jin153 napísal:Potom nahod dake fotky s nim fotene...Som zvedavy
ok uz som snim skusal fotit ale tak musi ist pod stromcek najskor he a potom cez sviatky sem daco hodim ...
ale inak zatim spokojnost na plnej ciare pekne fotky aj v noci ...
Na najvyssom - ak si to mozes dovolit + citlivost 100ISO a budes mat krasne vysledky bez sumu. Pokial fotis v horsom svetle, tak zniz expoziciu, na -2, uzavierku na najnizsiu hodnotu a blesk
Nepozdava sa mi zaostrenie na tu prvu tycku a pri pouzitom ISO100 je tam aj dost sumu
a pouzivaj
pouzivas digi zoom?? - ako vidim pouzivas aj dost male rozlisenie...
jin153 napísal:Nepozdava sa mi zaostrenie na tu prvu tycku a pri pouzitom ISO100 je tam aj dost sumu
a pouzivaj
pouzivas digi zoom?? - ako vidim pouzivas aj dost male rozlisenie...
nie to bolo na automatike . a asi fotene v najhorsej kvalite skoro ....
no porobim foto v ISO 50 , no hej boo male rozlisenie ... a digitalny zoom pouzivam preco?
pepo napísal:nie to bolo na automatike . a asi fotene v najhorsej kvalite skoro ....
no porobim foto v ISO 50 , no hej boo male rozlisenie ... a digitalny zoom pouzivam preco?
Jedna z veci, ktore su uplne onicom je prave spomianny digi. zoom. Ten pouzivaj fakt iba ked si inak /priblizenie sa k objektu/ nevies pomoct. Ak mas tak vyuzivaj co najviac stativ - oplati sa pri vysokych hodnotach clony. Ak nemas presne predstavy o expozicii, tak nastavenie radsej nechaj na automat. Ak sa da, pouzivaj najvyssie rozlisenie - kvoli vyrezom. Pouzivaj pomocnu AF lampu pri fotografii v zhorsenych podmienkach, ale pozor, niekedy AF zlyha, tak potom odporucam manualne ostrenie, pokial ma plynuly priebeh
V poho...pokial fotis s bleskom nemas problem, nakolko autoamt nastavi uzavierku na priblizne 1/30sek, a procesor sa postara aj o vyvazenie farby a na zaklade AF lampy povie aj ako daleko je objekt a nakolko ho osvieti blesk
Vacsia supa je odfotit tmu resp. pritmie v real farbach
Inak foti nice