Dievca z netu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Shark NX napísal: ty nemas vyvolat dojem balica z Dunajskej Stredy (Hej cica nechces zazit trochu viac?? :D )
boze ja som to myslel ironicky :D to znelo az tak realne? :D :D
Harlequin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Shark NX napísal:Opytaj sa ci sa nechce vonku prejst ... alebo ci neskoci na kofolu kavu alebo nieco ine ...
Midnight ... ty nemas vyvolat dojem balica z Dunajskej Stredy (Hej cica nechces zazit trochu viac?? :D ) ... na zeny treba jemne a pomali ... trpezlivost ruze prinasa ...
joj Sharky aj ty ma stvi... ma tam byt "Y" pomaly... a ano v celku suhlasim vsetko ma svoj cas ako vo vztahu tak aj pri jeho vzniku 8)
DjDavid
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DjDavid »

no poradil by niekto aj mne? mam taky problem ktorym je dialka je to okolo 170km :cry: co na to poviete moze to fungovat?
midnight_man
Guru
Guru

DjDavid napísal:no poradil by niekto aj mne? mam taky problem ktorym je dialka je to okolo 170km :cry: co na to poviete moze to fungovat?
pociem ti moj nazor.....fungovat? NIE :? pretoze ako casto sa budete vydat? asi nie moc casto a tym padom uz na zaciatku to pada...hladaj troska blizsie ;)
DjDavid
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:pociem ti moj nazor.....fungovat? NIE :? pretoze ako casto sa budete vydat? asi nie moc casto a tym padom uz na zaciatku to pada...hladaj troska blizsie ;)
to nejde blizsie aj s jednou z blizsia to ako tak vyzeralo ale nechal som ju tak bo stale myslim na hentu ja newem co robyt ale chcem iba tu :cry:
midnight_man
Guru
Guru

DjDavid napísal:to nejde blizsie aj s jednou z blizsia to ako tak vyzeralo ale nechal som ju tak bo stale myslim na hentu ja newem co robyt ale chcem iba tu :cry:
neboj to sa casom spravi proste 170 km je 170 km nemozes nic robit
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vdaka tym 170kmtrom ti aspon lahsie zide z oci a mysle :idea:
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Vdaka tym 170kmtrom ti aspon lahsie zide z oci a mysle :idea:
presne tak kolega ;)
DjDavid
Light Expert
Light Expert

no jo to mozno ale tak ako ju som este nikdy ziadnu babu nechcel :cry:
midnight_man
Guru
Guru

DjDavid napísal:no jo to mozno ale tak ako ju som este nikdy ziadnu babu nechcel :cry:
takych este bude ;)
DjDavid
Light Expert
Light Expert

midnight_man napísal:takych este bude ;)
nene pre tuto by som dal aj zivot a asik si to pojdem nekde hodit :(
midnight_man
Guru
Guru

DjDavid napísal:nene pre tuto by som dal aj zivot a asik si to pojdem nekde hodit :(
kamo nerob somariny ;) viem ako sa citis kazdy sme toto prezili...je to tazke ale neboj pride dalsia a dalsia ja viem ze tieeto keci ti teraz voec nepomozu..ale ver mi bol som v tej istej situacii aj zivot by som polozil za nu a aj by som si to dade skocil ale bola by to hlupost ;) ver mi a ty to mas o to lahsie ze je daleko nevidate sa...mozete si pisal.....sam vies ze by to nefungovalo..aj keby daco mohlo byt ..znamenalo by to len dalsie a dalsie problemi :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

DjDavid napísal:nene pre tuto by som dal aj zivot a asik si to pojdem nekde hodit :(
toto poznam aj ja som do jeden tak hrozne buchnuty ........ ale tiez viem ze ju mat nebudem a nesmierne ma to zerie obcas som z toho uplne zniceny .....a ja mam este aj tu nevyhodu ze ju vidam stale v skole aaa o to tazsie sa zabuda ked ju vidim tak drzim palce nech to teba prejde skor nez mna myslim ze 170km tomu urcite pomoze ........ ja som si uz aj povedal ze asi to nebude ta prava a niekde bude pre mna niejaka lepsia povedz si to iste :wink: ........ na druhu stranu tu sa mi lahko pise no ked na nu pomyslim joj co by som za nu dal ......... ale v tvojom ci mojom pripade nezostava nic ine nez zabudnut i ked to neni lahke
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ee ty si sa nezamiloval do dotycnej osoby ako do dievcata ty si sa zamiloval do tych pismenok co ti tam vypisuje. ved sa nad tym zamysli . cakas kedy ti odpise , si cely napaty a pritom dotycnu poznas len z fotky ktoru mozno ani nema . a zober si do uvahy aj to ze medzi vami je 170 km ,nejako nemam skusenosi mkedze busom nechodim nikdy ale mozem to odahdovat na minimalne 3.5 hodiny . cize asi to nebude velmi realne a myslis zeby ona chodila za tebou ? mozno sa vam podari stretnut raz ,dvakrat ale takyto vztah nema buducnost . lepsie je si ju nechat ako nejaku dobru online kamosku a najst si dievca s ktorym to bude realnejsie . ked sa budes potrebovat vyrozpravat z nejakeho nestastia budes mat s kym ale na vztah nestaci imho takyto druh poznania sa.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak ako napísal lolofon- nevieš presne ako vyzerá, nevieš akú má povahu. Dobre mmožno vieš že má rada kuracie rezne a ružovú farbu, keď o tom píšete ale o povahe nemáš ani šajn. Ešte ste sa nestretli? Si zamilovaný do niekoho koho nepoznáš? Zamysli sa nad tým aj nad sebou..
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

CO to nieco ku*wa neobvikle byt zamilovany do niekoho koho nepoznas?? :coffee: No a co :)
midnight_man
Guru
Guru

All podla mna je ta baba asi pekna tak si chlapec mysli ze je zamilovanyy... :) je tazke najst hranicu medzi "paci sa mi" "milujem ju" hlavne v tych "zaciatkoch" ja som spoznal tiez fajn babu...ale povahu a aka je tazko zistis po nete...ked sa snou nestretavas...nepoznas ju osobne..predsa osobny styk zohra dolezitu rolu!!!
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

krupica_dnb napísal:tak tak ako napísal lolofon- nevieš presne ako vyzerá, nevieš akú má povahu. Dobre mmožno vieš že má rada kuracie rezne a ružovú farbu, keď o tom píšete ale o povahe nemáš ani šajn. Ešte ste sa nestretli? Si zamilovaný do niekoho koho nepoznáš? Zamysli sa nad tým aj nad sebou..
nechem byt kruty ale viacmenej s tebou suhlasim, az na to ze ak je vsimavy tak moze nejake tie povahove vlastnosti zistit aj cez net (aj ked je to narocne) ale vlastne suhlasim s tebou
ked tak sa stretnite, ale nejak nezavazne (ziadne rande) proste zoznamenie, a ja byt tebou tak zabudnem na to ze si zamilovany, skratka je ti sympaticka
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Vidium napísal:CO to nieco ku*wa neobvikle byt zamilovany do niekoho koho nepoznas?? :coffee: No a co :)
rofl ako mozes byt zamilovany do niekoho koho nepoznas ? koho si nazivo nevidel,nepoznas spravanie
takato "laska" je len povrchna ,vlastne to vobec neje laska je to zamilovanie sa do pismenok na monitore :wink:
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

Ja niesom ale bol som :oops: a ako je to mozne sa ma nepytaj..ked sa to nahodu stane tebe nezabudni si sam sebe tu na fore odpovedat :)
Napísať odpoveď