Myslite ,že sa niekomu podari ukradnut alebo vypustit beta verziu hry Diablo III ?
ked si spomeniete na hru Stalker tak pred vydanim hry bolo par beta verzii tejto hry volne širitelnych po internete .
Inač by som sa vobec nečudoval kebyže sa to stane aj pri Diablo III
Blizzard si take veci strazi, nezabudajte ze maju skrotenych zamestnancov, dokazom je 4 rocne tajnosti o tituloch. Rusaci su znamy svojimi "hackerskymi" schopnostami. Podla mna sa to Diabla III netyka.
Sak neviem co vseci placu Tam ukazali kolko 2-3 lokacie? Mozno to boli akurat tie najkrajsie kto vie co caka dakde dalej. Teda aspon dufam ze niekde dalej ciha daco kvoli comu nebudeme moct spat
hra je estelen oznamena, a uz ludia cakaju kedy sa to komu podari ukradnut... Preco ja patrim k zivocisnemu druhu "clovek"? Vsak to je omnoho horsie ako zviera...
Nikdy by som nepovedal že mi ešte niekedy bude na nejakej inej PC hre ako séria MGS záležať. Keď som videl gameplay trailer z D3 tak som sa o to skutočne začal zaujímať. Dokonale ma hra očarila, opantala. vyzerá skutočne bezchybne. A tak aj mňa kuva mrzí že aj takéto umelecké dielo si ľudia nedokážu vážiť aspoň akou takou finančnou čiastkou za strávený čas pri jej tvorení.
KoCi napísal:Preco ja patrim k zivocisnemu druhu "clovek"?
try again
...myslim ze diablo 3 bude moja prva originalka zakupena ...a k tym farbam a prostrediu...aj mne sa to paci viac take tmavsie...ale myslim si ze blizzard vie co robi....a ta stranka ze "ludia nenavidia diablo 3" tak to je uz moc =/
Dnes som si nainstaloval Diablo II asi po 6rokoch a vobec som nemyslel ,že tam bude rozlišenie len 800x600 no poviem vam na dnešnu dobu si toto zahrat na 22palcovom LCD uplna haluz hned som si stiahol savy s 99levelu nahodil necra ach pekne som si zaspominlal na stare časy doporučujem si zahrat .
skusil som to aj na notebooku kde mam 15.4 palcovu obrazovku a hra vyzera hned krajšie.
ono blizzard nemusim, ale ich trailery na D3, SC2, WOW:BC si vzdy po nejakom case pozriem rad. Gameplay ma nicim neuchvatil, ale cinematics maju skvele, priam ukazkove - najma SC2 hovori za vsetko - prepracovanejsi cinematic trailer som snad ani nevidel. V pripade D3, je to skorej o atmosfere vytvorenej z hudby a hlasu, obraz sa tam 3x moc nevyznamenal. Ale aj tak je to "hezka podivana"
Tym mi pgs strasne lezie na nervy, daju si do ponuky kadejaku pi*ov*** (nielen hry ale aj hardware ako sluchatka atd.) o ktorej aj samotny vyrobca utrusil len par klepov a uvolnil par fotiek a k nej ze pre-order. Trapas.