Dievca z netu
Dievca z netu
Tak opisem vam moj problem asi pred 4 mesiacmi som spoznal skvele dievca na nete stale si spolu piseme a mame ocom vzdy mi vie poradit no proste asi som sa do nej buchol a vzdy si mame spolu ocom pokecat ale len cez net .........a to je moj problem chodime do tej istej skoly ja mam 17ona18 no vo skole sa moc nerozpravame len velmi zriedka len sa zdravime a nic viac a tych par krat co som s nou hovoril akosi som toho vela nenakecal proste nebolo ocom ....... no a ja by som sa jej chcel zblizit viac aj na zivo lebo sa mi paci len akosi neviem ocom si s nou pokecat a ani neni moc prilezitosti a preto stale len cez net sa vykecavame .................
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Hm, no riziko internetoveho zoznamovania, ktore spociva v tom, ze je ovela lahsie si s niekym pisat nez nazivo s nim hovorit. Uz len napr. kvoli tomu, ze mas o nejaky ten cas navyse reagovat. A tak ma napada, ked ste spolu nazivo, tak preco sa s nou nevies porozpravat? Citis sa pri nej trapne hanbis sa, nemas jej co povedat? hanbis sa pred ludmi alebo ako? skus byt trosku presnejsi.
A dajme tomu, ze predtym nez si sa do nej "buchol"(predpokladajme ze to nebolo hned ako ste si zacali pisat
), tak si sa s nou osobne rozpraval? Ak hej, ako Ti to islo? Vies, ze ci si mal problem s nou komunikovat aj bezne alebo ci az potom co si zacal mysliet na nieco viac.
A dajme tomu, ze predtym nez si sa do nej "buchol"(predpokladajme ze to nebolo hned ako ste si zacali pisat
Hmm... ak si sa do nej "buchol" cez net, tak to nie je žiadne buchnutie. Pretože zaľúbiť sa do obrazovky a písmen na nej sa podľa mna nedá.
Ak je Vaša reálna komunikácia iná, tak to je zlé a hlavne sa to bude ťažko prekonávať. Nemôžete byť uveznení v tom, že bez klávesnice sa nebudete vedieť porovnávať.
Ak s ňou niečo chceš mať, musíš to začať riešiť osobne a net už nechať tak. Lebo ak to nedokážete osobne, tak to nemá význam. Normálne ju niekde pozvi a skús sa prekonať a kecať s ňou tak ako na nete, byť prirodzený a otvorený a hlavne si dodaj odvahu. Na baby zaberie otvorenosť a prirodzenosť, úprimnosť. Aj ony sa otvoria po nejakom čase ak majú o Teba záujem.
Ak je Vaša reálna komunikácia iná, tak to je zlé a hlavne sa to bude ťažko prekonávať. Nemôžete byť uveznení v tom, že bez klávesnice sa nebudete vedieť porovnávať.
Ak s ňou niečo chceš mať, musíš to začať riešiť osobne a net už nechať tak. Lebo ak to nedokážete osobne, tak to nemá význam. Normálne ju niekde pozvi a skús sa prekonať a kecať s ňou tak ako na nete, byť prirodzený a otvorený a hlavne si dodaj odvahu. Na baby zaberie otvorenosť a prirodzenosť, úprimnosť. Aj ony sa otvoria po nejakom čase ak majú o Teba záujem.
Nie spoznal som ju cez net a prv som ju bral len ako obycajnu babu ako kazdu inu co spoznam cez net no postupne ako sme si pisali tak som ju lepsie spoznal a akosi sa mi zacala pacit no a tak som chcel a stale chcem lepsie ju spoznat aj osobne lebo tu nam komunikacia moc nejde neviem ci je to tym ze sa mi paci alebo jej proste nemam co povedat ......... ked ja vazne neviem ............. no a hej na nete je to o dost lahsie ale ja by som chcel aj osobne lebo viem ze ju nezbalim ked budem stale len po nete si snou pisat.......
