az na hell sa uvidi ktora postava je dobra a ktora nanic :] ( no ak je velmi nanic tak mozno uz na nightmareWansicek napísal:chuderka ? ja som hral za amazonku level tusim 66. specializacia na ladove sipy ...monstra padali na zem v podobe kociek ladunajviac sa to oplati pri tych dementnych raiseroch ktory ich stale ozivuju btw stale do teba dzubu + ked do teba pali ohnive gule je to dost blbe ... baala som zabil za dve minutky a diabla za nieaku minutku a pol
s amazonku som velmi spokojny
mal som aj nieky set ale uz vam neviem povedat ktory ... resistance som mal vsetky nad 80 ... bola to moja nja postava ... fakt namakana ale bokuzial mi vyhorel pc
takze som o vsetko prisiel
toto vse k amazonke
![]()
Diablo 2,LOD
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no ja neviem ja uz nehravam ale pytal som sa teraz kamosa co stale hrava mi napisal toto:
...no ludia na jednom fore odporucaju hellgate ale antik je dobry takisto, ako kedy, ked som byval cez den doma cez chorobu alebo tak tak max 20 ludi asi inak aj viacej ale casto sa ludia zamykaju do hier na heslo a potom tie hry nevidis...
...lebo mne to zobrazuje ze aj 50 ludi pripojenych v hrach a vidim 5 her po 4 hracoch mozno... ako nejake ultra plne to nebyva ale fpohode sa tam da zahrat, i tak uz casom hrajem radsej ked sme tak 4 max lebo nekedy sa jeden dvaja vlecu a uz totalne zdrzuju...
...no vecer byva hodne, ale v hrach vidis tak 20-30 max...sic mozno aj viacej, zase presne som to neratal...cez sviatky a vikendy urcite vela
...
...ale treba tam poziadat admina o acc...o acc treba uz teraz ziadat vsade, ale je to zalezitost 5 minut ked je admin pripojeny a vacsinou z nich je furt nekto, mi povie jaky chce nazov konta a hotovo...
tak ked nikto iny neradi tak snad ti aspon toto trochu pomoze
...no ludia na jednom fore odporucaju hellgate ale antik je dobry takisto, ako kedy, ked som byval cez den doma cez chorobu alebo tak tak max 20 ludi asi inak aj viacej ale casto sa ludia zamykaju do hier na heslo a potom tie hry nevidis...
...lebo mne to zobrazuje ze aj 50 ludi pripojenych v hrach a vidim 5 her po 4 hracoch mozno... ako nejake ultra plne to nebyva ale fpohode sa tam da zahrat, i tak uz casom hrajem radsej ked sme tak 4 max lebo nekedy sa jeden dvaja vlecu a uz totalne zdrzuju...
...no vecer byva hodne, ale v hrach vidis tak 20-30 max...sic mozno aj viacej, zase presne som to neratal...cez sviatky a vikendy urcite vela
...
...ale treba tam poziadat admina o acc...o acc treba uz teraz ziadat vsade, ale je to zalezitost 5 minut ked je admin pripojeny a vacsinou z nich je furt nekto, mi povie jaky chce nazov konta a hotovo...
tak ked nikto iny neradi tak snad ti aspon toto trochu pomoze
Zdravim vsetkych fanusikov hry DIABLO, patrim sem takisto...hral som dvojku asi za vsetky rasy a presiel som to mnoho krat...uzasne a zakazdym to bavi...pisem ale skor preto lebo vo vyvoji je uz tretie pokracovanie tejto uzasnej RPG-cky (oficialny web http://www.blizzard.com/diablo3/index.xml) osobne sa na to tesim jak male decko...
Elius - http://www.hojko.com/diablo-3-oficialne-t88143.html - tu je o tom 7 strankova tema, ale tesim sa spolu s tebou 
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jááj, diablo diablo, to boli časy
Ale moja top postava bola Assasin na 94 lvl (tam už jeden level urobiť trvalo aj 150 hodín hrania) samozrejme prešiel som to na hell. S touto assasin som to zároveň hral aj prvý krat a s ňou som to hral okolo roku a pol tuším. Ďalej som hral za Sorc ktorú som dal na niečo okolo 75 lvl taktiež na hell. Ďalej som to hral so všetkými charaktermi ale už to nebolo take dobré ako tieto.
Ale moja top postava bola Assasin na 94 lvl (tam už jeden level urobiť trvalo aj 150 hodín hrania) samozrejme prešiel som to na hell. S touto assasin som to zároveň hral aj prvý krat a s ňou som to hral okolo roku a pol tuším. Ďalej som hral za Sorc ktorú som dal na niečo okolo 75 lvl taktiež na hell. Ďalej som to hral so všetkými charaktermi ale už to nebolo take dobré ako tieto.
-
Jimmy
Light Star
no mne trvalo trochu dlhsie, kym som spravil poriadnu postavu....ako niekto spomenul, to sa ukaze az na helli.:M4jco:. napísal:S touto assasin som to zároveň hral aj prvý krat a s ňou som to hral okolo roku a pol tuším
no k Diablu: hravam to asi 8 rokov a nikdy ma to neprestalo bavit uplne.....ked hej, dam si par mesiacov pauzu, potom si zas spomeniem a hram dalej.
Najlepsia postava>>paladin (lvl. 83 tusim), potom nejaky barbarian na vyse 40 a nekro na 70 (s UdieToo)
-
MirecPB
Medium Star
ak niekto hrava na antiku tak mozme dakedy dat, lvl 55 sosu cold nick IceV, hram tam asi 4 dni a celkom fajn, pri baalovi idu strasne rychlo expi s 8-mi ludmi naraz...
zatial asi nik neprisiel na to ako zvysit rozlisenie? hmm... asi sa to nebude dat
800x600 neni bohvie co na 20" monitore
zatial asi nik neprisiel na to ako zvysit rozlisenie? hmm... asi sa to nebude dat
Ja hravam na antikuMirecPB napísal:ak niekto hrava na antiku tak mozme dakedy dat, lvl 55 sosu cold nick IceV, hram tam asi 4 dni a celkom fajn, pri baalovi idu strasne rychlo expi s 8-mi ludmi naraz...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star