diktáty
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Ja som bol na diktaty vzdy borec
. Na zakladke som mal vzdy same jednotky. Ani nepamatam, kedy som dostal dvojku, no ked som prisiel na gympel, tak sa objavila aj jedna dvojka a jedna trojka - to som bol riadne nasraty
. No a je podla mna hlavne, kolko casu nad tym venujes v utlom veku. Ja som napisal vela cvicnych diktatov v rocnikoch 1 - 4 a odvtedy nemam vacsi problem pisat diktaty a povazujem ich ako nieco, co mi vylepsi znamku na slovencine. Je to iba o treningu a o nejakych par pravidlach, ktore si treba zapamatat a to je vsetko.
Heh diktaty....vdaka nim som nemal 3ku na vysvedceni zo Slovenciny. Z diktatov som mal vzdy 1ky a 2ky, za 8 rokov na gympli som mal 3ku z diktatu iba dvakrat. Inak odpovede a pisomky z literatury to boli bezne 3ky 
PS: urcovat vetne cleny som poriadne nevedel ani na mature, aby ste si nemysleli, ze som nejaky borec na gramatiku, mne iba tie ypsilony a ciarky isli vzdy nejako od ruky
PS: urcovat vetne cleny som poriadne nevedel ani na mature, aby ste si nemysleli, ze som nejaky borec na gramatiku, mne iba tie ypsilony a ciarky isli vzdy nejako od ruky
-
seth82
Darca
Oj kde su tie casy - ono sa mi zvyklo stavat ze aj trojku som schytal. I/Y zvladam bez problemov, ciarky tiez akotak - co mi robi problemy su slovne spojenia ako "po prvykrat" a tomu podobne, kde som si nie celkom isty medzerami. A na takych si nasa slovencinarka davala zalezat.
Dpc, vzdy ked pisem nieco na temu pravopisu, tak som jak posraty - aby som zrovna tam nespravil chybu.. a citam to aj 5x preistotu
Dpc, vzdy ked pisem nieco na temu pravopisu, tak som jak posraty - aby som zrovna tam nespravil chybu.. a citam to aj 5x preistotu