takze ju mam skusit niekam pozvat ?? ......... lebo vo skole mi to s nou akosi nejde ale mozno to bude i tym ze neni moc kedy a vsade krik plne chodby a to sa ani moc neda .............. a co ked odmietne ???nebude to potom blbe si s nou pisat ??ETieNne napísal:Ak s ňou niečo chceš mať, musíš to začať riešiť osobne a net už nechať tak. Lebo ak to nedokážete osobne, tak to nemá význam. Normálne ju niekde pozvi a skús sa prekonať a kecať s ňou tak ako na nete, byť prirodzený a otvorený a hlavne si dodaj odvahu. Na baby zaberie otvorenosť a prirodzenosť, úprimnosť. Aj ony sa otvoria po nejakom čase ak majú o Teba záujem.
ked odmietne..? Vykasli sa na nu.. Potom pisanie snou bude len daľšou "zmysluplnou" činnosťou.shady45 napísal:takze ju mam skusit niekam pozvat ?? ......... lebo vo skole mi to s nou akosi nejde ale mozno to bude i tym ze neni moc kedy a vsade krik plne chodby a to sa ani moc neda .............. a co ked odmietne ???nebude to potom blbe si s nou pisat ??
-
misokgb
King
Poznam ten pocit, ver mi
My sme si tiez dlho pisali cez iCQ, aj SMS denne
Je to take, ze ked si s nou tak uplne doslova lovis v mysli nejaku temu, myslienku, na ktoru by sa chytila aj ona a mohli by ste spolu kecat... No, u mna sme tento problem prekonali az po cca mesiac "chodenia", teraz je to jak tak ok
Mam pocit, ze to pojde uz len k lepsiemu... Proste je to take, musis s nou dlho byt, spravi sa to same... Darmo ti budem hovorit, ze nemysli na to co povies, o com by ste pokecali, lebo sam viem, ze som si to hovoril doma, no ked doslo k tomu lovil som a lovil co zapotim... Cas spravi 
No ona sa ani nebrani tomu si so mnou pokecat nerobi jej to problem skor ide o to ze vzdy ked s nou hovorim tak su tam hluche miesta kedy ani jeden nemame co povedat a je to dost trapne teda .....a potom teda vzdy radsej jeden z nas povie ze uz musi ist abo nieco take .......... ale jej nevadi si so mnou pokecat problem je v tom ze nam to nejde dalo by sa to zlepsit ????.........,.
-
krupica_dnb
Medium Professional
To som zažil aj ja a po pár stretnutiach sa to dáva dokopy, proste to prvé hlavne bolo také že koľko krát bolo dlhé ticho a odcházali sme s nie najlepším pocitom... ale časom as to dalo fpoho...shady45 napísal:No ona sa ani nebrani tomu si so mnou pokecat nerobi jej to problem skor ide o to ze vzdy ked s nou hovorim tak su tam hluche miesta kedy ani jeden nemame co povedat a je to dost trapne teda .....a potom teda vzdy radsej jeden z nas povie ze uz musi ist abo nieco take .......... ale jej nevadi si so mnou pokecat problem je v tom ze nam to nejde dalo by sa to zlepsit ????.........,.
takze sa mam snazit rozvijat nasu komunikaciu a nevzdavat to i ked to momentalne nejde moc .........a ja ani nemam vela prilezitosti s nou si pokecat vo skole bo ona do inej triedy chodi a je furt s kamoskami a ja zase s kamosmi a ked sa uz jaka taka prilezitost najde tak neni ocom ........ preto ani neviem ze ako to zlepsit ....... skusit to niekde mimo skoly ??.,.-,.-to by bolo podla mna lepsie len zas ako ju zastihnut ................ ked mne sa akosi zapacila len neviem ci to pojde kedze som ju viacej spoznal cez net ako osobne ..............
