Dievca z netu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Vidium napísal:Cez net sa da na dievca robit dojem atd.. a teda v jej ociach "rast" ale ovela lepsie je live zacat od nuly potom to pekne dviha sebavedomie :aasmile11:
tak tak a cez net je to ovela lahsie .... ak sa odhodla clovek na zivo zdvihne si tym sebavedomie a nieco si aj dokaze ... a ak to nevijde tak si povie ze to skusil nnooo cez net hmm cez pismenka sa clovek neda spoznat mozno je dana osoba taka ako aj pise ale predsa len ocny kontak je nadovsetko .......
Vidium
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vidium »

A cez net moze byt uplne super stretnete sa a :cry: to co je??? :shock: alebo presne opacne na zaciatku sa nechytite a pritom ste sa k sebe mohli super hodit... kazdopadne net je fakt asi to posledne ako by som si vedome hladal vazny vztah
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

krupica_dnb napísal:ver tomu že niektoré veci sa zistiť nedajú... Možno sa dá niečo vydedukovať niečo o niekom kto ti píše ale vždy keď som sa s ňákou stretol tak vysvitlo že bola úúúplne iná....
ved som ani netvrdil ze vsetko. smozrejme ze osobne toho clovek zisti viac ako cez net a samozrejme ze net takpovediac skresluje
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Na nete som is uz par dievcat takych dlhsich vstahov nasiel ... ale ked chcem nejaku jednorazovku idem na diskoteku.....
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

no ja som si prostredníctvom internetu našiel babu, nie na 100% z netu, ale tak dostali sme sa k bližšej komunikácii, dobre to bolo ale neskôr sa somnou rozišla. čo už :?
Teraz je to podobné, zoznámil som sa s babou v škole, ja mam 18 ona 16 ale v škole sme toho moc neprehovorili, vymenili sme si ICQ čisla a postupne to začalo, máme stále o čom kecať.......aj som na nu namotaný...... ale pochybujem, že niečo z toho vyjde, uvidím, ved idem s nou do mesta pozrieť :oops:
Napísať odpoveď