DIAKRITIKA
DIAKRITIKA
Ked si pisme v Ubuntu 7.10 cez icq tak mi neukazuje diakritiku ale vseliake "haky-baky" help pls 
Problém je QiP (správy posiela v lokálnom kódovaní a nie v kódovaní UTF-8) a ICQ protokol.
Ak používajú všetci ľudia, s ktorými komunikuješ Windows a znakovú sadu CP1250, tak si také kódovanie môžeš nastaviť v nastaveniach toho účtu (ako kódovanie daj CP1250 a malo by to fungovať).
Ešte lepšie bude, ak tomu s QiP napíšeš, aby začal používať iný program.
Ak používajú všetci ľudia, s ktorými komunikuješ Windows a znakovú sadu CP1250, tak si také kódovanie môžeš nastaviť v nastaveniach toho účtu (ako kódovanie daj CP1250 a malo by to fungovať).
Ešte lepšie bude, ak tomu s QiP napíšeš, aby začal používať iný program.
-
webmasterr
Medium Professional
ja mam viacero ludi v kontaktoch ktory pouzivaju centericq, pidgin atd..a nemaju problem (ja pouzivam qip) a v qipe by sa malo dat niekde nastavit aj to kodovanie... viem ze davnejsie som ho nastavoval..ale teraz mam infium a nejak to nvm najst
//v obyc. qip to je v nastavenia->identifikacia->dostupne ID tam sa da dat qip2005 alebo qip2005(UTF8) ale v infiu uz tato moznost nieje
//v obyc. qip to je v nastavenia->identifikacia->dostupne ID tam sa da dat qip2005 alebo qip2005(UTF8) ale v infiu uz tato moznost nieje