Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Digitalny fotoaparat
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Andr3w
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 25.07.2006

PríspevokZaslal: 01 Dec 2007, 22:53    Predmet: Digitalny fotoaparat Odpovedať s citátom  

Hojte, mohli by ste mi poradit nejaky fotak okolo tych 3000-4000sk? len musi mat jednu podmienku a to aby bol cierny:)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Dec 2007, 23:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nuž preskúmal som trocha ponuku, ale myslím, že v tomto segmente je to fakt jedno. Platia pravidlá - čím menej MPx (nie však menej, ako 5) a čím renomovanejšia značka a ešte či chceš li-ion, alebo baterky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Andr3w
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 01 Dec 2007, 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

to by som chcel vlastne tiez poradit, mne ide hlavne o vydrz toho fotaku, samozrejme ze aj o kvalitu fotiek ale myslim ked to bude nejaky 6-7MPx + nejaka ta optika pentax tak to stacit bude uplne, a prave nevim ci sa viac vyplati ist do fotaky do ktoreho idu klasicke tuzkove baterie alebo do takeho co ma vlastny akumulator
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 01 Dec 2007, 23:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Andr3w napísal:
to by som chcel vlastne tiez poradit, mne ide hlavne o vydrz toho fotaku, samozrejme ze aj o kvalitu fotiek ale myslim ked to bude nejaky 6-7MPx + nejaka ta optika pentax tak to stacit bude uplne, a prave nevim ci sa viac vyplati ist do fotaky do ktoreho idu klasicke tuzkove baterie alebo do takeho co ma vlastny akumulator
Z praktických aj energetických dôvodov akumulátory. Pochybujem, že s týmto foťákom budeš podnikať dobrodružné výpravy do džungle(aj keď môžem sa mýliť Wink ), kde nebude sieť a budeš odkázaný na tužkové baterky. Inak ako si prišiel na to, že optika pentax je dačo extra? Smile
No jo, tak podľa tvojich požiadaviek som vyselektoval:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/534959/art/panasonic/lumix-dmc-ls75-eierny.html - Ľahký LUMIX. S lumixami som aj ja začínal, myslím, že jeho kúpou nič nedobabreš Wink
Návrat hore
Andr3w
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 01 Dec 2007, 23:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

netvrdim ze je extra skor je pentax taky standard:) no dzungla to sice nebude ale moze sa stat ze siet nebude hned k dispozicii, inac diki za tipten lumix vyzera fajn, akurat by ma este zaujimalo ze ako na ten akumulator vydrzi dlho fungovat? cca...ak sa bude fotit bez blesku, i ked to asi skor bude zalezat od poctu cvaknuti:)
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 02 Dec 2007, 0:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

No tak na toto Ti odpovedať neviem. Ale pohľadal som recenzky, avšak našiel iba na LS70. Avšak LS75 je prakticky iba facelift, čiže výdrž bude rovnaká, alebo vyššia.
A študuj! Wink

http://www.digitalcamerainfo.com/content/Panasonic-Lumix-DMC-LS70-Digital-Camera-Review-14462.htm
http://www.steves-digicams.com/2007_reviews/ls70.html
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: