DIGI TV a STV3
-
nejakymarko
Addict
-
Black.Raven
Medium Star
-
nejakymarko
Addict
hmm cez digi som to pozeral len cez klasicky CRT 72cm a tam je to "v pohode". na plazme 107 to mam cez satro digital a tam je to tiez kockate ale tak da sa to pozerat... ale hlavne ziadne pruhy a pekne sa to roztiahne na celych 16:9. neviem preco to digi takto dokaslalo
inak niektore plazmy maju okrem modu zoom aj prave tento letterbox ale ako dedukujem ani moj ani tvoj to nema. skoda... inak je to samsung co mas ty?
inak niektore plazmy maju okrem modu zoom aj prave tento letterbox ale ako dedukujem ani moj ani tvoj to nema. skoda... inak je to samsung co mas ty?
-
nejakymarko
Addict
-
ledenaster
Medium Professional
-
Začiatok Konca
Professional
nie nie u znameho ked som robil pocitac tak akurat kupil nejake lcd myslim orava alebo co. a tam bol mod 4:3, 16:9, ZOOM, a hlavne LETTERBOX ktory odrezal cierne pruhy zhora aj zdola a obraz roztiahol na celu plochu 16:9. Takze som mal na mysli toto a nie ten obycajny ZOOm ktor len obraz zvacsi ale nic neodreze cize vtedy prichadzame aj o cast obrazu z bokov.Skolacik napísal:jj samsung...ale stv ked raz vysiela latterbox tak telka to nezmeni..jedine co moze je zoom a ten je nekvalitny
-
ledenaster
Medium Professional
kua.... tomuto som sa chcel vyhnut.... zas sa mi všetky programy rozhádžucallop napísal:nemusis to nikde davat. ak mas digi (co asi mas kedze to pises v tejto teme) a nemas este stv3 v ponuke tak daj znovu skenovat intelsat. tieto parametre nemusis davat staci ist znovu do instalacie a preskenovat to. mam humax a programy sa mi nerozladili.