.......
ved ked si pisete cez net, tak sa s nou dohodni ze sa stretnete po skole alebo niekde v skole bez kamosov a kamosiek, v tomto by som nevidel problem, ten problem si robis mozno len ty a ani o tom nevies... mozno sa toho bojis... Ale mal by si to skusitshady45 napísal:takze sa mam snazit rozvijat nasu komunikaciu a nevzdavat to i ked to momentalne nejde moc .........a ja ani nemam vela prilezitosti s nou si pokecat vo skole bo ona do inej triedy chodi a je furt s kamoskami a ja zase s kamosmi a ked sa uz jaka taka prilezitost najde tak neni ocom ........ preto ani neviem ze ako to zlepsit ....... skusit to niekde mimo skoly ??.,.-,.-to by bolo podla mna lepsie len zas ako ju zastihnut ................ ked mne sa akosi zapacila len neviem ci to pojde kedze som ju viacej spoznal cez net ako osobne .....................
No mal ale tak nebude to blbe ju niekam pozivat cez net ?????,,,,este si nieco pomysli ........... a vo skole teda moc volnych chvil aby sme pokecali neni no a ked nebude mat zaujem alebo si povie ze som az taky zbabely ze ju neviem niekam pozvat normalne ,,,,,,,,,,,,,, a niesom si isty ale mam pocit ze teraz sa jej crta niejaky vztah tak to by som mal asi co najskor konat nie ?
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jin
VIP
Počuj, veď jej iba na nete naznač, že by si sa s ňou chcel aj niekedy dlhšie porozprávať, ako "ahoj-ahoj" na chodbe a na druhý deň ju skús "odchytiť" nejak osamote, aby ste prehodili aj zopár rozvitých viet
. Vtedy budeš mať možnosť ju aj dakam pozvať. No a že s ňou nemáš o čom kecať? tak si všimni, aké témy nahadzuje ona na nete a potom ich s ňou jednoducho rozvi. A hneď uvidíš ako sa z pôvodnej témy dostanete do úplného OT
Stačí nakopnúť motor, zaradiť jednotku, podržať spojku v zábere a potom to pusti z kopca, no nechaj zaradenú rýchlosť. Pre istotu 
-
Te-wei
Medium Professional
shady45: No toto som zažil aj ja a je to o ničom a pre toto nemám rád zoznamovanie cez net. Proste úroveň vašej komunikácie na nete je vyššia než tá v reále, čo je vec ktorú musíš zmeniť! O čo sa vlastne aj snažíš... A v tvojom prípade by som ju niekam pozval si sadnúť a už na nete by som s ňou začal o niečom kecať pričom by som tú debatu sekol aby som na ňu mohol nadviazať v reale. proste sa dohodnete na termíne a všetko, začni s ňou kecať o hocičom, ja neviem o čom kecáte, a pak to stopni, že už musíš ísť a preberete to pak spolu pri káve.
A budeš mať pripravenu pôdu na úvod a pak sa hádam už obaja rozkecáte...
A budeš mať pripravenu pôdu na úvod a pak sa hádam už obaja rozkecáte...
Tak by sa to dalo skusit len ked ja neviem ako ma berie ze ci som len dalsi koho spoznala na nete alebo by sme mohli byt aj viac lebo ja si tiez pisem s viacerymi ludmi a nie vsetkych beriem ako ju .........a neviem ako berie ona mna ............. ale rozhovoru sa nebrani nikdy jej nerobilo problem aby sme vo skole hodili rec skor bol problem ze nebolo ocom
-
Te-wei
Medium Professional
Ale je iba jeden spôsob ako to zistiť a ten že nad tým budeš rozmýšlat, to nieje... Ďalšia vec.. ber to takto:shady45 napísal:Tak by sa to dalo skusit len ked ja neviem ako ma berie ze ci som len dalsi koho spoznala na nete alebo by sme mohli byt aj viac lebo ja si tiez pisem s viacerymi ludmi a nie vsetkych beriem ako ju .........a neviem ako berie ona mna ............. ale rozhovoru sa nebrani nikdy jej nerobilo problem aby sme vo skole hodili rec skor bol problem ze nebolo ocom
1.level: píše si s tebou na nete (Ok, píše si možno s kdekým)
2.level: stretávate sa v škole a aj keď stroho ale rozprávate sa spolu (sem sa už nedostanú všetci z prvého levela)
3.level: schôdzka (ale sem sa už fakt hocikto nedostane)
4.level: dostaneš telefonne číslo, ste dohodnutý na ďalšej schôdzke..
atď