|
|
|
| Zakúpite si Diablo III? |
| Áno |
|
40% |
[ 29 ] |
| Nie |
|
41% |
[ 30 ] |
| Porozmýšlam |
|
18% |
[ 13 ] |
|
| Celkom hlasov : 72 |
|
| Autor |
Správa |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2218 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
čo sa tyka toho svetla dobre je to take moc svetle mate pravdu .
som zato aby to bolo v style Diablo II .
zasa to je take troška zaujimavejšie ked neviete čo je zarohom v tieni .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1461 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2008, 22:37 Predmet: |
|
|
kks parada az mi zimomriavky behali po chrbte:)) super toto som hladal k+
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2218 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2008, 23:42 Predmet: |
|
|
aj mne musim sa priznat
Viem že tato otazka je mimo temu ,ale egzistuje nejaka nadaboovana česka verzia Diablo II ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
romerot Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2007 Príspevky: 450 Bydlisko: QIP Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 11:37 Predmet: |
|
|
Pre velkych FANS par wallpaperov
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
527.09 kB |
| Rozlíšenie: |
1920x1200 |
| Prezretá: |
36 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
400.78 kB |
| Rozlíšenie: |
1920x1200 |
| Prezretá: |
28 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Júl 2008, 12:00 Predmet: |
|
|
diki moc za tie obrazky hned si to supnem na plochu .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 698 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2008, 16:47 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
diki moc za tie obrazky hned si to supnem na plochu .  |
na www.blizzard.com je ich viac
|
|
| Návrat hore |
|
 |
NuSuey Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 1491 Bydlisko: Košiceeeeeeeee Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 15:48 Predmet: |
|
|
tak včera v noci som si stiahol video vo full kvalite a musim sa k tej peticii pridat . je to važne take moc svetle niekde take do zelena čo sa mi vobec nepači . takže sa pripajam k peticii.
a hra inač vyzera perfektne moc moc sa tešim na vidanie dufam že mi to utiahne notebook mam tam geforce 8400 256Mb a 3gb ram tak snad nebudu problemy .
inač za aku postavu planujete hrat? ja začnem asi necromancerom
nikdy nezabudnem na tie kostry v DiabloII to bolo genialne ste ich vyvolali aj 20 a išlo sa do boja jaj to boli časy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 856
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 16:03 Predmet: |
|
|
Počkat jake 2 postavy? vieš čoto bude Diablo III ? predsa pokračovanie Diabla II to že boli ohlasene 2 postavy .
ma vobec neprekvapuje však nemožu hned všetko ukazat musi ostat nejake prekvapenie . vyvolavač necromancer v hre musi byt
takisto ako kuzelnik , a barbarian čiže fighter .
moc by ma hra sklamala kebyze su na vyber len 2 postavy a myslim ,že nielen mna , ale aj všetkych fanušikov Diabla .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stopa Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 856
Zaslal: 06 Júl 2008, 16:32 Predmet: |
|
|
| ->slavo<- napísal: |
Počkat jake 2 postavy? vieš čoto bude Diablo III ? predsa pokračovanie Diabla II to že boli ohlasene 2 postavy .
ma vobec neprekvapuje však nemožu hned všetko ukazat musi ostat nejake prekvapenie . vyvolavač necromancer v hre musi byt
takisto ako kuzelnik , a barbarian čiže fighter .
moc by ma hra sklamala kebyze su na vyber len 2 postavy a myslim ,že nielen mna , ale aj všetkych fanušikov Diabla . |
ja chapem ze tam nebudu 2 postavy, a co teraz ked je to pokracovanie diabla 2? bol v diable 2 witch doctor? je sice pravda ze je dost pravdepodobne ze tam bude necromancer ale nie je to iste, vyvolavat dokaze aj witch doctor ako si sam mohol vidiet vo videu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 16:49 Predmet: |
|
|
hej ale nechce sa mi verit že by to nespravili prepracovanejšie ako DIablo II , aj čo sa tyka postav , a hlavne napr taky lukar tam musi byt tiež očom by to potom bolo niekoho proste nebavy furt sekat prišerky podla mojho nazoru to čo vidime na videach je možno 1% s možnosti hry to je moj nazor - ked si spomeniem na ten strom skilov a všetko okolo toho no čakam od tejto hry vela asi ako každy uvidime jak to dopadne . každopadne si hru tiež planujem kupit
moje očakava splnilo už len predstavenie hry takže čakam už len email od jednej firmi ktora hry predava a hned si to pojdem kupit .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jake44 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2008 Príspevky: 76
Zaslal: 06 Júl 2008, 16:55 Predmet: |
|
|
| Oficialne je ohlasene, ze v hre bude 5 postav. Zatial si na stranku vyvesili 2 z nich a myslim, ze viac ich tam ani nedaju, ved nech je nejake to prekvapko. Pravdepodobne sa nebudu konat velke zmeny v typoch postav, monzno ich inak pomenuju, oblecu do ineho kabata ale urcite tam bude niekto na boj zblizka (barbarian), 1 ci 2 carodejovia (witch doctor + ? ) a tipujem to aj na nejaku postavu specializovanu na luky a mozno este maju nejaku extra postavu ako eso v rukave. Ale je jasne, ze o ziadny prevrat nepojde. Mylsim, ze to budu klasicke postavy s inymi schopnostami a kuzlami ale to je asi tak vsetko.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 607 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 18:13 Predmet: |
|
|
ja dufam, ze tam necromancer bude, vzhladom na to, ze na WWI ked sa pytali: "witch doctor je nejaka obdoba necromancera, bude to nahrada za neho ?"
a odpoved ze: "nie je to nahrada," takze tam asi bude
myslim si ze tmavsie diablo III nespravy blizzard, ale keby nechali otvorene vratka pre modovanie hry, tak by to spravili aj fanusikovia... ved tie screeny vypadaju husto, takze by to bolo pekne...
kazdopadne si zahram a aj kupim original aj ked bude taka grafika aku sme videli v gameplay...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|