síce nejde no pomáhal som s 1.10 PvP serverom, až znovu pôjde určite sa ozvem
o a zabudol by som... teraz nám síce nejde no pomáhal som s 1.10 PvP serverom, až znovu pôjde určite sa ozvem
ked mate radi PvP, znovu nam bezi nas server, bezi skoro cely den v rozumnych hodinach, je tam pvp patch Unspoken (postava pripravena na pvp za par minut ; lvl 99 hned, equip v obchodoch), server si musite pridat cez program gateway editor tu
ip : pvp88.servegame.com
a potrebujete patch : http://www.majris.ic.cz/211/UPvp212.rar (stary zalohujte!)
uvidme sa pri dueloch
//uz nebezi X)
ip : pvp88.servegame.com
a potrebujete patch : http://www.majris.ic.cz/211/UPvp212.rar (stary zalohujte!)
uvidme sa pri dueloch
//uz nebezi X)
chuderka ? ja som hral za amazonku level tusim 66. specializacia na ladove sipy ...monstra padali na zem v podobe kociek ladumarcus-16 napísal:??to bolo nejake vykonne pentium![]()
mne to skubalo pri poriadnej rubacke aj na PIII550..
inak som to daval ya barbara najviac..nejaky lev.60..
skusal som aj amazonku +-35lev...chuderka to bola
az na hell sa uvidi ktora postava je dobra a ktora nanic :] ( no ak je velmi nanic tak mozno uz na nightmareWansicek napísal:chuderka ? ja som hral za amazonku level tusim 66. specializacia na ladove sipy ...monstra padali na zem v podobe kociek ladunajviac sa to oplati pri tych dementnych raiseroch ktory ich stale ozivuju btw stale do teba dzubu + ked do teba pali ohnive gule je to dost blbe ... baala som zabil za dve minutky a diabla za nieaku minutku a pol
s amazonku som velmi spokojny
mal som aj nieky set ale uz vam neviem povedat ktory ... resistance som mal vsetky nad 80 ... bola to moja nja postava ... fakt namakana ale bokuzial mi vyhorel pc
takze som o vsetko prisiel
toto vse k amazonke
![]()
-
c.a.r.n.e.
Medium Star