|
| Autor |
Správa |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 592
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:32 Predmet: Dialnica cez Povazsku Bystricu |
|
|
| Co si myslite o situacii dopravy a stave dialnice cez PB? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Matej18 Star

Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 604
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:39 Predmet: |
|
|
| neviem nechodím tade prečo čo sa tam deje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.05.2006 Príspevky: 1481
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:40 Predmet: Re: Dialnica cez Povazsku Bystricu |
|
|
| 2neo napísal: |
| Co si myslite o situacii dopravy a stave dialnice cez PB? |
Tak siel som tadial toho roku 2x a musim povedat, ze som museli mat obrovske stastie oproti tomu, co som pocul, ze ake su tam zdrzania. Dialnica+PB=nutnost! |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Zaslal: 13 Aug 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| deje sa asi tolko ze dialnica stoji,su tam zapchy a celkovo je to na prt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:43 Predmet: |
|
|
| mozno obdobny pripad ako v Hlohovci,jednoducho a paradne to vyriesil kruhovy objazd |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 13 Aug 2006, 21:44 Predmet: |
|
|
| deje sa asi tolko ze dialnica stoji,su tam zapchy a celkovo je to na prt. |
Ty si z PB? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3734 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
| aka firma ju stavia? Doprastav? [sorry len tak sa pytam nemam paru] |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 13 Aug 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| mozno obdobny pripad ako v Hlohovci,jednoducho a paradne to vyriesil kruhovy objazd |
Toto podla mna kruhovy objazd nevyriesi! Pretoze vsetky auta, ktore zidu z dialnice smerom od Bratislavy, tak musia prejst cez Povazsku Bystricu. A to je kopec aut. Jednoznacne dokoncit dialnicu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 13 Aug 2006, 21:48 Predmet: |
|
|
| uplink napísal: |
| aka firma ju stavia? Doprastav? [sorry len tak sa pytam nemam paru] |
zeby Eurobuilding?Palkova Ruskova firma |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2620 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 14:21 Predmet: |
|
|
kamarat z PB nadava uz niekolko rokov na blbych zelenych ze blokuju vsetky navrhovane varianty vystavby dialnice, a to ze tam su kazdy den zapchy je toho dosledok
staci ked s par kamaratmi kupis pozemok kadial ma nieco viest, a kym budu rokovat s kazdym jednym vlastnikom predlzis tam vyvlastnenie a tym padom aj vystavbu mozno o par mesiacov a napr v PB o niekolko rokov |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Zaslal: 14 Aug 2006, 16:28 Predmet: |
|
|
mesto navrhlo dobry variant ponad mesto.Myslim ze vo normalnych mestach kde su normalny ludia je to bezne ze po okraji mesta ide ponad neho dilanicny viadukt.Len v PB musi byt "aktivisti" ktory to uz dlhe roky brzdia.Naposledy ich husarska kusok ze poziadali europsku banku aby zastavila prisun penazi urcenych na tutu vystavbu.
PS:a dialnicu stavia firma Hydrostav a rozne mensie firmy ako subdodavatlia
Ano som z PB. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ppt Professional

Zaslal: 14 Aug 2006, 16:38 Predmet: |
|
|
| Ano som z PB. |
Tak to by som nechcel byt v tvojej kozi, ak sa potrebujes dostat viac krat do dna z jednej strany mesta na druhu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Zaslal: 14 Aug 2006, 16:44 Predmet: |
|
|
| ppt napísal: |
Tak to by som nechcel byt v tvojej kozi, ak sa potrebujes dostat viac krat do dna z jednej strany mesta na druhu.  |
nastastie chodim na biku alebo ak idem autom tak viem pardnu obchadzku.namiesto 4 krizovatiek nepouzijem ani jednu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 18:49 Predmet: |
|
|
je to zatial na prt a ak to nebude dovtedy co dialnica do ziliny tak sa pride
po povazku tade cez mesto a za povazskov zase na nialnicu to nedava zmysel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
@ndrejko Light Star

Stav:  Založený: 07.01.2006 Príspevky: 299
Zaslal: 14 Aug 2006, 22:34 Predmet: |
|
|
fakt nechcite je to tu uplne na kkt po.ebany ked chcete prejsť cez prechod musite ako čuraci stať na prechode 5 minut bo je.nuty policajti nič nerobia a puštaju auta iba za dialnice a čo benzinu spalik ked jabuty čakam na križovatke. prisaham bohu to dam preplacať fizlom a kok**** zeleny su štastny že zdržuju dialnicu prije***. by som im dal žiť v prei tej križovatke že čo je lepšie par poje**** stomkov alebo dialnica. ked ako kkti spominaju že nechcu aby ich deti pokapali na zakovinu a baže to robia zaistuju nam pomalu smtť s vyfukovich plinov. amimochodom považska je cele je*** mesto čo sa tika dopravy. a čo chcu hovada urobiť ked bude upchata križovatka že bude objazd okolo celeho mesta cez rozkvet (to je časť považskej kde su panelaky a plno ludi tam žije) cez taku križovatku pri eso pumpach kde človak čaka na zelenu ako kkt sam na križovatke(a oni tam chcu dať obchacku. zeleny dosiahli prave to čo nechceli poikapeme smradom aut. zeleny do plinu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|